| Autor |
Poruka |
|
imand
|
Naslov: Re: Boba's Bounty Postano: 04 pro 2013 11:59 |
|
|
|
ma nervozan sam zadnjih par dana i nemam šta pariti a 200 milija nije još zrelo, pa morsam nešto interventno riješiti do sutra, prekosutra. Da ne nadrapa cura na Kvatriću ako mi dođe žuta minuta.
|
|
 |
|
 |
|
matija
|
Naslov: Re: Boba's Bounty Postano: 04 pro 2013 12:01 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 15:54 Postovi: 357 Lokacija: Istrijan u Zagrebu
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Boba's Bounty Postano: 04 pro 2013 12:11 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Matija sve lažnjaci pitaj spavleta naručili, ako i je boba onda je bio razrjeđen. N E M A !!! Osim toga pisalo bi na njihovim službenim stranicama o dilerima u Europi. A ko nevjeruje nek proba. I bočica je bila lažnjak nekakav.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
matija
|
Naslov: Re: Boba's Bounty Postano: 04 pro 2013 12:15 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 15:54 Postovi: 357 Lokacija: Istrijan u Zagrebu
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Boba's Bounty Postano: 04 pro 2013 12:27 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Ok, ovo bi moglo biti to ako su stvarno te bočice i original zapakirano. Čak i cijena shipinga paše za iz amerike, ja vjerujem da to on skupi narudžbe i onda dila. A i cijena s svim porezima i eventualnom carinom je OK
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Dedja
|
Naslov: Re: Boba's Bounty Postano: 04 pro 2013 14:58 |
|
|
Baš sam htio taj BB probati pa ako ko ima da donese u palfi u subotu da probam bio bih mu zahvalan 
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Boba's Bounty Postano: 04 pro 2013 15:04 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Boba's Bounty Postano: 04 pro 2013 15:30 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Dedja je napisao: Baš sam htio taj BB probati pa ako ko ima da donese u palfi u subotu da probam bio bih mu zahvalan  Smislit ćemo nešto 
|
|
 |
|
 |
|
Dedja
|
Naslov: Re: Boba's Bounty Postano: 04 pro 2013 19:21 |
|
|
Max_ZG je napisao: Dedja je napisao: Baš sam htio taj BB probati pa ako ko ima da donese u palfi u subotu da probam bio bih mu zahvalan  Smislit ćemo nešto  Jedva čekam 
|
 |
|
brnistra
|
Naslov: Re: Boba's Bounty Postano: 22 sij 2014 23:29 |
|
|
|
Da ne bi bilo off topic u temi "Vape Mail - Upravo mi je stiglo" napisat ću odgovor ovdje gdje mu je i mjesto.
@vulja je napisao: Papreno u globalu,ovako nije strasno cijena,nadam se jednom probat da vidim dal vrijedi,valjda svima pase boba
Po ovom računu 10 ml Bobe me je ugrubo izašlo cca 40 kn. Gledajući sa strane koliko je dcl tekućine u dragog nam kolege Valtera (kojem sam neizmjerno zahvalan za uslugu i vraćenu vjeru u duhanske tekućine) Boba's Bounty je skup za popizdit. Isto tako ako vidimo da još uvijek velika masa ljudi plača 30 kn za 10 ml Dekanga (neka se nitko ne uvrijedi ali to je za mene WD40) onda se isplati dati pinku više za Bobu.
U ovih 7-8 mjeseci parenja ovo je definitivno nešto najbolje što sam probao do sada a probao sam preko 40-ak različitih, kako proizvođača tako i tekućina. Listajući po internetu i raznim forumima Boba's Bounty je stekao ugled urbane legende. Između ostalog razlozi su ograničena količina s kojom je Alien Vision raspolagao, velika potražnja i činjenica da nisu prodavali izvan SAD-a. To su sve razlozi koji su me zaintrigirali da bar jednom nabavim i probam BB. Moje je mišljenje da se svatko zaslužuje bar jednom počastiti ovom tekućinom jer je stvarno odlična.
Otprilike četiri sata Bobu vrtim po driperu, igram se od 6,5 do 10W i još uvijek me izluđuje pogađanje što je sve unutra. Ne znam kako opisati doživljaj - slatko a nije slatko, ugodan, mekan a opet TH odličan iako je 100% VG i 12 mg nikotina. Koliko moja malenkost može osjetiti unutra (bar po meni) osjetim nešto orašasto (prije badem nego lješnjake), u momentima osjetim naznake čokolade i na momente možda malo cimeta. U tom trenutku mi pada na pamet Valterov cinnamon cookie, ali to je trenutak. Baza je definitivno duhanska.
Tek sada su mi jasne rasprave i pogađanja po raznim forumima, 1000 ljudi i svi osjete nešto svoje. Opet nešto što pridonosi svojevrsnoj mističnosti Bobe.
|
|
 |
|
 |