| Autor |
Poruka |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: o ukusima se ne raspravlja ali... Postano: 14 lip 2012 08:45 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Ovisi o bazi. Ako koristis talijanske baze i arome, dakle FA onda ne trebas dugo cekati. Opcenita preporuka je pustiti nekih tjedan dana bocicu frisko smiksanog liquida od 10 ml. Ali vecina vapera smiksa danas i sutra vec pari a Poglavica Kinta pari nakon 10 minuta. Cinjenica je da aroma u liquidu dostize puni intenzitet tek treci tjedan nakon miksanja.
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: o ukusima se ne raspravlja ali... Postano: 14 lip 2012 13:15 |
|
|
|
Ja kad sam miksao FA, ono što sam pario nakon par dana od miksanja je bilo nula, za one "odvratne" koje sam otvorio nakon mjesec dana i oduševio se. Tako da dug Corto ima pravo- bar 3 tjedna! Dekang: French Pipe, Wensten, Pall Mall, 3&5 FA: Cowboy i Shade JC: Sve mi je fantastično, ali ne mogu ih stalno pariti. Preintenzivna aroma TEF: Frigga i Orion
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: o ukusima se ne raspravlja ali... Postano: 14 lip 2012 13:50 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Karo je napisao: Meni taj HC-ov RY4 nema okusa.....mislim nema mi arome,nema nicega,samo tako...bez veze,prazno,klot...ko da parim cistu bazu pa se ponekad pojavi nesto,kao trag arome od prethodnjeg tanka... Stavio sam 30% arome u 36mg da dobijem 24mg-sku tekucinu,eno je sazreva vec drugi mjesec i nisto....ni "R" ni "Y" ni "4"...  Sad imam 60ml miksa "Karo's nothing at all" i jos 40-tak ml RY4 sa karamelom...njega zovem "mindfuck by Karo" Ako ti RY4 ne odgovara.. šalji meni.. baš mi je dobar! 
|
 |
|
limeni
|
Naslov: Re: o ukusima se ne raspravlja ali... Postano: 14 lip 2012 13:55 |
|
|
|
je, FA kad odstoji bolji je
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: o ukusima se ne raspravlja ali... Postano: 14 lip 2012 13:57 |
|
|
D@DO je napisao: Karo je napisao: Meni taj HC-ov RY4 nema okusa.....mislim nema mi arome,nema nicega,samo tako...bez veze,prazno,klot...ko da parim cistu bazu pa se ponekad pojavi nesto,kao trag arome od prethodnjeg tanka... Stavio sam 30% arome u 36mg da dobijem 24mg-sku tekucinu,eno je sazreva vec drugi mjesec i nisto....ni "R" ni "Y" ni "4"...  Sad imam 60ml miksa "Karo's nothing at all" i jos 40-tak ml RY4 sa karamelom...njega zovem "mindfuck by Karo" Ako ti RY4 ne odgovara.. šalji meni.. baš mi je dobar!  Ma koristim ja polako taj "mix"....ali kao obicnu cistu bazu,samo sa visoko koncentriranim aromama da bi zadrzao taj limit od 24mg nikotina.Mozda nije lose da polako smanjim na bar 20mg a bio bi presretan kad bi stigao do 15mg....
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: o ukusima se ne raspravlja ali... Postano: 14 lip 2012 14:01 |
|
|
limeni je napisao: je, FA kad odstoji bolji je Ja ne diram miks najmanje 20-30 dana,pogotovo neke specificne FA arome kao sto su DSB ili Virginia.Desert Ship zna biti neugodan ako ne sazri dovoljno...sasvim razlicit od prave arome.
|
 |
|
limeni
|
Naslov: Re: o ukusima se ne raspravlja ali... Postano: 14 lip 2012 14:07 |
|
|
Karo je napisao: limeni je napisao: je, FA kad odstoji bolji je Ja ne diram miks najmanje 20-30 dana,pogotovo neke specificne FA arome kao sto su DSB ili Virginia.Desert Ship zna biti neugodan ako ne sazri dovoljno...sasvim razlicit od prave arome. znači kada ti stigne pošiljka onda ostaviš još 20-30 dana da odstoji
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: o ukusima se ne raspravlja ali... Postano: 14 lip 2012 14:23 |
|
|
limeni je napisao: Karo je napisao: limeni je napisao: je, FA kad odstoji bolji je Ja ne diram miks najmanje 20-30 dana,pogotovo neke specificne FA arome kao sto su DSB ili Virginia.Desert Ship zna biti neugodan ako ne sazri dovoljno...sasvim razlicit od prave arome. znači kada ti stigne pošiljka onda ostaviš još 20-30 dana da odstoji Ne...kad sam smiksam kod kuce onda ostavim da odstoji... Aroma+Baza+....= gotova tekucina 
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: o ukusima se ne raspravlja ali... Postano: 14 lip 2012 14:44 |
|
|
|
Kada zamixam tekucine obavezno ih stavim u tamne bocice,i uvijek sto je postalo obicaj i pravilo bacam ih u more na tridesetak metara dubine,tamo odstoje po kojih mjeses ili dva i tek onda se pare
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: o ukusima se ne raspravlja ali... Postano: 14 lip 2012 14:49 |
|
|
Majka je napisao: Kada zamixam tekucine obavezno ih stavim u tamne bocice,i uvijek sto je postalo obicaj i pravilo bacam ih u more na tridesetak metara dubine,tamo odstoje po kojih mjeses ili dva i tek onda se pare Prvo ih ukotvis ili.....? 
|
 |