| Autor |
Poruka |
|
adventurer
|
Naslov: Re: Oćeš orginal ... dobiješ "mućko" Postano: 02 tra 2014 09:15 |
|
|
evo da se i ja javim na ovu temu pošto sam imao slučaj s gospodinom Sinišom... stavio sam sliku sa aromama na našoj zadarskoj FB stranici i napisao da mi nije jasno zašto sam dobio arome kako sam dobio te je (kako to već bude u nekim zatvorenim grupama) netko javio gospodinu Siniši da sam nezadovoljan i stavio sliku aroma u zatvorenu grupu na FB... e pa čovjek me odmah nazvao i lijepo mi objasnio: ako se uzme preko web shopa cijena arome je 25 kuna i dobije se u orginal pakiranju, a ako se uzme preko njega direktno cijena arome je isto 25 kuna ali dobije se u njegovom pakiranju...nadam se da je sad svima jasno da ne razbijaju glavu... od mene jedno veliko 
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
|
 |
|
camel
|
Naslov: Re: Oćeš orginal ... dobiješ "mućko" Postano: 02 tra 2014 09:32 |
|
|
|
meni su njegove (Sinisine)mjesavine bolje od originala
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Oćeš orginal ... dobiješ "mućko" Postano: 02 tra 2014 09:51 |
|
|
camel je napisao: meni su njegove (Sinisine)mjesavine bolje od originala 
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
adventurer
|
Naslov: Re: Oćeš orginal ... dobiješ "mućko" Postano: 02 tra 2014 09:54 |
|
|
|
pričamo o mješavinama ili aromama?
meni je to isto da naručim orginal Nemesis a pošalje mi se klon...jer Lee Chi Hong doma radi bolje od orginala...
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Oćeš orginal ... dobiješ "mućko" Postano: 02 tra 2014 10:56 |
|
|
Malo zdrave logike i prepoznavanja (bez)zakonitosti tržišta; Maloprodajno (retail) pakiranje arome (10ml) nije namjenjeno daljnjoj prodaji i lijepo je upakirano u brendiranoj flašici za krajnjeg kupca. Veleprodajno (wholesale) pakiranje arome (250ml, 1 litra,...) namjenjeno je daljnoj prodaji, prepakiranju, rebrandiranju, izradi gotovih liquida,..,.,.. Aroma je aroma u malom, srednjem, velikom pakiranju, flašici ovoj, flašici onoj,... ali nije u tome problem Problem je NIC i njegova (ne)kvaliteta, radi se o pesticidu iz Kine, od kuda svi taj NIC i nabavljaju pa rebrandiraju, jer je tamo najjeftiniji.nicotine pesticide
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Oćeš orginal ... dobiješ "mućko" Postano: 02 tra 2014 12:16 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
camel
|
Naslov: Re: Oćeš orginal ... dobiješ "mućko" Postano: 02 tra 2014 12:26 |
|
|
|
ne razumijem,ako svi koriste pesticid onda se trebam vratiti na analogne ili sta
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Oćeš orginal ... dobiješ "mućko" Postano: 02 tra 2014 12:29 |
|
|
camel je napisao: ne razumijem,ako svi koriste pesticid onda se trebam vratiti na analogne ili sta pa nitko ne kaže da je zdravo parenje...... A i2a misliš sa cime tretiraju duhan na poljima.....a tek u proizvodnji.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Oćeš orginal ... dobiješ "mućko" Postano: 02 tra 2014 12:31 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Ovaj put ću se složiti s imandom i fluxom. Aroma je aroma i sumnjam da i MTM i Siniša s njom kemijaju, osim što je pretaću u manje flašice, sve ovisi o bazi i nikotinu. A ko sumnja i neće od njih ima fala bogu gdje kupiti i platiti originalna pakovanja. Iskreno od Siniše kad sam preko weba naručio arome, dobio sam ih u originalno zatvorenim flašicama od FA istim onim kako to dobijete iz italije. MTM VZ nisam probao, ali iskreno sumnjam da bi se Matija upuštao u neke kemije jer brzo bi bio provaljen i sumnjam da bi cijeli biznis zbog par kuna doveo u pitanje.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
adventurer
|
Naslov: Re: Oćeš orginal ... dobiješ "mućko" Postano: 02 tra 2014 12:51 |
|
|
|
ja ovo stvarno ne mogu vjerovati... aroma je aroma problem je u bazi? a da problem nije u našoj vladi i gladi u africi? mješanje krušaka i jabuka i jedno i drugo su problemi... jedan te truje fizički zbog drugoga se osječaš ko majmun prevareni a ova druga dva problema i tako čekaš da netko drugi riješi jer nemaš tu moć... pa nemojte me j***...onda možemo reći i mod je mod??? stvarno presmješno ja sam naručio aromu FA...da li sam ju dobio? hoće li netko od vas to garantirati ako nije u orginal bočici? kad nađete 650 mAh bateriju sa spužvom na kojoj piše da je 1100 mAh da li ćete reći baterija je baterija? da je meni rečeno Čuj stari ja kupim litru arome pa pretočim to u svoju ambalažu i prodam tebi po istoj cijeni ko orginal da li bi ja reko OK??? pa tko normalan bi to uzeo?? po istoj cijeni... "Ja mislim da se xyz ne bi zajebavao..." Misliti je kakica znati
|
 |