| Autor |
Poruka |
|
mpix
|
Naslov: Re: Prvi pokušaj... (prvi mačići) Postano: 14 tra 2015 07:51 |
|
|
|
Ja sam radio svoju tekućinu (zapisano u šalabahteru), ali ono kaj nisam napisal. Radio sam 2dcl u staklenoj posudi (od pekmeza). Stavio na 2 minute u mikrovalnu da se zagrije na oko 80°C i dobro zmiksal s miskerom za neskafe (onaj mali ručni). Za dva dana je za parit.
_________________ "The camera is an instrument that teaches people how to see without a camera" - Dorothea Lang 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Prvi pokušaj... (prvi mačići) Postano: 14 tra 2015 16:54 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Preporucio bi svakome tko pocinje muckati da uzme najjacu ˝bezopasnu˝ bazu od 36mg, zatim u Kemigu bocu PG i bocu VG. Sve skupa ne kosta nista a dalje je samo nebo granica.
˝Bezopasnu˝ velim jer pravi decki pare 36mg, dok se curicama manta u glavi od njega. Ali krepal nebu niko.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
mkmarino
|
Naslov: Re: Prvi pokušaj... (prvi mačići) Postano: 14 tra 2015 21:00 |
|
|
|
I to cemo pokusati s vremenom ali evo prvo da probam uspješno zamiješat neku tekućinu. Evo nakon 1 dana gledam malo bočicu pa je mirišem i čini mi se da dosta slabo se aroma osjeti iz boce. Dali je to normalno za tekućinu tako malo staru(mislim dali ce sazrijevanjem to se bolje osjetit) ili ce moj miks ispast ipak sa premalo arome. Vec se misli dali da dodam jos jednu kap ili...
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Prvi pokušaj... (prvi mačići) Postano: 14 tra 2015 21:03 |
|
|
mkmarino je napisao: I to cemo pokusati s vremenom ali evo prvo da probam uspješno zamiješat neku tekućinu. Evo nakon 1 dana gledam malo bočicu pa je mirišem i čini mi se da dosta slabo se aroma osjeti iz boce. Dali je to normalno za tekućinu tako malo staru(mislim dali ce sazrijevanjem to se bolje osjetit) ili ce moj miks ispast ipak sa premalo arome. Vec se misli dali da dodam jos jednu kap ili... Hm, ne znam kako je sa ovim aromama koje ti imaš, ali npr FA osoblje ili kako već kaže da kad zamiksaš u principu odmah možeš pariti jer se okus neće ništa pretjerano promijeniti, sad dal postoje neke arome koje trebaju stajat,sigurno, no većina od FA (tako oni kažu) se može konzumirati odmah 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
mkmarino
|
Naslov: Re: Prvi pokušaj... (prvi mačići) Postano: 14 tra 2015 21:08 |
|
|
|
Nisam je probao parit, po boji i svemu izgleda u redu, mozda mrvicu blijeđe nego malo takve gotove tekućine što imam nego miris iz bočice mi nekako slab malo.
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Prvi pokušaj... (prvi mačići) Postano: 14 tra 2015 21:12 |
|
|
mkmarino je napisao: Nisam je probao parit, po boji i svemu izgleda u redu, mozda mrvicu blijeđe nego malo takve gotove tekućine što imam nego miris iz bočice mi nekako slab malo. A teško ćeš na miris pogoditi, pusti onda da odstoji bar tjedan pa degustiraj, ako fali što lagano dodaš.
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Prvi pokušaj... (prvi mačići) Postano: 14 tra 2015 22:02 |
|
|
mkmarino je napisao: I to cemo pokusati s vremenom ali evo prvo da probam uspješno zamiješat neku tekućinu. Evo nakon 1 dana gledam malo bočicu pa je mirišem i čini mi se da dosta slabo se aroma osjeti iz boce. Dali je to normalno za tekućinu tako malo staru(mislim dali ce sazrijevanjem to se bolje osjetit) ili ce moj miks ispast ipak sa premalo arome. Vec se misli dali da dodam jos jednu kap ili... Razlicita baza treba razlicitu kolicinu arome. Neke baze jednostavno prekriju aromu i tu nema pomoci. Ciju bazu imas ?
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
mkmarino
|
Naslov: Re: Prvi pokušaj... (prvi mačići) Postano: 14 tra 2015 22:20 |
|
|
|
Pink mule. Vidjet cu jos koji dan pa mozda dodat kap ili 2 arome jos. Koliko mogu nac na netu od proizvođača preporuka je 3%. Ja sam ciljao negdje oko 3.5 mozda mrvicu vise, iako na netu ima da stavljaju i do 4. Kad već ovo pišem zna li tko koliko stavit ot the perfumers apprentice banana nut bread. Koliko sam ja neletio po netu od 5 do 7%.
|
|
 |
|
 |
|
ronc
|
Naslov: Prvi pokušaj... (prvi mačići) Postano: 15 tra 2015 14:10 |
|
|
mkmarino je napisao: Pink mule. Vidjet cu jos koji dan pa mozda dodat kap ili 2 arome jos. Koliko mogu nac na netu od proizvođača preporuka je 3%. Ja sam ciljao negdje oko 3.5 mozda mrvicu vise, iako na netu ima da stavljaju i do 4. Kad već ovo pišem zna li tko koliko stavit ot the perfumers apprentice banana nut bread. Koliko sam ja neletio po netu od 5 do 7%. Ide ti i do 15%  Aroma nije nešto intezivna pa ne možeš pretjerati. Bljutava je dok ne odstoji dovoljno, a treba joj dosta. Ja sam stavljao 12 % i opet bljutava kao i TPA borovnica. Kaj se voćki od TPA tiče Black Cherry na 5% je zakon. FA po meni ima najbolje vočke . Sent from my Stolarska radionica
|
|
 |
|
 |
|
shanta
|
Naslov: Postano: 15 tra 2015 14:58 |
|
|
|
Slažem se za FA. Ako lješnjake računamo pod voće, FA mi je savršenstvo(3%) ,a TPA odvratna (10%-ili ne znam pogoditi postotak)
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
|
|
 |
|
 |