| Autor |
Poruka |
|
doktor_no_7
|
Naslov: Re: Čija baza??? Postano: 24 pro 2012 21:27 |
|
|
Hvala ti na brizi Karo. Lijepo od tebe.  No na predstavljanju rekoh da sam sve dobro proučio, zahvaljujući vama forumašima, pa nema potrebe za brigom. Poznato mi je da takvu tekućinu (100 mg) treba miješati s posebnim oprezom i upotrebom zaštitnih sredstava, kao i da za dobijanje npr. 16 miligramske baze ovu tekućinu treba miješati s čistim PG, VG ili PG/VG u omjeru cca 1:5. Pitanje sam postavio jer nisam uočio da je itko ovu tekućinu prije komentirao. S obzirom da joj je cijena u odnosu na FA baze cca 1:5, a u odnosu na BlueMist cca 1:2, smatram da je zaslužila probu i komentar.
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Čija baza??? Postano: 28 pro 2012 02:28 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
|
Do sada sam koristio iskljucivo gotove tekucine a imam namjeru uskoro probati nesto i sam smuckati. Narucio sam s Inawere najjacu bazu sto nude - mislim 36mg E sad, sve ove gotove su bile ili 70 ili barem 50% pg a iz vase price ovdje zakljucujem da vas dosta - Kinta npr. razrjedjuje samo sa vg-om + malo vode I arome ?? Ja sam za probu ovih 100 mll 36mg narucio pg jer u apoteci mogu lako kupiti 100 - 200 gr VG sto bi cca bilo OK Kada vi kupujete te jake blaze kakve su pg-vg I koji je konacni omjer pg - vg ? Zasto ?
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Čija baza??? Postano: 28 pro 2012 12:24 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Forrest je napisao: Do sada sam koristio iskljucivo gotove tekucine a imam namjeru uskoro probati nesto i sam smuckati. Narucio sam s Inawere najjacu bazu sto nude - mislim 36mg E sad, sve ove gotove su bile ili 70 ili barem 50% pg a iz vase price ovdje zakljucujem da vas dosta - Kinta npr. razrjedjuje samo sa vg-om + malo vode I arome ?? Ja sam za probu ovih 100 mll 36mg narucio pg jer u apoteci mogu lako kupiti 100 - 200 gr VG sto bi cca bilo OK Kada vi kupujete te jake blaze kakve su pg-vg I koji je konacni omjer pg - vg ? Zasto ? Ako ne zelis prckati po svom atomizeru onda kombinacijom VG/PG trebas pogoditi viskozitet koji mu najvise odgovara. PG i VG daju odredjeni shtih aromi, a veca kolicna VG u omjeru povecava kolicinu pare. Opceprihvacen omjer u svekolikom pucanstvu se krece od 70/30 do 30/70 na drugu stranu. Ja parim cisti VG + aroma bez ikakvih drugih dodataka, a atomizer prilagodjavam tom viskozitetu.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Tihomir
|
Naslov: Re: Čija baza??? Postano: 28 pro 2012 12:30 |
|
|
Kinta je napisao: Forrest je napisao: Do sada sam koristio iskljucivo gotove tekucine a imam namjeru uskoro probati nesto i sam smuckati. Narucio sam s Inawere najjacu bazu sto nude - mislim 36mg E sad, sve ove gotove su bile ili 70 ili barem 50% pg a iz vase price ovdje zakljucujem da vas dosta - Kinta npr. razrjedjuje samo sa vg-om + malo vode I arome ?? Ja sam za probu ovih 100 mll 36mg narucio pg jer u apoteci mogu lako kupiti 100 - 200 gr VG sto bi cca bilo OK Kada vi kupujete te jake blaze kakve su pg-vg I koji je konacni omjer pg - vg ? Zasto ? Ako ne zelis prckati po svom atomizeru onda kombinacijom VG/PG trebas pogoditi viskozitet koji mu najvise odgovara. PG i VG daju odredjeni shtih aromi, a veca kolicna VG u omjeru povecava kolicinu pare. Opceprihvacen omjer u svekolikom pucanstvu se krece od 70/30 do 30/70 na drugu stranu. Ja parim cisti VG + aroma bez ikakvih drugih dodataka, a atomizer prilagodjavam tom viskozitetu. nisi jedini...i ja sam samo i iskljucivo na cistom vg.....mada mi na svojim uredjajima mozemo to podesiti da se gura cisti vg ...na obicnim cartovima ili clearomizerima je malo teze
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Čija baza??? Postano: 28 pro 2012 13:10 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
|
E dobro, znači ipak je to za "napredne korisnike" . već sam mislio da sam preskočio nešto od osnova ... Trošio sam 50:50 i 70:30 za pg a s ovim sam mislio ići na suprotnu stranu cca 30:70 ... samo vidjet ću još jer nemam pojma što bih uopće prilagođavao na cliru da ide "ono gusto"...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Čija baza??? Postano: 28 pro 2012 13:19 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Forrest je napisao: E dobro, znači ipak je to za "napredne korisnike" . već sam mislio da sam preskočio nešto od osnova ... Trošio sam 50:50 i 70:30 za pg a s ovim sam mislio ići na suprotnu stranu cca 30:70 ... samo vidjet ću još jer nemam pojma što bih uopće prilagođavao na cliru da ide "ono gusto"... Ne trebas cak ni prilagodjavati atty. Ako se radi o cistom VG, proizvodjaci stavljaju 8-20% vode da bi bio rijedji. Naravno voda mu dize vreliste i kvaliteta dozivljaja je manja. Mozes staviti i koju kap alkohola u liquid sto ce mu skinuti vreliste. Ali pazi, alkohol u liquidu moze tako lijepo ˝puknuti˝. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Čija baza??? Postano: 28 pro 2012 23:21 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Čija baza??? Postano: 31 pro 2012 09:50 |
|
|
Jel itko naručivao što od ovih američana http://www.rtsvapes.com/ - ponuda (posebno baza) a i aroma i pribora mi izgleda dobra a kada sam se htio registrirati nigdje Hrvatske (ima i Slovenije i Albanije i Makedonije ...ali ne i Hrvatske!!)
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Čija baza??? Postano: 31 pro 2012 10:59 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Forrest je napisao: Jel itko naručivao što od ovih američana http://www.rtsvapes.com/ - ponuda (posebno baza) a i aroma i pribora mi izgleda dobra a kada sam se htio registrirati nigdje Hrvatske (ima i Slovenije i Albanije i Makedonije ...ali ne i Hrvatske!!) Ja sam uzimao 100mg bazu, ista je ko s e-cig.coma. Mislim potpuno ista.
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Čija baza??? Postano: 31 pro 2012 18:58 |
|
|
|
Hoćeš reći da ti američani zapravo prepakiravaju i prodaju kinesku robu?! ...uz malo više spominjanja certifikata o kakvoći- jestivosti...
|
|
 |
|
 |