|
.
Sada je: 27 tra 2026 05:35. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 05:35. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
qark
|
Naslov: Re: Journey Postano: 16 sij 2017 22:00 |
|
Pridružen: 28 stu 2015 18:30 Postovi: 426 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
|
Evo jedan fantastičan video u kojem Fek0 po prvi puta objašnjava kako se rade tekućine, naravno u kompi sa Sašom aka Baby Viking...
_________________ Mod: VTwo mini, VF Stout, Reuleaux RXS, SDNA 75Atty: UTA2 x4, Rose v2, Taifun GT1Take a break, enjoy the Journey...Journey - Premium e-liquid by AEON
|
|
 |
|
 |
|
qark
|
Naslov: Re: Journey Postano: 19 sij 2017 11:00 |
|
|
|
Evo i drugi dio review-a Journey e liquida poznatog recenzenta Qorax Stan
_________________ Mod: VTwo mini, VF Stout, Reuleaux RXS, SDNA 75Atty: UTA2 x4, Rose v2, Taifun GT1Take a break, enjoy the Journey...Journey - Premium e-liquid by AEON
|
|
 |
|
 |
|
Idesh
|
Naslov: Re: Journey Postano: 24 sij 2017 14:45 |
|
|
|
Spirit of the woods - odlicna tekucina, ako ste ikada radili čupavce to su ostaci topljene cokolade i mrvica od kokosa koje na kraju tamanite sa žlicom
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Journey Postano: 24 sij 2017 20:22 |
|
|
Spirit of the woods Vrh...odlična tekučina za cjelodnevno parenje...adv... Pošto svaki dan iz Karlovca vozim dostave za Zagreb,odlučio sam zastat u Vaper-u(Savica-Lastovska 2a) i kupit nesto od Journey linije(mislio sam kupit dvije ali Schrodinger(a) nije bilo),reko čovjek javit kad dobije,ako dobije,ako ne,budem narucio preko web shopa... Znači Spirit of the woods...gusta tekučina tamno naranđaste boje(vuče na crvenkasto,ali nije ,tamno naranđasta je  )...kad sam otvorio...predivan miris(kokos,vanilija,karamela)  ...zamijenio vatu na grijaču i natocio tekučinu u tank...pustio da se natopi malo i povukao...odličan okus  ...kokos,karamela,rum,nekakav blagi okus čokolade,nesto orašasto(lješnjak,badem neznam) i lagani okus duhana u pozadini... Kasnije mi se malo izgube ti orašasti plodovi ali ovo drugo ostaje,najviše kokos,karamela/vanilija,rum i ajde nesto čokoladasto...ali kad se zaokruži sve...predivno...miris,okus-kroz usta,kroz nos  ...paše jako i parim ju dva dana vec bez prestanka... Palac gore za Spirit of the woods... 
|
|
 |
|
 |
|
qark
|
Naslov: Re: Journey Postano: 24 sij 2017 21:32 |
|
|
baš sutra isporučujemo schrodingera u Vaper 
|
|
 |
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Journey Postano: 24 sij 2017 21:44 |
|
|
qark je napisao: baš sutra isporučujemo schrodingera u Vaper  ...eto,super  ...sutra sam isto na putu za Zg pa cu najvjerovatnije odma sutra navratit i stat do Vapera pa da pokupimi Schrodingera pa da probam i to...nadam se da ce bit jednako dobar kao i Spirit of the woods...ako ne i bolji(a možda i lošiji)...ko ce ga znat  ... Odlično...hvala da odgovoru i informaciji...pozdrav... A sad idemo gledat rukomet... 
|
|
 |
|
 |
|
qark
|
Naslov: Re: Journey Postano: 25 sij 2017 00:47 |
|
|
davidklc je napisao: qark je napisao: baš sutra isporučujemo schrodingera u Vaper  ...eto,super  ...sutra sam isto na putu za Zg pa cu najvjerovatnije odma sutra navratit i stat do Vapera pa da pokupimi Schrodingera pa da probam i to...nadam se da ce bit jednako dobar kao i Spirit of the woods...ako ne i bolji(a možda i lošiji)...ko ce ga znat  ... Odlično...hvala da odgovoru i informaciji...pozdrav... A sad idemo gledat rukomet...  računaj kasno popodne  imam sastanke ujutro. schrodinger je mačo duhanski liquid, "testosteron u bočici" ;D, dosta "šarf", dosta aromatičan, sve je u njemu dosta...duhan, malo alkoholnog šmeka, lagano kremasto, malo gorkast okus kave u aftertasteu, ja ga obožavam  i upravo ga parim  no to je stvar osobnog ukusa
|
|
 |
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Journey Postano: 25 sij 2017 01:10 |
|
|
qark je napisao: računaj kasno popodne  imam sastanke ujutro. schrodinger je mačo duhanski liquid, "testosteron u bočici" ;D, dosta "šarf", dosta aromatičan, sve je u njemu dosta...duhan, malo alkoholnog šmeka, lagano kremasto, malo gorkast okus kave u aftertasteu, ja ga obožavam  i upravo ga parim  no to je stvar osobnog ukusa ...ok,hvala na opisu...  ...negdje sam i procitao o njemu sve pohvale,a i sastojci koji ga opisuju i koje ima u sebi mi se sviđaju zato ga i namjeravam kupit pa da probam, jel po svemu tome mi odgovara i mislim (znam) da bi mi se mogao svidjet... Nije problem,svaki dan sam poslovno u Zg (od cca 10:00 do 14:30) osim sub i ned...tako da i ako ga ne nadjem sutra,budem ga uzeo preksutra ili u petak... 
|
|
 |
|
 |
|
qark
|
Naslov: Re: Journey Postano: 25 sij 2017 09:13 |
|
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Journey Postano: 25 sij 2017 11:41 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
bla bla bla...healing i panda su bolji!! 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 05:35. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 05:35. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |