Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 20 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: Halo tekućine
 Post Postano: 11 lis 2013 09:08 

Nista posebno. Probao malibu mentol, naranca i limun s mentolom. Precijenjeno i preskupo.

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2013 12:19 

a dobro...sad kad gledam sa JC koji je u parilici 80 kn-15ml..onda mu i ovo dojde na isto...
jedino sto JC moras fejst razrijedit pa prakticki dobijes puno vise tekucine.

Sent from my LG-P700 using Tapatalk 2

Mod-Evic VT,Kennedy Roundhouse
Atty-Ego one mega, Tobh atty, Tsunami rda

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 lis 2013 23:16 

Pozdrav..dali je ko naručivao te halo tekućine izvana sa ove stranice šta je shiping 4eura..zanima me koliko se čeka da dodju?

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 stu 2013 00:14 
Moderator

7 dana stižu iz Portugala

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 stu 2013 03:56 

TNX..nadam se da ce mi se svidjet koja i da je shiping zbilja 4 eura :D uvijek me bilo strah naručivati izvana zbog shipinga.
LP

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 stu 2013 09:32 
Moderator

Pa šta te ima biti strah, kad sve izabereš odeš na checkout upišeš gdje da šalju i točno vidiš koliki je shiping
nema tu nepoznanice. Dodaš kod za popust, danas je već kasno, ali inače ako imaš kod upišeš
i on ti izračuna koliko moraš platiti. Platiš odma recimo PayPalom i gotovo, a 7 dana stiže.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 stu 2013 13:56 

nisam još naručivao pa nisam bio siguran..neki ljudi su imali iskustva sa dosta velikim dostavam,čisto zbog toga..ali to vjerovatno dosat ovisi od kuda i šta.konkretno na glazbenu opremu mislim koja je vani jeftinija i to dosat,a nekima je ispadal sa shipingom skuplja nego ovdje na kraju.
Hvala u svakom slučaju.

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 svi 2014 16:49 

Evo bio sam u mogucnosti isprobati malo više tekućina od Halo-a i ono po meni su odlične,da imaju više vg-a to bi mi jos vise pasalo,no lako za to da se bacim na tekucine koje sam isprobao i probam dočarat okus i ostala čudesa
isprobao sam sve na driperu,tj Patriotu,dual micro coil-u
1. Tribeca
Čista duhanska aroma,osjeca se nesto drvenasto iza,slatkasta pomalo po meni neka mjesavina ry4 i honey flue,za mene all day vape,th je inace dosta jak na njoj makar sam imao 12mg nic juice!
2. Torque
Također duhanska tekućina,na udisaju kao da se osjeti malo mentola,ali cisto malo,nista too much,bas kak treba kod izdisaja pomalo orašasto,i jos nesto ispod sto ne mogu odrediti,fina tekućina,malo kao da ima slabije th ali i dalje reže,kolko dvanajstica moze rezat jel!
3.Captain jack
Definitivno najduhanskija sta sam probao,kao neki duhan za lulu ili cigara,dosta intenzivan okus ima ali aftertejst je blaži
za nekoga tko voli takve intenzivnije arome duhana,tj pipe okusa.
th slican kao i kod gore navedenih,pare ima u cist normalnom obliku,ni previse ni premalo,taman!
4.Freedom juice
Dosta slična torque-u ali sladak je pri izdisaju,ostavlja fini aftertaste i bas je ono smooth okus,mogla bi se koristiti cijeli dan jer aroma nije pre napadna.
Malo mi čak vuce na neki turkish tobacco radi te neke medene slatkoce.
th definitvno ga ima,takoder i pare.
E to je to od duhanskih sta sam isprobao sad se bacam na malo meni draze mentole i "čudnovate" :D
5.Midnight apple
Ovo kad sam probao,zinuo sam,čovječe kompleksna aroma definitivno
Jabuka nekakva ne znam tocno kakva,vise kiselkasta ne toliko slatkasta,sa dodatkom cimeta,vuce na neki cider,ono ko ishlapio somersby,ima neku drvenastu notu,ma ono bomba od tekucine,nije all day vape vec ono za gustat koje predvecer malo uz ovu tekucinu :D
th je kao slabiji,al nije da ga nema,i dalje je tu,para je ono li-la ali zato okus odlican.
6.Tiky juice
Vele oni duhanska,ja velim slabo duhanska ali sa puno,puno nekakvih tropskih začina,osjeca se lagani mentol,cisto malo da poboljša okus svim tim layerima okusa! fina je,ali definitivno ne all day vape,pare ima sa tim da je mix pg/vg ne znam tocno omjer ali ima pare podosta,th je izrazen kao i kod ostalih tekucina.
Mentol time!
Poredat cu ovo po jacini mentola/peperminta koji se osjeca jer su vise manje slicne po okusu i pari i th ali okus im jako malo varira,ali kolicina mente je vise nego ocita
7.Coolmist
mentol laganini,okus odlican kao neke slabije pepermint žvakaće
8.Mentol ice
Sve slicno samo izraženiji mentol,već lagano hladi u ustima i daje neki drukciji dozivljaj svega toga!
9.Kringles curse
E ovo,ovo je beba za mene,znaci pepermint,osvjezavajuc,ostavlja dugi aftertaste kao poslje orbita plavog.definitivno najbolja mentol tekucina po meni od njih
10.Sub zero
Ovo kad sam isprobao,hah,sam sam se nasmijao jer ovo je nest sto nikad nisam probao definitivno,brutalno jak mentol,hladi ono za cijela usta,ko da uzmes onaj najjakiji airwaves i zagrizes ga,nesto ovak za probat tu i tamo odlicno,npr na driperu ili u kombinaciji sa nekim vocnim tekucinama,odlicno!
Sve su crvene boje,dosta crvenkaste osim Kringle-a koji je proziran
I eto zadnjih par koje su me takoder pogodile su:
11.Caffe mocha
Nisam bas isprobao puno takvih tekucina osim caramel moche pa ne znam bas usporediti,ali definitivno kavasta,dosta tamne boje,ostavlja aftertejst i to onak dosta dobar,karamela se osjeti takoder moglo bi biti all day vape,zbilja fina tekucina za kavoljubce :D
12.Belgian coco
I eto šečer na kraju,stvarno,šečer
Najbolja čokolada sta sam probao do sada,neka mjesavina kao kraš ekspresa i nekog alkohola,kao viski il tak nest slicno,najslicnije mi je okusu da uzmes griotu,bacis onaj sadrzaj iz nje i pojedes ju,odlicna ali ostaje u tanku,dugo,dugo :D ko se nece zdebelit nek roka belgian coco :hi:
Eto to je to od mene,nisam bas pjesnicka dusa da vam sve to na ljepse docaram al nadam se da sam malo pomogao pri odabiru nekakvih halo tekucina,inace sve sam probao na štandu od trgovine naziva Puffkalica,link is down below! čekirajte stranicu imaju vecinu halo tekučina i ostalih ljepih stvarcica,pozdrav. :D

http://puffkalica.hr/

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 svi 2014 18:21 

:plus: Hvala na opisima!

Daily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,
Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 svi 2014 12:46 

samo za info. ima za kupiti halo tekućine u garden mallu u dubravi (egotek.hr)

Povratak na vrh 

[ 20 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club