| Autor |
Poruka |
|
Nic Junkie
|
Naslov: Re: Najgora tekućina koju ste probali Postano: 18 tra 2013 10:47 |
|
|
FA Cowboy blend i Cam blend 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Najgora tekućina koju ste probali Postano: 18 tra 2013 15:40 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Inawera u svakom obliku i kava DK. Ali najgore od svega je ... Davnih dana sam narucio uzorke DK, nekih 10 - 15 komada. Ono sto je bilo dobro sam potrosio. A ono sto nije sam pretocio u jednu bocicu je su mi trebale prazne. I onda dodje Lis da mu susjed treba nesto a nema novaca. Lis gurne bocicu pod nos i jedva zadrzi sadrzaj zeluca. A susjed je rekao da mu je bas fino i da bi jos. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
vapeman
|
Naslov: Re: Najgora tekućina koju ste probali Postano: 18 tra 2013 16:55 |
|
|
Noter dame (french pipe) od Dekanga,e to je zasada jedina aroma koju nisan moga poparit nikako  i virginia od FA mi nije baša naj sjela...
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Najgora tekućina koju ste probali Postano: 18 tra 2013 17:16 |
|
|
Neki usa red mix,ciji nemam pojma Nargila i pipe od tihomira...meni odvratno dok drugima mljac Sad ce me tihomir  al nije do njega,do arome je:-) Fascinantno kako neki ljudi mogu poparit sve,ja imam dvije tri koje mi pasu,ostalo mu se neda ni tocit ponivni,pa makar bila i prolazna aroma...al i dalje kad narucujem uzmem dvije tri nove za probat,pa ak ne valja proslijedim dalje
|
 |
|
Dadach
|
Naslov: Re: Najgora tekućina koju ste probali Postano: 18 tra 2013 17:30 |
|
|
|
Kad sam pušio,probao sam stvarno svašta.I one ruske piz..rije gdje je više od pola cigarete nekakav karton umjesto filtera i mađarski Munkas, čak jednom nabavio na velesajmu nekakve sjevernokorejske nazovi cigarete i sve je to kamilica u usporedbi sa DK 4. To spada u klasu bojnih otrova. I kava, čija god bila mi isto nikak ne ide.
_________________ Nicotine patches are great. Stick one over each eye and you can't find your cigarettes.
|
|
 |
|
 |
|
domagoj
|
Naslov: Re: Najgora tekućina koju ste probali Postano: 18 tra 2013 17:30 |
|
Pridružen: 24 sij 2013 18:51 Postovi: 592 Lokacija: zagreb grad
|
|
gipsy king, carolina tabaco naravno inawera živi užas blago rečeno
|
 |
|
grega
|
Naslov: Re: Najgora tekućina koju ste probali Postano: 19 tra 2013 08:09 |
|
|
|
hangsen HS Tab Blended,ko da bi mjesec dana stare čarape namočil u punu pepeljaru,ostavio tjedan dana,prekuhao i stavio u tank,koji užas brate,a kad sam hteo da odšarafim tank,polio sam 2ml po sebi i još skoro umro,a smrada nikako da se rešim.hahaha
|
|
 |
|
 |
|
1denis
|
Naslov: Re: Najgora tekućina koju ste probali Postano: 19 tra 2013 15:28 |
|
|
domagoj je napisao: gipsy king, carolina tabaco naravno inawera živi užas blago rečeno Pa kaj Inawera ima Carolina tobaco? 
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Najgora tekućina koju ste probali Postano: 20 tra 2013 17:25 |
|
|
Evo ja danas u svom kratkom parnom vijeku napravih prvi zajeb  naručio od inawere (nisan još zna za ove domaće naše mixere) nešto, između ostaloga vanilija madagaskar (jer sam probao od kolege neku vaniliju pa mi se svidila  ) i ispade da mi je skroz to neprobavljivo...to mi je dosad najgore, moran se držat ovih duhanskih i ne izvodit ludosti 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
Dadach
|
Naslov: Re: Najgora tekućina koju ste probali Postano: 20 tra 2013 18:29 |
|
|
Deckardcain je napisao: Evo ja danas u svom kratkom parnom vijeku napravih prvi zajeb  naručio od inawere (nisan još zna za ove domaće naše mixere) nešto, između ostaloga vanilija madagaskar (jer sam probao od kolege neku vaniliju pa mi se svidila  ) i ispade da mi je skroz to neprobavljivo...to mi je dosad najgore, moran se držat ovih duhanskih i ne izvodit ludosti  Kad si spomenuo vaniliju,ostalo mi je nekih 20 ml Hangsen USA mix koji sam kupio još dok nisam znao za bolje a kasnije za probu od Tihomira uzeo French vanilla. Ni jedno ni drugo mi ne odgovara ali kad stavim 15-ak kapi vanilije u Hangsen ona skroz neutralizira onaj Hangsenov smrad i dobije se nešto parljivo (barem meni)
_________________ Nicotine patches are great. Stick one over each eye and you can't find your cigarettes.
|
|
 |
|
 |