| Autor |
Poruka |
|
Rossi
|
Naslov: Re: VG Postano: 28 sij 2015 19:15 |
|
|
|
Ja jos uvijek imam prvu kilu kemigovog VGa (staru 9mj) sad je vec pri kraju i isti je ko na pocetku posto rezem bazu na 6 mg pa ga sporo trosim... Makar sam u zabrinutoj trilemi, cudan mi je okus tekucina na svim attyjima, i na kayi, i taifunu, i driperima... Dal je do vate, dal je do kanthala, dal je do doticnog VG-a posto je jelte star...
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: VG Postano: 28 sij 2015 19:33 |
|
|
Ako bazu rezes na 6mg onda ti relativno brzo ode naspram opcije da rezes na 18 Da bi rjesio nejasnocu sa kemigom kupis kilu novog i isprobaj...drzis u frizideru ?
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: VG Postano: 28 sij 2015 20:02 |
|
|
Ne ode, jer ne parim puno liquida dnevno... A drzim na sobnoj VG tj nije normalna sobna ak mi se pec ugasi  Sent from my Desire HD using Tapatalk 2
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: VG Postano: 28 sij 2015 23:53 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Rossi je napisao: Dal je do vate, dal je do kanthala, dal je do doticnog VG-a
Da vidimo ... pari godinu i cetiri mjeseca ... relativno mlad  Taman da ti se ukusni pupoljci oprave pa da khantal prosljedis armiracima i da se okrenes prema NiCr.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: VG Postano: 29 sij 2015 00:45 |
|
|
Prekini me vrbovat na ithaku i na ostale proizvode sa NiCr zicama  Sent from my Desire HD using Tapatalk 2
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: VG Postano: 29 sij 2015 01:05 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Rossi je napisao: Prekini me vrbovat na ithaku i na ostale proizvode sa NiCr zicama  Vrbujem ja tebe na nesto drugo Ja sam svoje greske i iskustvo posteno platio i glupo mi je da ih i vi morate placati. To sto na kraju ispadne na moje ne cini mi bas nikakvo zadovoljstvo.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: VG Postano: 29 sij 2015 01:08 |
|
|
|
Ma kuzim te al fakat mi se neda zaje.. sa nr r nr zicama i keramikama. Brijem da je vata stajala predugo u vrecici pa je dobila snjof... Morat cu probat sa japancem pa da vidim dal je kaj bolje
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: VG Postano: 29 sij 2015 01:21 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
Kinta je napisao: Ja sam svoje greske i iskustvo posteno platio i glupo mi je da ih i vi morate placati. To sto na kraju ispadne na moje ne cini mi bas nikakvo zadovoljstvo. Ja to gledam na drugi način. Istina da je puno stvari koje sada radim bilo ono što si govorio kada sam tek počinjao, ali isto tako sam i tada probavao tvoja iskustva i nije bilo dobro. Valjda se treba proći određeni put da bi se do toga došlo. A greške su dio procesa učenja i probavanja što je opet zadovoljstvo. Nema veze ako sam kupio kilometar žice koju ne mogu sada koristiti niti za ogradu jer je pretanka (0,18 mm kanthal). Da se vratim na temu. Nema nikakvih problema s Kemigovim proizvodima. To je tlapnja koju je neko progurao u zloj namjeri. A čuo sam potpune besmislice na račun toga. I opet, zla namjera zbog osobne koristi. A oni slabijeg duha se vrlo brzo priljepe za to i vide zavjeru gdje je nema.
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: VG Postano: 29 sij 2015 12:13 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Rossi je napisao: Prekini me vrbovat na ithaku i na ostale proizvode sa NiCr zicama  Sent from my Desire HD using Tapatalk 2 Ispravak netočnog navoda  NiCr žice se uredno koriste kao grijači na svim mogućim atty-ima a ne samo na Ithakama, ja ih uredno koristim na kayama i taifunima ... 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: VG Postano: 29 sij 2015 13:56 |
|
|
spavle je napisao: Rossi je napisao: Prekini me vrbovat na ithaku i na ostale proizvode sa NiCr zicama  Sent from my Desire HD using Tapatalk 2 Ispravak netočnog navoda  NiCr žice se uredno koriste kao grijači na svim mogućim atty-ima a ne samo na Ithakama, ja ih uredno koristim na kayama i taifunima ...  A da, a morat cu probat pa da vidim jel ima razlike Sent from my Desire HD using Tapatalk 2
|
|
 |
|
 |