Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 26 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: PG/VG problemi .. ili ti pronaći pravu bazu
 Post Postano: 11 lis 2011 15:32 

Ovo što ti Karo preporučuje je u vaping svijetu kao Drina bez filtera u svijetu pušača - krdža obična :) Teško je preporučiti nešto jer su ukusi različiti, ali možda bi bilo najbolje da isprobaš SM-mix od jedno 10-ak duhanskih aroma.

Za sebe mogu reći da baš i ne volim prearomatične tekućine i da meni pašu:

Dekang - 5x5, USAmix, Mild7, RY4, Tobacco, Menthol (njihov mi je izvrstan, više menta nego mentol),
FA - Desert ship, Virginia, Max-Blend, RY4, Cowboy Blend... i još neke koje nisu duhanske pa ih neću ni spominjati ovom prilikom.

Hm... iskreno, nađi 1-2 duhanska okusa za početak i drži se njih prvih par mjeseci. Ja sam krenuo sa Tobaccom iz Savske i meni je pasao savršeno... ali više nikad nisam uspio nabaviti takav tobacco okus... pa ga ni ne mogu preporučiti, mada nikad nisam bio razočaran s tekućinama iz Savske...

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2011 16:51 

Više puta sam naletio da se spominju tekučine iz Savske, ali nemam poima gdje i što je to :-). Ukoliko to spada u reklamu, olio bih na PM... ako ništa drugo, da sam miran ukoliko slučajno ostanem bez (umutim ovo svoje i time potrujem pola regije :-) ), da mogu kupiti za prvu ruku.
Ma i ja sam si mislio tako nešto.. tako sam i kupio... Dunhill, Pall Mal, Hilton.. i još nešto mislim.. od HG-a.. i USA mix ili nešto takvo i Golden Donat od Inawere (drugo dvoje je aroma, ne tekučina). Nisam do sada znao za FA (vidio sam da se spominje IT i tako.. ali nisam znao da oni odskaču kvalitetom). Haha.. budem naručio i od njih, samo moram vidjeti što mi treba.. već mi sada cijeli stan polako liči na metamfetaminski lab :-).

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2011 17:39 
Moderator

SreleAR je napisao:
Više puta sam naletio da se spominju tekučine iz Savske, ali nemam poima gdje i što je to :-). Ukoliko to spada u reklamu, olio bih na PM... ako ništa drugo, da sam miran ukoliko slučajno ostanem bez (umutim ovo svoje i time potrujem pola regije :-) ), da mogu kupiti za prvu ruku.

A zašto ne bi mogao dobiti informaciju.. ovdje nitko nikoga ne štiti i nema razloga.

Mala trgovina u Savskoj

Ideš Savskom prema jugu i kad prođeš stari autoput prvi ulaz desno, prođeš uz Rubelj do kraja dvorišta i tamo ti je taj ducan.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2011 23:13 

Pa nisam imao pojma da čovjek ne zna za Savsku... vidim sam mixa, pa me zavelo to. Mislim da sam sličnu grešku radio i ja na početku svog parenja - nisam miksao, ali sam probavao sve i svašta i pravo je čudo, kad danas gledam, da se nisam vratio analoguši. I zato - kad nađeš što ti paše, drži se ta 2-3 liquida za početak. Pod početak mislim na barem prvih 2-3 mjeseca. Za eksperimente ima vremena... Ako već miksaš sam - savjet koji će ti svatko tko je ikad miksao dati - piši svaki korak kojeg napraviš!

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 lis 2011 08:26 

Hehe.. ma, kad sam kliknuo na link vidim da je to jedan od prvih koje sam vidio kad sam krenuo u razmišljanje o e cigareti.. samo nisam nigdje uspio skužiti gdje im je dučan, nego sam mislio da rade isključivo poštom.
hehe.. sve zapisujem :-).. imam ekselicu u koju sve pišem.. ali i tu sam se pogubil hahaha... ječer sam probao smučkati Gold Ducat od Inawere... ujutro sam probao malo kapnuti da probam i čini mi se etvarno ok ! Ili se počinjem privikavati na ove okuse ili mi je ovaj stvarno ok.. Sada su mi ok i taj Dunhill i Pal Mal, ali USA RED MIX ok inawere mi stvarno miriši kao tekučina za odštopavanje WC-a...
Proati ću uhvatiti Sinišu pa se s njim dogovoriti da probam nekoliko FA okusa :-).

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 lis 2011 10:58 

Siniša, Siniša! slika
I ja sam počela s tim tobacom iz Savske a sad čim ga pomirišem, diže mi se želudac :vom:...A ostalo mi 30ml. Čekam jednog susjeda da se javi za trampu ak ne i to ide u škovaceland. slika
Ili ga možda razrijedim pa uvalim koju aromu....hm :hmm:

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 lis 2011 12:18 

Najteži, a zato i najbitniji deo, je naći bazu i aromu koji ti u potpunosti odgovaraju. Kada to nađeš, onda se treba baciti na istraživanje šta sve još ima na tržištu. Problem je i to što ti se čulo ukusa menja, pogotovo u prvim mesecima posle prelaska na elektronku: meni su npr sada bljak neke tečnosti kojima sam se oduševljavao na početku, i obratno.

Pisao sam o tome ali mislim da nisam na ovom forumu (ko će ih popamtiti, kako stvari stoje možda bude još jedan :belj: ) - i mene je mučila baza. Naravno, teško je naći adekvatan odgovor šta te muči, jer iz meni ne baš jasnih razloga - mnogi imaju potrebu da svoje iskustvo predstave kao najveću životnu istinu i jedinu činjenicu uklesanu u kamen u ovom svetu laži :zu:

U najkraćim crtama: probavaj baze jednu po jednu.
Ako ti neka smeta, odmah je menjaj.
Ako ti odgovara - daj joj još barem 3-4 dana da se pokaže, pre nego je trajno prihvatiš.
Kada nađeš bazu koja ti odgovara, obezbedi se njom i koristi je duže vremena, a sa strane probavaj da li ima neka druga koja je bolja/lepša/jeftinija a da ti paše.

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 stu 2011 22:13 

interesuje me prilikom dodavanja arome, koji odnos treba da bude? Na primer na 20 ml baze kiliko ml arome se dodaje?

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 stu 2011 22:27 

20 ml. je puno tekucine.
Za probu uzmi oko 5ml. i metni 2 kapi i probaj. Ako ti je malo dodavaj po jednu ili dvije kapi.

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 stu 2011 07:15 
Moderator

I ja sam počela s tim tobacom iz Savske a sad čim ga pomirišem, diže mi se želudac
kaže ptičica
E, pa obrati se Sanji, ona ima frendicu koja to obožava.

Inaće odgovora na pitanje raznih garažnih mixeva nema.Svako radi po svome, kako mu odgovara.Ja sam npr. već dugo na ZARI.Godinama.Ali to baš ništa ne znači, svatko mora pronaći ono što mu paše, dakle polako, za poćetak uzmi od siniše neki mix, pa probaj, a kasnije možeš i sam, makar ima tu puno stvarčica koje se mixaju. :sinisa:

Povratak na vrh 

[ 26 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club