Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 18 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: RY 4 ili ruyan 4
 Post Postano: 11 ruj 2014 14:31 

Stigao mi hangsen ry4 sa fasttecha, stvarno je dobar! Danas odmah narucujem jos 2 bocice. Jeftino, okus odlican! Jel ima jos kojih dobrih okusa od njih?

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 ruj 2014 18:23 

stigao mi jučer RY-4 sa Fasttecha. Baš me zamima kakav je. Trenutno imam problem s kayfunom ( tekućine nemaju okusa) kad to riješim napišem kakav je.

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 ruj 2014 18:26 

Dobar je ry4 sa fasttecha, samo mi protank poceo slabo dimiti od ry4, prvi dan sa novom zavojnicom dimio ko lud a nakon 24 sata kao da ju je vec spalila tekucina. Pitam kolegu, kaze da ima isti problem. Hm.. znaci da je do tekucine. Ali sve u svemu dobar TH i okus. Uzeo sam sa 12nikotina.

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 ruj 2014 19:39 

Mogao bih ti još zasad preporučiti da probaš 555 od Hangsena. Na žalost, na ft je dosta slaba ponuda, ali zato na Banggoodu imaš puno bolji izbor i okusa i veličina pakiranja.
Što se tiče prljanja grijača, nisam primijetio da je ry4 nešto posebno agresivan.
Dapače, setup na kojem parim ry4 s dodatkom karamele i eventualno vanilije mi izdrži duže nego kod nekih jače obojenih tekućina. :conf:
Možda da probaš dry burn :hmm:
Ja ga osobno više ne radim, nego promijenim grijač, ali skoro svaki izdrži barem tjedan dana, ovisno koliko tekućine ispari :zu:

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 ruj 2014 21:52 

Meni osobno,RY4 najčešće sve FA 18mg,mora uvijek biti u zalihama,pri ruci.Ni jedna mi ne leži kao FA.Ovu s Fasttech-a još nisam probao,brzo će u košaru!Često naručim gotovi "FA" Mtmstore ali bilo je problema prije(gusta)ali parljiva.Nešto su kemijali i sad je ok,mada...Najvažnije mi je od svega,da se FA Ry4 najbolje dopunjuje s Domesticom(JC) u omjeru 3/1(može i manje) i to je moj "recept" i dobitna kombinacija :blje: Znam,Domestic nije jeftin ali vrijedi svake lipe.

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 ruj 2014 18:25 

Probao sam ga. Aroma se dosta osjeti. Intenzivna je. Razblažit ću je kad nabavim čisti Vg pa bi mogao bit u redu. Baš mi ne paše. Meni je prejak. Tekućina je deklarirana Vg/Pg 30/70, nic.18mg. Testirano na kayfunu lite+.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 21 ruj 2014 19:51 

Evo ja sam ga usuo nakon mjesec dana koristenja drugih fa tekucina, koristio sam maxx blend, cam blend, cuban supreme, latakia, 7 leaves i artic silver. Sad mi je ry4 prejak, presladak nekako, nekad mi je bio glavni a sad je njegovo mjesto zauzeo 7 leaves

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 lis 2014 00:25 

ry4 s fasttecha 18mg Vg/Pg 30/70
kad ga parim na kayfunu, mc 0.25 kantal + vata je prejak. Pre intenzivan. Na egici i mini protanku 3 je sasvim ok ali mi nije za cijeli dan. Par sati pa mi dosadi. Intenzivan.

ry4 od KTS-a nakon 2mjeseca ok, malo sam ga prozračio. Na oba attyja dobar. 100% Vg.

ry4 od inawere je zamiješan ali očigledno sam premalo arome dao. Vg/Pg 70/30

ry4 od Valtera mi je fenomenalan. Kremast. Fin. Ugodan za cijeli dan. Na kayfunu. Vg/Pg 70/30. Sve tekućine su 18mg nikotina

Povratak na vrh 

[ 18 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club