Nabavljeno sa
http://www.sandsmods.com/Tekućine su mi izvrsne, sve klizi lijepo niz grlo, ugodno., izražen okus tekućine i dobar aftertaste. Ne ide mi baš opisivanje, okuse ne mogu baš rasaznat koji je koji pa slobodno nadopišite (ima i na njihovoj stranici recenzije koga zanima više). TH nisam opisivao jer ga najčešće ne osjetim kad parim. Na nekima sam ga osjetio i nadopisao.
Moj osobni stav je da tekućine vrijede svaku kunu, pa i malo više , sa Božićnim popustom i shippingom me ispalo 3.5kn po ml. Uzeo sample packove pa imam za guštat.
Sve tekućine su Vg/Pg 50/50 s 18mg nikotina, odstajale cca 2 mjeseca. Testirano na magma driperu i vati, kantal 0.15, 4 namotaja na 2.8 ohma, našarafljeno na lavatube na 3v.
Idemo redom, od najbolje 3 (meni)
Grumpy's Hooch, fantastika, nešto najbolje što sam zasad probao, isprepleteno bar 3-4 okusa, bolje je to opisano u ovom postu:
viewtopic.php?f=7&t=5395Blueberry Waffle – odlično, to je to, okus fine borovnice s vaflima u pozadini, predivno, osvaja na prvu, odličan desert
Black & Black – duhanski okus s blagom malinom ili kupinom, fino fino fino.
Blackberry Waffle – isprepleten okus malina i waffla u pozadini, vafle se ne osjete toliko kao u Blueberry waffle-u, ali fini pretežito voćni okus
Tropic Twister – jako vini voćni mix, dominantne marelice, ananasa i još nekog voća. Osvježavajuće. S tim da se ananas više osjeti kad još tekućina nije dozrijela. Sad, nakon 2mj ga niti ne osjetim nego samo fina marelica (slična kao kod x-buda).
8 Ball – osvježavajuće, okus po nekom sirupu s malo mentola. Imaju opciju s više mentola, ja uzeo s manje i zeznuo. Da je više, bila bi ooodlična tekućina. Piše na stranici Licorice (neznam šta je to al je fino) s mentolom i vanilijom.
Nilla Dreamz – kad još nije bila dozrijela mi je bila finija, sad je to očigledna vanilija. Slična vaniliji custard od Mystic juicea samo blaža i lijepše klizi niz grlo
Pirates Brew – čini mi se da je dominantni okus koji oponaša rum, ali blagi, okus se dosta osjeti, fino, dobar TH
Red Devil – e ta tekućina nikako da mi sjedne, tek danas mi valja, okus intenzivniji od svih ovdje opisanih. Nekakvo crveno voće pitajbogašta i neki parfem. Bo. Nemogu opisat. Okus teže izlazi iz setupa od bilo koje druge tekućine koje sam probao. Dobar aftertaste.