|
.
Sada je: 29 tra 2026 12:54. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 12:54. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Eggie
|
Naslov: Re: Survey Postano: 14 lis 2014 14:43 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Survey Postano: 14 lis 2014 15:14 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
to nisu tekućine od 70 kn za 10 ml, a cijena flašice od 30ml je 140 kn znači 4.6kn za ml prihvatljivo
e sad ako ti misliš nabijati cijenu onda mi se više isplati kupiti ih na njihovom shopu
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Eggie
|
Naslov: Re: Survey Postano: 14 lis 2014 15:22 |
|
|
A sta si mislio sa postarinom i carinom napravit  EDIT: probaj narucit za manje od 70kn i da ti stigne u roku... recimo.... 3 dana
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Survey Postano: 14 lis 2014 15:49 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Eggie je napisao: A sta si mislio sa postarinom i carinom napravit  EDIT: probaj narucit za manje od 70kn i da ti stigne u roku... recimo.... 3 dana nisam ja ništa mislio napravit , ja tebi samo objašnjavam da moraš imati opako dobru cijenu da tekućine kupim od tebe iz UK carine i poreza nema na "premijum" tekućinama nečeš puno u hr zaradit shipping obično podjelim s nekim, pa on u ukupnoj cijeni ne sudjeluje puno, i obično ne kupujem samo jednu boćicu i nije svaka tekućina u staklenoj boćici s kapaljkom premium
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Survey Postano: 14 lis 2014 16:30 |
|
|
|
5 kn za dobar liquid bi dao, 7 nevjerujem. Ne još barem, još sam nov u parenju.
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Survey Postano: 14 lis 2014 17:16 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
I iskusniji će uzeti premium liq. ali gledaju net, traže neki optimum. Prate cijene, rok dostave, pouzdanost dobavljača, reakcije na reklamacije i sl. Do iskusnijih je teže doći  Kak' je Max rek'o, snači će se i za poštarinu u određenoj mjeri. Gledali bu pretačeš li tekućine ili su originalno pakirane, datume, skladištenje (boju tekućine) i gnjaviti te za svašta nešto Bojim se da smo mi ipak dosta "plitko" tržište i da bi bilo teško opstati ak se ograničiš samo na njega. Ili bi trebal imat jaaaako dobru ideju U svakom slučaju sretno ak' se odlučiš upustiti u prodaju premium tekućina.
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Survey Postano: 14 lis 2014 20:12 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Ovako, za 10 ml bi najvise dao 35 kn. Niti jedna tekucina ne vrijedi vise, da je ne znam koliko dobra. Najskuplje sto narucujem je iz USA, ispadne me oko 90-100 kn 30 ml...uracunata i postarina i sve. Bolje je od svih tekucina koje sam probao na nasem trzistu. Gluposti poput Xbud i slicnih tekucina po parilicama, dimilicama i sl. po 70 kn mogu jednom kupiti, cist iz znatizelje...ali da bih to kupovao redovno, zaboravi. Samo kreten bi dao 70kn za 15 ml tekucine...bilo koje. Pogotovo dokle god postoji internet i paypal. Spike o carinama, moram odnekud platiti radnike, prostor, struju i slicno mene kao krajnjeg kupca ne zanimaju...pogotovo ako mogu naruciti i proci jeftinije. Vrijeme dostave nije faktor...ionako mi iskusniji imamo tekucine ko dreka...vremena uvijek ima.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Survey Postano: 14 lis 2014 20:25 |
|
|
|
Krivo sam se izrazio. Dao bi za neku tekućinu 5kn/ml ALI bi je pario pola mililitra ili manje jednom tjedno. Da ju rastegnem. Dnevno trošim 2-3ml tekućine koje koštaju do 2kn/ml ili manje. I sasvim OK. Još nisam imao prilike probati premium e-liquid ali namjeravam uskoro. Čisto zato jer neznam nijednog vapera koji troši takve tekućine. A nisam tip koji će doć u butik i naručit na neviđeno 10ml 70kn i onda probavat. Eto toliko od mene puno sreće s tom idejom
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Survey Postano: 14 lis 2014 21:52 |
|
|
fek0 je napisao: Najskuplje sto narucujem je iz USA, ispadne me oko 90-100 kn 30 ml...uracunata i postarina i sve. koje tekucine i s koje stranice?
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
Sada je: 29 tra 2026 12:54. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 12:54. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |