Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 69 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Miješanje tekučina
 Post Postano: 16 ožu 2011 11:35 
Moderator

RY#4 iz Italije.Čekao duuuuugo, pa je stiglo.Danas zmešam.Ni blizu onog kaj se sjčam iz UK.Ne znam di sam falia, ali nit esencija nema taj miris, a okus ni približno.A taman sam počel nešto hranu osječat, pa sam se ponadao, ali niš s toga. :sa:

Idem probat 901-icu na 3,7V, možda bu nešto drugačije.

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 ožu 2011 12:35 
Moderator

Hahaha.. samo sam čekal kad buš probal i kak buš reagiral!!! :ali:

Nisam htel niš prije o tom pripovedati. :beljise_har:

U pravu si.. nema to veze s onim ni u tragovima!

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 ožu 2011 13:12 
Moderator

Ma Zlata ga je svojevremeno toliko nahvalila da sam se ponadao, ali izgleda da ni ona nije nikad probala pravi, pa joj je i ovo, nešto dobro slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 ožu 2011 23:51 

Moj današnji mešung 5ml Zare + 4-6 kapi doktoretker aroma od limuna... Znaci tekucina 0mg celi dan sam ju pusio nije mi ni malo falio nikotin, daje fini osjecaj osvjezavajuci u ustima i fino rezanje u grlu, a pare stoo kila(to vise ima veze sa zarom ali...).... jako dobra kombinacija

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 ožu 2011 21:33 

cahura je napisao:
Moj današnji mešung 5ml Zare + 4-6 kapi doktoretker aroma od limuna... Znaci tekucina 0mg celi dan sam ju pusio nije mi ni malo falio nikotin, daje fini osjecaj osvjezavajuci u ustima i fino rezanje u grlu, a pare stoo kila(to vise ima veze sa zarom ali...).... jako dobra kombinacija

bokić!

ja sam nova ovdi i u parenju ovih finih cigareta..do sad sam parila samo tekućinu gotovu u kojoj je 24mg nikotina ...daj možeš li mi točno upustvo napisati šta točno s čim mješam koliko i kako se točno mješavine zovu ..znači puni naziv sastojaka i gdje se može to nabaviti ...hvala puno !!!

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 ožu 2011 22:32 

Bok Nany!
Koliko vidim pariš na 24 ml,kao i ja.Ako želiš miješati sama onda moraš naručiti bazu i arome izvana.Dakle,treba ti baza u kojoj je nikotin koji ti odgovara i treba ti aroma koja ti paše.
Treba ti PG / propilen glikol /i VG /glicerin /,ova dva sastojka možeš nabaviti kod nas u apoteci,s tim da PG ne možeš dobiti u svakoj.Mi u Zagrebu je nabavljamo u Kemigu.
Bazu i arome nabavljamo od forumaša Siniše,pa mu možeš poslati pp.
Ako ti paše više VG onda ćeš naručiti Velvet cloud bazu,a ako ti paše PG, onda Tradicional.

Tu sad postoje i razne varijante,recimo spuštanja baze od 36 mg nikotina na 24 koju ti pariš,pa ti recimo baza od 100ml traje puno duže.
Kad bi htjela pariti bez nikotina onda bi bilo dovoljno i najjeftinije kupiti PG,VG,aromu,alkohol i to je sve što ti treba za beznikotinsko parenje.
To ti je za sada dovoljno,a uskoro će neko od forumaša i napisati recepture za razne varijante tekućina.

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 ožu 2011 07:14 
Moderator

http://www.todmuller.com/ejuice/ejuice.php

Možda je star, ali po meni najbolji, za sve nove korisnike koji hoće sami mešati tekučine u "garaži" :alexis:

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 ožu 2011 09:59 
Administrator

Kalkulator od sada imamo i na forumu:
http://www.vaperclub.org/viewtopic.php?f=7&t=63&p=620#p620

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 ožu 2011 14:00 
Moderator

nany je napisao:
cahura je napisao:

bokić!

ja sam nova ovdi i u parenju ovih finih cigareta..do sad sam parila samo tekućinu gotovu u kojoj je 24mg nikotina ...daj možeš li mi točno upustvo napisati šta točno s čim mješam koliko i kako se točno mješavine zovu ..znači puni naziv sastojaka i gdje se može to nabaviti ...hvala puno !!!

Sad, kao i obično buju me svi popljuvali, ali to je jače od mene.Izgleda picajzlasto , ali ja sam tak :D viewforum.php?f=26,ak je novom članu prvi post tu.Nije obavezno, forumi su inače benigni, ali s vremenom buš vidla, ak ostaneš, da je ovaj potpuno drugačiji.Nema veze :wel:

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 ožu 2011 17:01 
Moderator

Možda će vam se svidjeti, ak niste probali, dakle na 10 ml osnove 4 kapi Vape Wizarda i 4 kapi Desert-a. Vrlo dobar duhanski okus. Za preporuku :plus:

Hm, nešto me u zadnje vreme primili duhansi okusi, ali to je tak.

Povratak na vrh 

[ 69 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club