Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 77 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Čija baza???
 Post Postano: 24 pro 2012 21:27 

Hvala ti na brizi Karo. Lijepo od tebe. :hug:

No na predstavljanju rekoh da sam sve dobro proučio, zahvaljujući vama forumašima, pa nema potrebe za brigom. Poznato mi je da takvu tekućinu (100 mg) treba miješati s posebnim oprezom i upotrebom zaštitnih sredstava, kao i da za dobijanje npr. 16 miligramske baze ovu tekućinu treba miješati s čistim PG, VG ili PG/VG u omjeru cca 1:5.

Pitanje sam postavio jer nisam uočio da je itko ovu tekućinu prije komentirao. S obzirom da joj je cijena u odnosu na FA baze cca 1:5, a u odnosu na BlueMist cca 1:2, smatram da je zaslužila probu i komentar.

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 pro 2012 02:28 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Do sada sam koristio iskljucivo gotove tekucine a imam namjeru uskoro probati nesto i sam smuckati. Narucio sam s Inawere najjacu bazu sto nude - mislim 36mg
E sad, sve ove gotove su bile ili 70 ili barem 50% pg a iz vase price ovdje zakljucujem da vas dosta - Kinta npr. razrjedjuje samo sa vg-om + malo vode I arome ??
Ja sam za probu ovih 100 mll 36mg narucio pg jer u apoteci mogu lako kupiti 100 - 200 gr VG sto bi cca bilo OK
Kada vi kupujete te jake blaze kakve su pg-vg I koji je konacni omjer pg - vg ? Zasto ?

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 pro 2012 12:24 
Administrator

Forrest je napisao:
Do sada sam koristio iskljucivo gotove tekucine a imam namjeru uskoro probati nesto i sam smuckati. Narucio sam s Inawere najjacu bazu sto nude - mislim 36mg
E sad, sve ove gotove su bile ili 70 ili barem 50% pg a iz vase price ovdje zakljucujem da vas dosta - Kinta npr. razrjedjuje samo sa vg-om + malo vode I arome ??
Ja sam za probu ovih 100 mll 36mg narucio pg jer u apoteci mogu lako kupiti 100 - 200 gr VG sto bi cca bilo OK
Kada vi kupujete te jake blaze kakve su pg-vg I koji je konacni omjer pg - vg ? Zasto ?

Ako ne zelis prckati po svom atomizeru onda kombinacijom VG/PG trebas pogoditi viskozitet koji mu najvise odgovara.
PG i VG daju odredjeni shtih aromi, a veca kolicna VG u omjeru povecava kolicinu pare.
Opceprihvacen omjer u svekolikom pucanstvu se krece od 70/30 do 30/70 na drugu stranu.
Ja parim cisti VG + aroma bez ikakvih drugih dodataka, a atomizer prilagodjavam tom viskozitetu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 pro 2012 12:30 

Kinta je napisao:
Forrest je napisao:

Ako ne zelis prckati po svom atomizeru onda kombinacijom VG/PG trebas pogoditi viskozitet koji mu najvise odgovara.
PG i VG daju odredjeni shtih aromi, a veca kolicna VG u omjeru povecava kolicinu pare.
Opceprihvacen omjer u svekolikom pucanstvu se krece od 70/30 do 30/70 na drugu stranu.
Ja parim cisti VG + aroma bez ikakvih drugih dodataka, a atomizer prilagodjavam tom viskozitetu.

nisi jedini...i ja sam samo i iskljucivo na cistom vg.....mada mi na svojim uredjajima mozemo to podesiti da se gura cisti vg ...na obicnim cartovima ili clearomizerima je malo teze

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 pro 2012 13:10 

E dobro, znači ipak je to za "napredne korisnike" .
već sam mislio da sam preskočio nešto od osnova ... Trošio sam 50:50 i 70:30 za pg a s ovim sam mislio ići na suprotnu stranu cca 30:70 ... samo vidjet ću još jer nemam pojma što bih uopće prilagođavao na cliru da ide "ono gusto"...

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 pro 2012 13:19 
Administrator

Forrest je napisao:
E dobro, znači ipak je to za "napredne korisnike" .
već sam mislio da sam preskočio nešto od osnova ... Trošio sam 50:50 i 70:30 za pg a s ovim sam mislio ići na suprotnu stranu cca 30:70 ... samo vidjet ću još jer nemam pojma što bih uopće prilagođavao na cliru da ide "ono gusto"...

Ne trebas cak ni prilagodjavati atty. Ako se radi o cistom VG, proizvodjaci stavljaju 8-20% vode da bi bio rijedji. Naravno voda mu dize vreliste i kvaliteta dozivljaja je manja. Mozes staviti i koju kap alkohola u liquid sto ce mu skinuti vreliste. Ali pazi, alkohol u liquidu moze tako lijepo ˝puknuti˝.
slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 pro 2012 23:21 
Administrator

BTW. tu imamo i anketu
viewtopic.php?f=7&t=1984

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 pro 2012 09:50 

Jel itko naručivao što od ovih američana http://www.rtsvapes.com/ - ponuda (posebno baza) a i aroma i pribora mi izgleda dobra a kada sam se htio registrirati nigdje Hrvatske (ima i Slovenije i Albanije i Makedonije ...ali ne i Hrvatske!!)

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 pro 2012 10:59 
Administrator

Forrest je napisao:
Jel itko naručivao što od ovih američana http://www.rtsvapes.com/ - ponuda (posebno baza) a i aroma i pribora mi izgleda dobra a kada sam se htio registrirati nigdje Hrvatske (ima i Slovenije i Albanije i Makedonije ...ali ne i Hrvatske!!)

Ja sam uzimao 100mg bazu, ista je ko s e-cig.coma. Mislim potpuno ista.

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 pro 2012 18:58 

Hoćeš reći da ti američani zapravo prepakiravaju i prodaju kinesku robu?! ...uz malo više spominjanja certifikata o kakvoći- jestivosti...

Povratak na vrh 

[ 77 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sljedeća

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club