| Autor |
Poruka |
|
MorpheusX
|
Naslov: Re: Najgora tekućina koju ste probali Postano: 20 tra 2013 19:52 |
|
|
|
Inaweru nevolim skoro nijednu... Prije par mjeseci probao neki kineski otrov mislim sa OceanVapor-a Davidoff Gold ili sa neke druge stranice,stigla neka stvarno žuta ljaga,mirisala po "zapaljenom boru" i psećem šitu ma užas al reko ajd probaj nebudi lijen,probam a okus isti takav u životu tako šta probao nisam. Svima sam prijateljima podijelio koje znam da pare,svi smo se složili da tekućina nije bila pokvarena nego je jednostavno takva i nitko ju nije mogao pariti!
|
 |
|
strumpheta
|
Naslov: Re: Najgora tekućina koju ste probali Postano: 09 sij 2014 01:48 |
|
|
DK French Pipe. apsolutno neparljiva i ima okus spaljenih drva i pepela. fuj fuj. i dao je Kun-Dak u parilici decku i meni da samo pomirišimo okus PIVE, i bilo mi je zlo od samog mirisa, pa pretpostavljam da bi mi i para bila bljak.. 
_________________  It's not much, but it's a start 
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Najgora tekućina koju ste probali Postano: 09 sij 2014 02:42 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Ma poslije treće pive je sve super!  Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Jozo
|
Naslov: Re: Najgora tekućina koju ste probali Postano: 09 sij 2014 09:08 |
|
|
Inawera jednostavno ne  i neke s zajeba kad sam uzeo od nekog njuskalo prodavaca jer mi nestalo tekucine pa dok dodje isporuka s toscane i nedaj Bože nikome te sudbine:) 
_________________   Mod:Itaste SVD, JM22(fasttech), Pldiac clon(fasttech), Hybrid Elite Mod by Rainbow Heaven Atty:AGA-T2 (fasttech), Igo-T (nije s fasttecha) Parim za sad YAELIQ izraelske:)70%vg 30%pg 15mg nic
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Najgora tekućina koju ste probali Postano: 09 sij 2014 10:05 |
|
|
|
Nekad davno sam kupil na staroj knežiji....Vanilia 24 mg crveno zlo....to je nešto kaj se nije dalo pomirisat a kamoli parit užas!!!
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Najgora tekućina koju ste probali Postano: 09 sij 2014 11:45 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
|
Uvjek mi je teško nekome opisati na što neka tekućina ima okus, ali zato inawera cherry cigar znam - čisti karbofix.
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Najgora tekućina koju ste probali Postano: 09 sij 2014 12:30 |
|
|
Usa red mix inawera definitivno 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
doctore
|
Naslov: Re: Najgora tekućina koju ste probali Postano: 09 sij 2014 13:25 |
|
|
damirdjg je napisao: Usa red mix inawera definitivno  Ogavno do te mjere da sam ih zamalo tužio za pokušaj ubojstva trovanjem!
_________________ "Nikad ne dijelite rov sa nekim tko je hrabriji od vas!"
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Najgora tekućina koju ste probali Postano: 09 sij 2014 13:35 |
|
|
doctore je napisao: damirdjg je napisao: Usa red mix inawera definitivno  Ogavno do te mjere da sam ih zamalo tužio za pokušaj ubojstva trovanjem! Mislim da taj usa red sponzorira duhanska industrija  ali u nihovu obranu ,parim jedino golden ducat kojeg oni proizvode...
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Gondor_Warrior
|
Naslov: Re: Najgora tekućina koju ste probali Postano: 14 vel 2014 01:19 |
|
Pridružen: 03 srp 2013 00:22 Postovi: 154 Lokacija: Rakov Potok
|
u pocetku parenja jos na egici i t2, kupoval sam kts tekucine i bile su mi sve manje vise ok. sad kum mixa doma, djelimo popola i ok je, ali u nedostatku nikotinske baze neki dan uzmem ja od dekanga kavu, inace parim kavu i ok mi je, iskreno neznam cija je aroma kum zna, i ono, jos navecer operem protank i sve, ujutro nalijem i povucem... nakon jedno par sekundi soka gledam jel mi se mozda i atty rastapa negdje, uzas zivi pa to je nehumano koliko je gadna  probam ponovo opet isto a miris pare ko na bazenima po kloru (bar meni) reko strasno. onda sam to razbil malo sa kts jabukom (20%DK 80%kts) starom par mjeseci i onda je postalo parljivo. dekang me vise nebu videl...
_________________ Vamo V5,The Russian 91% clone, Taifun GT clone, JM mehanički mod, neki mali driper
|
|
 |
|
 |