Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 58 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Najgora tekućina koju ste probali
 Post Postano: 17 tra 2013 23:59 

Koja tekućina vas se negativno dojmila i koja vam je ostala u nezaboravnom sjećanju da ste je upamtili za sva vremena kako nikad više ni slučajno ne bi došla u vaša pluća?? Neka toliko gadna da bi radije sat vrimena proveli u septičkoj jami nego to više ikad probali?
Postoji li uopće takva, jer ipak ukusi su različiti!? Nekom je parljivo apsolutno sve.
Nisam isprobao puno tekućina u ova 4 miseca, dvadesetak od DK i FA, a od tih mi nije baš "sjeo" Dekang Tobacco 24 mg čisti PG od kojeg sam povremeno imao neki čudan osjećaj "težine" u plućima, čisti PG dosta "pali" u ustima, a aromi ni traga, ko da parim feferone. Ne paše mi također ni DK menthol 18 mg, prejaka aroma, ko da sam strpao u usta čitavu kesu mentol bombona, da ne vidim paru ispred sebe ne bi ni zna' da parim. Par kapi mentola može u određene liquide, da se blago osjeti u pozadini, ali čisti... hm, možda nekom paše, meni ne. Da bude jasno, nisu ovo najgore tekućine generalno, samo meni eto, ne odgovaraju.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Najgora tekućina koju ste probali
 Post Postano: 18 tra 2013 00:21 

Imam DK Tobacco, USA Red i Davidoff u VG/PG, samo VG i samo PG. Apsolutno sve su jedne od najgadnijih stvari koje sam ikad probao. Od Davidoffa sam ustvari povracao cim sam prvi put povukao. Ne znam da li je to bas mene pogodilo hrpa losih verzija ili kaj, jer jednostavno mi je tesko vjerovati da bi neko ne samo mogao uzivati u tome vec uopce podnijeti. Okus je meni dosao cisto ulje za kocnice. Kad mjenjam ulje na starom Zetoru, isti miris me udari kao ovo.

Isto tako Black Fire of FA koje me vuce na dimljeno meso i Tiramisu FA koje nije lose ali nikako ga se rijesiti iz usta nekih dan dva.

Ima ih jos mnogo koje mi ne odgovaraju ali nista kao ove navedene.

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 tra 2013 08:20 

Samo mi cokolada od neznam kojeg proizvodjaca nije valjala.Ostalo sve bar za sad parim koda sam lud.A mozda i jesam. :rotfl: Marlow bus prodao te koje ti nisu dobre po nekoj diskontnoj cijeni?

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 tra 2013 08:29 

Usa Red mix od IW,čisti horor,kao ustajalo govno!

Sent from my HTC using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 tra 2013 08:51 
Moderator

Pina Colada od dekanga kupljena na http://www.eliquidchina.com/ niti je rum niti je kokos, ma nije ništa nego samo nekakva kričavocrvena ljuta tekučina. :tose:

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 tra 2013 08:55 

Jasmine from Dekang!
Holly Džizus!!!

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 tra 2013 09:47 

Marllow je napisao:
Imam DK Tobacco, USA Red i Davidoff u VG/PG, samo VG i samo PG. Apsolutno sve su jedne od najgadnijih stvari koje sam ikad probao. Od Davidoffa sam ustvari povracao cim sam prvi put povukao. Ne znam da li je to bas mene pogodilo hrpa losih verzija ili kaj, jer jednostavno mi je tesko vjerovati da bi neko ne samo mogao uzivati u tome vec uopce podnijeti. Okus je meni dosao cisto ulje za kocnice. Kad mjenjam ulje na starom Zetoru, isti miris me udari kao ovo.

Isto tako Black Fire of FA koje me vuce na dimljeno meso i Tiramisu FA koje nije lose ali nikako ga se rijesiti iz usta nekih dan dva.

Ima ih jos mnogo koje mi ne odgovaraju ali nista kao ove navedene.

Od sad pratim recenzije tvojih tekućina... :plus:
Očito imamo sličan ukus!
US Red mix od Inawere, Dawidoff Dekang, Desert Ship skoro svi... al pobjednik je definitivno Gipsy King od Wera Garden! Taj je uvreda za cigane, ne znam kak bi ga drugačije opisao!
E sad... Desert Ship- svi su mi odvratni osim jednog kineskog kojeg sam jednom prilikom čudnim kanalima nabavio- taj nema apsolutno nikakve veze sa ostali, vrlo je sličan Cohibi od VZ čak i bolji! Al naći ga ponovno... nema šanse!

I onda ga *ebi... dam frendu par tekućina da proba, a on mi veli nakon par dana da mu nabavim par komada US Red Mixa... skoro sam opao sa stolice! :mrgreen:

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 tra 2013 09:56 
Moderator

1denis je napisao:
I onda ga *ebi... dam frendu par tekućina da proba, a on mi veli nakon par dana da mu nabavim par komada US Red Mixa... skoro sam opao sa stolice!

Sada ću ja pametovat na Latiskom:

De gustibus non est disputandum. - O ukusima ne valja se prepirati.

Ali to je stvarno tako nešto što ja nisam mogao živ podnijeti fredovi su parili i tražili još, ali to je izgleda tako :conf:

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 tra 2013 10:30 

spavle je napisao:
O ukusima ne valja se prepirati.

Ali to je stvarno tako nešto što ja nisam mogao živ podnijeti fredovi su parili i tražili još, ali to je izgleda tako :conf:

bas tak :)
evo tu skoro svi hvale FA..... probo sam 9 razlicitih FA aroma .....duhanskih, vocnih i ostalih i ni jedna mi nije valjala.... mogu ih opisat kao "parfemirane"
dok sam od VZ probo vise od 15 i sve su mi dobre...

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 tra 2013 10:38 

Složio bi se s denisom da je USA Red Mix užas. Rekao bi da je nešto medicinsko, sa natruhama alkohola, sredstava za dezinficiranje i esencijalne odvratnoče. Bio sam prisiljen to pariti kada više nije ostalo ništa drugo. Čak mi je bolja polovica rekla da i njoj smrdi kada parim to.

FA Maxx Blend ili Blend Maxx. Jednostavno smrdljive čarape 14 dan. Odličan liqud kada treba izbaciti viškove iz želuca.

Povratak na vrh 

[ 58 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club