stvaaarno si ga trebao pitat

ovak, flawourwest coumarine pipe je dobar duhan, ali...kažem ali, okus je kakica, nema ga (kao i MBV), ali miris pare je super, ako ga pariš "kroz nos" onda je dobar. Bolji od njega je Coumarine pipe od Mount baker vapora. stvarno super miris (ali sam se prebacio na FW jer ovog nema na stanju). Pušio sam neko vrijeme lulu samo da bih mogao pušit onaj Vanilija duhan za lulu, žuto pakiranje sa smeđim/zrnim rubom. i u tome se davio dok je tog duhana bilo, nekih godinu dana. Najbliže tome mi je inawera vanilla for pipe, relativno lagana aroma makar smješana na 5.5%, ali ima onaj "teži" duganski štih " e-liquid pipe štih" i super miris (za uvlačenje kroz nos

), i vaniliju ko iz tog spomenutog duhana, ne ova klasična vanilija iz vanilije custard i sličnih. od svih duhanskih, najviše uživam u french pipe od vapingzone, taj mi je u tjednoj rotaciji već godinu dana.
FW i MBV coumarin pipe su dosta slični, ali mbv ima bolji miris i dosta dobar TH, nakon jednog popodnevnog druženja reže grlo (18mg)