|
.
Sada je: 27 tra 2026 07:15. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 07:15. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Journey Postano: 01 vel 2017 20:11 |
|
|
na većini piše 10+ p sam mislio da je bug 
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
qark
|
Naslov: Re: Journey Postano: 02 vel 2017 21:45 |
|
Pridružen: 28 stu 2015 18:30 Postovi: 426 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
buje3000 je napisao: na većini piše 10+ p sam mislio da je bug  Aether može ići na 8  u biti sam skužio da mi je tako čak i bolji nego na 10 Pretpostavljam da je slično i sa twisterom, averie syrup i možda madilyn dessert... nek neko proba pa javi kak ispada sa 5 - 8% 
_________________ Mod: VTwo mini, VF Stout, Reuleaux RXS, SDNA 75Atty: UTA2 x4, Rose v2, Taifun GT1Take a break, enjoy the Journey...Journey - Premium e-liquid by AEON
|
|
 |
|
 |
|
marccan
|
Naslov: Re: Journey Postano: 05 vel 2017 20:32 |
|
|
|
Spirit of the woods i Schrodinger smikso na 10% u 70/30 vpg, 10 mg nic. Nakon tri dana proba. U spiritu mi se previse osjeti kokos, bar zasad. Nadam se da ce za tjedan, dva bit malo drugaciji. Schrodinger mi je strava! Kombinacija duhana, kave i neke karamele/čokolade. Vjerojatno najbolja tekucina koja sam probao dosad. Njamiiii!!!
|
|
 |
|
 |
|
karlob
|
Naslov: Re: Journey Postano: 06 vel 2017 16:11 |
|
|
marccan je napisao: Schrodinger mi je strava! Kombinacija duhana, kave i neke karamele/čokolade. Vjerojatno najbolja tekucina koja sam probao dosad. Njamiiii!!! isto 
|
|
 |
|
 |
|
Mylene
|
Naslov: Re: Journey Postano: 06 vel 2017 17:29 |
|
Pridružen: 14 sij 2017 18:50 Postovi: 111 Lokacija: Zagreb Črnomerec
|
Ja probala (nisam izdržala) nakon desetak dana, jako fino, ali nekak samo kavu osjećam, ni duhan ni nutse. Pustit ću ga do kraja da odstoji. Ali je moćan. Poslije njega sve na kavicu lagano vuče, već sam četvrti tank iza njega natočila Do tad ću se valjda naučit i motati te coilove. Damn. 
_________________ The destination folder is a subfolder of the source folder.
|
|
 |
|
 |
|
Ivan85
|
Naslov: Re: Journey Postano: 06 vel 2017 21:46 |
|
Pridružen: 27 pro 2016 00:26 Postovi: 15 Lokacija: Poreč/Zagreb
|
Evo da se i ja pridruzim fanovima ovih tekucina.. Kao prvo zahvale cijenjenom gosp Qark-u, tekucinice stigle u Poreč u komadu,cekao sam ih dosta dugo jer su tu pošte jaaaako spore,kao netko tko se preselio tu zbog posla nakon 30 god života u Zagrebu nikako se naviknut...na razlike Ukratko stigli Grampas, Spirit, Wasteland i Kiki.. Ne znam što...da...kažem.. Wasteland - žena koja nimalo ne podržava parenje i isforsirano kašlje dok parim mi je uzela mod i evo vec 3 sata doslovno ne prestaje..kaže ovo je moje.. Bez riječi, prefino, kremasto, bijela kava, neki aftertaste koj još ne mogu dokučiti pošto sam tek mjesec i pol bez analognih... Spirit - eto,ne pogodak, ne da me pogodilo, nego ono...kokos, rum, vanilija, taj kremasti okus koj ostaje...i ostaje..mmmmm Druge 2 nisam još ni probao jer...bojim se što me čeka jer ovo je ....PREEEDOBRO Vjerni fan od sad pa ako ovak ostanete zauvijek !!! P.S Može ovo na litru??? BRAVO!!!!
|
|
 |
|
 |
|
choma
|
Naslov: Re: Journey Postano: 07 vel 2017 17:12 |
|
Pridružen: 12 sij 2017 15:01 Postovi: 28 Lokacija: Zagreb, Dubrava
|
Mylene je napisao: Ja probala (nisam izdržala) nakon desetak dana, jako fino, ali nekak samo kavu osjećam, ni duhan ni nutse. Pustit ću ga do kraja da odstoji. Ali je moćan. Poslije njega sve na kavicu lagano vuče, već sam četvrti tank iza njega natočila Do tad ću se valjda naučit i motati te coilove. Damn.  Evo ja sam isto pao pod iskušenjem deseti dan. xD Potpisujem sve rečeno, duhan još nije toliko došao do izražaja ali je već sada sve to skupa prefino i prebogato okusom, stvarno originalan mix koji te nakon svakog udisaja baca u razmišljanje i razlaganje tih aroma u glavi. Valja napraviti zalihu arome za nedaj bože.  EDIT: Ako imaš neki atty sa prebuilt coilom onda je logično da nećeš imati potpuni doživljaj tekućine... Ja sam sa Tron-S attya (prebuilt coil) koji mi je došao sa modom prešao na Serpent Mini RTA i razlika je neopisiva... Ako misliš da sada imaš manje "posla" i problema sa setupom jer ne motaš sama grijače - varaš se. Ovako stalno ovisiš o grijačima za koje moraš praviti "lager" i strahovati hoće ih biti u trgovinama kada ti najviše zatrebaju. Predlažem da si čim prije uzmeš neki single coil RTA (npr Serpent Mini) za kojeg će ti nakon trećeg puta trebati doslovno 5 minuta da ga složiš. Kupiš kolut žice, kilu vate i više se nikad ne sekiraš. 
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Journey Postano: 09 vel 2017 12:28 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Drago nam je jako da uživate u našim tekućinama, nakon ovakvih upisa znamo da se trud isplati.  Uzmite u obzir da niti je svaki atomizer identičan, niti svi osjećamo isto...netko, recimo, u Spiritu baš i ne osjeća duhan, dok ga neki osjećaju...puno je tu parametara, od sazrijevanja tekućine, samog atomizera i načina na koji koristite osobne isparivače. Tako je sa svim tekućinama na ovome svijetu, pa tako i sa našima. Pronađite svoj "sweet spot" i uživajte.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
qark
|
Naslov: Re: Journey Postano: 10 vel 2017 21:13 |
|
|
Evo jedna kratka ali slatka informacija Od danas možete u Vape Zap shopu u Zaprešiću (Pavla lončara 15) kupiti Journey koncentrate !  
_________________ Mod: VTwo mini, VF Stout, Reuleaux RXS, SDNA 75Atty: UTA2 x4, Rose v2, Taifun GT1Take a break, enjoy the Journey...Journey - Premium e-liquid by AEON
|
|
 |
|
 |
|
qark
|
Naslov: Re: Journey Postano: 13 vel 2017 17:24 |
|
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 07:15. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 07:15. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |