Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 13 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: Food grade arome
 Post Postano: 02 svi 2013 16:07 

1denis je napisao:
Malo si pretjerao sa opisom, al nema veze! :mrgreen: Prije bi rekao da se odnosi na ono što se smije dugoročno konzumirati bez posljedica!

Nisam pretjerao,ljepilo sam uzeo kao primjer jer sam se sjetio epoxyja koji je upotrebljen u Line attyju,epoxy lijepilo koje je na njemu ima "food grade" oznake...i ne samo to,cak i polir paste i jos puno takvih propratnih stvari sa tom oznakom...
Ali nema veze,ti si mislio na prehrambene arome ...

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 svi 2013 00:12 

Karo je napisao:
1denis je napisao:
Malo si pretjerao sa opisom, al nema veze! :mrgreen: Prije bi rekao da se odnosi na ono što se smije dugoročno konzumirati bez posljedica!

Nisam pretjerao,ljepilo sam uzeo kao primjer jer sam se sjetio epoxyja koji je upotrebljen u Line attyju,epoxy lijepilo koje je na njemu ima "food grade" oznake...i ne samo to,cak i polir paste i jos puno takvih propratnih stvari sa tom oznakom...
Ali nema veze,ti si mislio na prehrambene arome ...

ja sam iz znatiželje stavio 6 kapi arome cokolade (prehrambene, pg bez alkohola...ima ih sa dosta alkohola) u 5ml baze pg/vg i dobro promuckao i probao.....rezultat...užas ne parljivo okus nikakav a grijac zacepljen....tako da prehrambene arome koliko sam ja skužio na visokim temperaturama ne isparava kako bi trebala nego se stvara zagoren talog a i gustoca arome je prevelika!!!!!

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 svi 2013 07:16 

Flavourart prodaje potpuno iste arome pod e tekučinama i pod "kitchen magic" - znači za upotrebu u kuhinji.
Ista je cijena, isto pakiranje i sastav!

Ovo nije potvrda za korištenje takvih aroma, samo kažem da proizvođač znači puno u cijeloj priči.

Povratak na vrh 

[ 13 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club