Pozdrav "i dobrodošao na Forum!!
Čitam tvoj post' isto sam dozivijo...Htijo se nekom objasnit..samo što si ti to ljepo spakirao /razumljovo!
Dobro tije več Max_zg ~Modetator *rekao ...
Eto stom "vrstom" ego i slic. Batterijom su skoro svih poćeli 110mili amper sati 'mah' i neki tacktirani 3,4 V -3,7 ovisi... Za 'ego'batterije je njegde 1,8ohma + - 0,2 optimalno u početku...
To što ti Hočeš je i dalje Gusta Ukusna "Para"

Fosiraj se na Omjer Vg i Pg ..dobro si to već proućija! Grijaće od 2,8 nemoj uzimat...1,4- 2,2 ako 2,4..su o.k ....pri upotrebe mali savjet...Ušarafi grijač ka uvjek-ali opaska skini mu onaj dio "dimnjak sa gumicom"tako da imas slobodan pogled na fitilj(špagu i žicu)
Pali 2-3 'puta lagano na suho!! Sa osječajom

zažari znači slbd.2sek.grijač 2do 3 puta i Onda kapni na tu toplu priču kap liquida... Šta stim postižeš: tretiraš Sirovi 'iz tvornice Na Tisuče Štancane i Coil'ane grijače...Špaga to i inače traži..stim još bolje Provodi liquid..a i odstranuješ "Prljavštinju i ostatke ulja i slic.Žica se savršeno polegne na cjelu priču"to su male ali znacajne trickove...
Fosiraj se ako Voliš gušču Paru na Omjer gdje Vg prevlada(imaš ovde na Forumu Majstore..koje ti mogu Po želji isporućit*omjer Nikotin te Okuse razne..bolje*qualiteta*jeftinije...@Valter je sa svojim Proizvodom (sam Radi*po meni Najbolje od Sviju..bez laskanja..I ne bacaj stare Grijače!!jel njih*pogledaj youtube/ Evod Neu wickeln" i vidjet češ Šta se i kako moze Sve Premotavanjem..Lp zeljko * Citaj ovde sve Vezane theme..i @Valtera kontaktiraj;) te skupi Grijaće..i nekom pošalji neka ti ih sredi..(radim Perfekciju)nekog u blizini..
p.d Dekang nije baš ...65%pg15%vg te alcohol il Voda...Pomješaj svoj omlj.FA liquid sa malo *kupljenim Glicerina iz Ljekarne ...VG

[/url]
Prošla vremena sušenja dufka.motanja .nic.pflastera...Sretan Vapper!!
Neki Mod ! Neki Atty!!
Arome :wish/best F.pipe/Cohiba/Sezam/Coffe cream/CC/O.captain/555 a.s.o