|
.
Sada je: 27 tra 2026 19:13. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 19:13. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
sinamaster
|
Naslov: Re: Stiglo novo :) X Bud tattoo collector tekućine Postano: 25 kol 2014 14:43 |
|
|
|
15ml 70kn? previse malo, ustvari nije malo vec puno!! I cisto sumnjam da vridi thih novaca. Ispada da mi je jeftinije narucit Americki "Good Life Vapor" 30ml (s shippingom ) nego Xbud u domacem ducanu.
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Stiglo novo :) X Bud tattoo collector tekućine Postano: 25 kol 2014 14:49 |
|
|
sinamaster je napisao: 15ml 70kn? previse malo, ustvari nije malo vec puno!! I cisto sumnjam da vridi thih novaca. Ispada da mi je jeftinije narucit Americki "Good Life Vapor" 30ml (s shippingom ) nego Xbud u domacem ducanu. jos jeftinije je narucit dekang iz kine ....koja korist od usporedjivanja cijena razlicitih proizvodjaca.. 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
sinamaster
|
Naslov: Re: Stiglo novo :) X Bud tattoo collector tekućine Postano: 25 kol 2014 18:45 |
|
|
Oprosti mrav, al Dekang je low class shit!! ( i ne vridi kurca zato i je jeftin)pa da ga nabavis i za 2 $ 10ml puno je. To parim samo u slucaju opasnosti ako nestane prave robe, a druga jos nije stigla. i da naravno da ima koristi od usporedbe, Spomenia sam odlicnu firmu s stavrno odlicnim tekucinama. i da s jebenom americkom dostavom je jeftinija xbuda. ko je lud nek baca lovu.. 70 kn je puno. Lako je vama lovasima pa vam nije bitno 20-30 kn gore dole za 15 ml.. 
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Stiglo novo :) X Bud tattoo collector tekućine Postano: 25 kol 2014 20:52 |
|
|
Ako je dobar liquid onda je i cijena opravdana...halo je kao super pa kosta isto pun k... , five pawns je jos skuplji.... A garazni liquidi jos i skuplji. Govorit da je jedan brand skuplji ili jeftiniji i da ljudi ne trose lovu je jednostavno krivo... Pogotovo ako ih nisi ni probao. Ja cu ih sigurno probat...pa cu tek onda imati nekaj pametnije za rec do tada... 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Kun-Dak
|
Naslov: Re: Stiglo novo :) X Bud tattoo collector tekućine Postano: 04 ruj 2014 11:33 |
|
Pridružen: 30 srp 2013 13:09 Postovi: 290 Lokacija: Križevci-Zagreb
|
Da nastavim  Gold Tiger - Blago karamelasti okus, mnogo fin i da se parit stalno. Budy Bird - Duhanska gorkasta tekućina, sa mrvom nekog slatkastog after tejsta. True Love - Kombinacija duhana i vanilije... iskreno, osjetim vaniliju lagano, al duhan bas i ne... ima ga ono u tragovima Pink Dragon - Kombinirano voće (crveno?), mirisom i okusom podsjeća na onaj sirup protiv kašlja  al ok je za parit 
_________________ May the VAPE be with you...  
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Stiglo novo :) X Bud tattoo collector tekućine Postano: 04 ruj 2014 19:21 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Kun-Dak je napisao: Da nastavim  Gold Tiger - Blago karamelasti okus, mnogo fin i da se parit stalno. Budy Bird - Duhanska gorkasta tekućina, sa mrvom nekog slatkastog after tejsta. True Love - Kombinacija duhana i vanilije... iskreno, osjetim vaniliju lagano, al duhan bas i ne... ima ga ono u tragovima Pink Dragon - Kombinirano voće (crveno?), mirisom i okusom podsjeća na onaj sirup protiv kašlja  al ok je za parit  ovaaaj...bio u AMall...samo 6 i 11 mg?! pa to mi nije ni za doručak...  al ajde...bočice su lijepe...
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
kvark
|
Naslov: Re: Stiglo novo :) X Bud tattoo collector tekućine Postano: 24 stu 2014 11:13 |
|
|
|
Odlučio sam se počastiti pa sam kao ljubitelj mentola uzeo za probu XBud Aloha. Sve je to super, krasno, fino ali ne vrijedi dvostruko skuplje od Dekangovog ili FA mentola. Setup: SM KFL+, twisted 0,22 microcoil na 1,4 ohma s lola vatom.
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Stiglo novo :) X Bud tattoo collector tekućine Postano: 07 pro 2014 00:02 |
|
|
Evo da i ja napisem nesto o ove dvije tekucine koje sam probao od XBUD E-LIQUID-a... Prva je bila Gold Tiger ...uzeo sam sa 16mg nic.,na njihovoj stranici i na stranicama di prodaju tekucine pise da je duhansko-vocna aroma,pa vocna aroma sa dodatkom karamele...ok,tako i je,samo sta ja tu najvise i osjetim tu karamelu,dok to voce toliko i ne osjetim,mozda i bolje(frend koji ne pari je probao i kaze nekakvo voce se osjeti,ok),jel ovakva kakva je odlicna mi je,Kun-Dak je ok opisao(" Gold Tiger - Blago karamelasti okus, mnogo fin i da se parit stalno.")...tocno tako,meni jako fina tekucina,sa tim dodatkom karamele i sta je najbolje ne para i ne dere mi tolko grlo kao neke druge tekucine...kad sam ju probao,pario sam ju konstantno dok nisam rijesio tu bočicu od 15ml...jako fino... Druga koju sad trenutno parim i koju cu parit dok ne "popijem" tih 15ml tekucine je Black Storm ...opet 16mg nic.,tekucina je zlatno žuckaste boje,daje dosta pare,kažu-aroma nefiltriranog duhana(šta mi paše i odgovara),a na parilici piše-"Duhanska aroma s laganim dodatkom mente"...istina,ta mentica,kao kad pijete/pomirišite čaj od mentice,e takav je kod mene taj okus u ustima i grlu dok parim tu tekucinu...taj blagi okus mentice se osjeti uz tu aromu nefiltriranog duhana,malo jačeg...meni jako dobro i opet cu parit dok ne poparim i tih 15ml... Eto malo i od mene...odlicne oba dvije tekucine,skupe jesu,al svaka je za sebe posebna i ugodna za parit...ne prljaju grijac uopce i ne deru mi grlo toliko kao neke tekucine...jedanput/dvaput mjesecno se isplati probat koju od tih tekucina...kad ovo poparim idemo dalje u isprobavanje,brijem da je svaka dobra na svoj nacin,mislim da nemogu bit loše... 
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Stiglo novo :) X Bud tattoo collector tekućine Postano: 11 pro 2014 15:01 |
|
|
jucer sam probo neke tekucine.a ne da mi se pretipkavat...  isprobao u Toweru u Rijeci
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Stiglo novo :) X Bud tattoo collector tekućine Postano: 23 pro 2014 15:19 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
|
Evo i ja sam se okušao probao dvije:
Jednu je uzeo kolega wicked,nekakav pink dragon ili kako već, tu se osjeti eukaliptus mentol i nekakavo grožđe. Po meni nije za pariti dulje od pola sata.
Druga je crazy cup, nekakav mix banane koja se osjeti samo u mirisu, u okusu je to najbliže sladoledu bubi, znači ima i borovnice.
Tekućine su 11 mg ali im je TH koda je nikotin 36.
Sve u svemu ukusne tekućine ali za sada ništa što se da pariti all day.
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 19:13. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 19:13. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 4 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |