| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Gdje kupujete/naručujete trenutno? Postano: 08 vel 2013 18:30 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
MorpheusX je napisao: Mislim da ću otkazati tu narudžbu,nisam bio skontao da je to skoro 1000mg/ml mislio sam da je 100mg/ml. Bože šta sam ja naručio...ahahahha Moram naći negdje dalje nikotin očito. Imas na toj stranici i blage baze pa samo trazi da ti izmjene narudjbu.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
1denis
|
Naslov: Re: Gdje kupujete/naručujete trenutno? Postano: 08 vel 2013 18:50 |
|
|
MorpheusX je napisao: Forrest je napisao: 99% što bi računicom trebalo biti 990 mg (da ne bi bilo zabune -(jer neki su već previdjeli da to nije onih cca 100 nego cca 1000)) mada kažu da je zapravo cca 800- 900 (ali treba i reći da je u tom koncentratu vrlo, vrlo opasna roba i zabranjena (carina)) ... več je pisano o svemu ovom detaljnije ... ...a vidim da su taman još neka upozorenja stigla... Mislim da ću otkazati tu narudžbu,nisam bio skontao da je to skoro 1000mg/ml mislio sam da je 100mg/ml. Bože šta sam ja naručio...ahahahha Moram naći negdje dalje nikotin očito. Da nisi skontao na vrijeme, baš bi si lijepu tekućinu složio... od npr. 180mg umjesto 18mg (a to ni Kintu ne bi ostavilo na nogama) 
|
|
 |
|
 |
|
Bakica
|
Naslov: Re: Gdje kupujete/naručujete trenutno? Postano: 08 vel 2013 19:15 |
|
Pridružen: 09 vel 2012 21:45 Postovi: 372 Lokacija: Zagreb, Gračani
|
|
jel ko to koristi? jel meni se cini da je bas dobra cijena za takvu kolicinu nikotina... koliko to moze stajati tak u frizideru?
naci ako sam dobro shvatio tu ima 1000mg/ml... pa kaj nije to oda bolje na duze staze?? laicki na jedan mililitar tog koncentrata dodas nekih 70 mililitara vga i imas tekucinu s <30mg/ml ili sam ja nekaj fulal?
_________________ i have a photographic memory, but sometimes i run out of film... 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Gdje kupujete/naručujete trenutno? Postano: 08 vel 2013 19:23 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Bakica je napisao: jel ko to koristi? jel meni se cini da je bas dobra cijena za takvu kolicinu nikotina... koliko to moze stajati tak u frizideru?
naci ako sam dobro shvatio tu ima 1000mg/ml... pa kaj nije to oda bolje na duze staze?? laicki na jedan mililitar tog koncentrata dodas nekih 70 mililitara vga i imas tekucinu s <30mg/ml ili sam ja nekaj fulal? Naravno da koristimo, sve imas tu: viewtopic.php?f=7&t=723
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Gdje kupujete/naručujete trenutno? Postano: 08 vel 2013 21:53 |
|
|
Jos nisam vidio tekucinu od 1000mg po 1 ml. Ne znam ni da bi to netko prodavao preko neta  Bilo bi zgodno pitati Sinisu ali ja mislim da je najace sto se moze kupiti 100mg/1ml. Netko grijesi i ostavljam mogucnost da sam to ja 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Gdje kupujete/naručujete trenutno? Postano: 08 vel 2013 21:59 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
damirdjg je napisao: Jos nisam vidio tekucinu od 1000mg po 1 ml. Ne znam ni da bi to netko prodavao preko neta  Bilo bi zgodno pitati Sinisu ali ja mislim da je najace sto se moze kupiti 100mg/1ml. Netko grijesi i ostavljam mogucnost da sam to ja he he ima nas desetak na forumu koji to odavno koristimo.
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Gdje kupujete/naručujete trenutno? Postano: 08 vel 2013 22:03 |
|
|
Kinta je napisao: damirdjg je napisao: Jos nisam vidio tekucinu od 1000mg po 1 ml. Ne znam ni da bi to netko prodavao preko neta  Bilo bi zgodno pitati Sinisu ali ja mislim da je najace sto se moze kupiti 100mg/1ml. Netko grijesi i ostavljam mogucnost da sam to ja he he ima nas desetak na forumu koji to odavno koristimo. Cekaj 1000mg po 1ml ?
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Gdje kupujete/naručujete trenutno? Postano: 08 vel 2013 22:08 |
|
|
damirdjg je napisao: Kinta je napisao: damirdjg je napisao: Jos nisam vidio tekucinu od 1000mg po 1 ml. Ne znam ni da bi to netko prodavao preko neta  Bilo bi zgodno pitati Sinisu ali ja mislim da je najace sto se moze kupiti 100mg/1ml. Netko grijesi i ostavljam mogucnost da sam to ja he he ima nas desetak na forumu koji to odavno koristimo. Cekaj 1000mg po 1ml ? Ma nije,nego milijun mg/l 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Gdje kupujete/naručujete trenutno? Postano: 08 vel 2013 22:12 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
damirdjg je napisao: Cekaj 1000mg po 1ml ? Sto te cudi? Radi se o 99% koncentratu. Ili 99mg cistog nikotina u 100mg liquida.
|
|
 |
|
 |
|
max
|
Naslov: Re: Gdje kupujete/naručujete trenutno? Postano: 08 vel 2013 22:14 |
|
|
mene čudi što ne mogu naručiti ni sa te stranice