Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 32 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Savjet
 Post Postano: 14 lis 2013 14:08 

ffroms je napisao:
Sve ti ovisi o aromi koju koristiš.
Sa Inaware aromama je negdje 10-12 kapi za duhanske i 8-10 kapi za voćne. Dakako, ovisi puno o tome je li baza sa više ili manje PG-a, tj. kod VG-a treba dodati malo više arome.

Najbolje je da počneš sa 10 kapi pa onda vidiš dalje. Možeš probati moju metodu za ubrzanje sazrijevanja tekućine a to je da ubaciš bočicu od 10ml (sa bazom i aromom) u mikrovalnu na 4-5 sek. i onda izvadiš i pustiš da se ohladi i ona ponoviš to još jednom do dva puta. Dakako, bočica mora biti otvorena skroz i tako cijelo vrijeme procesa.

Zanimljivo...na koliko wati to kuhaš?

Daily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,
Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 lis 2013 14:32 

ffroms je napisao:
ubaciš bočicu od 10ml (sa bazom i aromom) u mikrovalnu na 4-5 sek. i onda izvadiš i pustiš da se ohladi i ona ponoviš to još jednom do dva puta. Dakako, bočica mora biti otvorena skroz i tako cijelo vrijeme procesa.

...ma ti se salis?
imam mikrovalku...hmda...ne usudim se ni pomisliti jer ja to radije metnem u zdjelicu s vrucom vodom!
...a iz vruce odmah u mrzlu vodu...i tako nekoliko puta.
to sam radila samo u krajnjoj nestasici tekucine...
sad ima inawera tekucine kaj trebaju odlezat samo 24h!
...vidjela na nekom sajtu jer sam u potrazi za nekim aromama ovih dana

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 lis 2013 14:34 
Moderator

A jeste nestrpljivi ... i onda ćete pričati ova aroma valja ova aroma nevalja, to bi bilo kao da uberete i smuljate grožđe i drugi dan želite piti vino ...

:tose:

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 lis 2013 14:41 

...ma nisam jaaaaaaaaaaa
nebi meni palo na pamet tak nekaj
ni slucajno...slika
samo ak je hitno jer nije ni grijanje u vodi bas ok za,racimo vocne i kolace...ja probala
ali duhanseke...njih se da zaterati 8-)

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 lis 2013 14:50 

spavle je napisao:
A jeste nestrpljivi ... i onda ćete pričati ova aroma valja ova aroma nevalja, to bi bilo kao da uberete i smuljate grožđe i drugi dan želite piti vino ...

:tose:

to je isto stvar ukusa!
meni su recimo VZ arome finije friske nego odstajale. pricam o duhanskim......
da se razumijemo..... sto duze stoje okus im je blizi duhanskom, al meni to sve manje pase.....
kaj se tice vocnih, ne primjecujem neku razliku izmedu friskih i odstajalih.

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 lis 2013 14:53 
Veliki Cezar zadarske podružnice

Dalmat je napisao:
ffroms je napisao:
Sa Inaware aromama je negdje 10-12 kapi za duhanske i 8-10 kapi za voćne. Dakako, ovisi puno o tome je li baza sa više ili manje PG-a, tj. kod VG-a treba dodati malo više arome.

Najbolje je da počneš sa 10 kapi pa onda vidiš dalje. Možeš probati moju metodu za ubrzanje sazrijevanja tekućine a to je da ubaciš bočicu od 10ml (sa bazom i aromom) u mikrovalnu na 4-5 sek. i onda izvadiš i pustiš da se ohladi i ona ponoviš to još jednom do dva puta. Dakako, bočica mora biti otvorena skroz i tako cijelo vrijeme procesa.

Mislim da je mikrovalna od 800W i stavim je na punu snagu. Probao sam jednu bočicu na 10 sek i tekućina se toliko zagrijala da počela topiti samu bočicu i na kraju je sve završilo u smeću. Najsigunije je 4 sek., pa onda promućkaš i ostaviš da se ohladi i onda opet isto.
Ostavio sam jednu turu preko mjesec dana da sazrijeva i mućkao i luftao i sve po PS-u i na kraju dobio posve isti rezultat kao i ovo sa mikrovalnom.
Možda mi se slučajno poklopilo zbog baze koju sam koristio pa ću ponoviti sve ali sa drugom bazom.

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 lis 2013 16:03 

ffroms je napisao:
Dalmat je napisao:
ffroms je napisao:

Mislim da je mikrovalna od 800W i stavim je na punu snagu. Probao sam jednu bočicu na 10 sek i tekućina se toliko zagrijala da počela topiti samu bočicu i na kraju je sve završilo u smeću. Najsigunije je 4 sek., pa onda promućkaš i ostaviš da se ohladi i onda opet isto.
Ostavio sam jednu turu preko mjesec dana da sazrijeva i mućkao i luftao i sve po PS-u i na kraju dobio posve isti rezultat kao i ovo sa mikrovalnom.
Možda mi se slučajno poklopilo zbog baze koju sam koristio pa ću ponoviti sve ali sa drugom bazom.

Moram probati pa usporediti ... inače ću morati nabaviti vinski podrum za dozrijevanja :kuc:

Daily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,
Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 lis 2013 16:19 

Kinta je napisao:
Ali odmah cu ti reci rezultate do kojih ce doci - Parenje bez imalo nikotina nije fino. Za dobar osjecaj treba bar 6mg.

Nekidan sam probao 7 različitih HALO tekućina bez nikotina... i moram priznati da mi je aroma finija nego 90% tekućina s nikotinom i daju jednaku količinu pare. Ne znam, meni je to - to, za cijeli dan, bez nikotina.

Novi članovi, molimo vas da se prvo predstavite.
Uvod u e-cigarete, mali priručnik za friške parioce.

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 lis 2013 17:13 

MIKROVALNA :angry_shake:

meni služi samo za iskuhavanje i sterilizaciju wicka

wick se osuši u par minuta i suh je ko barut (i sterilan)

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 lis 2013 17:23 

Hvala svima na dosadašnjoj pomoći. Zanima me još malo dojmova o hypnotic mist aromi. U pitanju je FA aroma.

Mod:
Atomizer:

Povratak na vrh 

[ 32 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: