| Autor |
Poruka |
|
Valter
|
Naslov: Re: Sazrijevanje tekućina Postano: 03 pro 2013 14:07 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Baš lijepo što ste svi saznali kako se to radi. Nema potrebe ništa objašnjavati.
Medo je dobio par kapi tekućine za probu pa ću njega sam namirivati s time ako i on ne sazna postupak. Taman mi je dao i arome za eksperiment 2. Vidim da nema potrebe za njime.
Super
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Sazrijevanje tekućina Postano: 03 pro 2013 14:10 |
|
|
Valter je napisao: Baš lijepo što ste svi saznali kako se to radi. Nema potrebe ništa objašnjavati.
Medo je dobio par kapi tekućine za probu pa ću njega sam namirivati s time ako i on ne sazna postupak. Taman mi je dao i arome za eksperiment 2. Vidim da nema potrebe za njime.
Super 
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Sazrijevanje tekućina Postano: 03 pro 2013 14:43 |
|
|
Ajd sad ozbiljno, bez zafrkancije, kojim postupkom sazriti tekućinu u 24 sata 
|
|
 |
|
 |
|
maska
|
Naslov: Re: Sazrijevanje tekućina Postano: 03 pro 2013 18:22 |
|
Pridružen: 02 kol 2013 00:08 Postovi: 381 Lokacija: Zg...šuma na zapadu
|
|
...kinetika...difuzija..osmoza...Valter ima barokomoru,ziher
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Sazrijevanje tekućina Postano: 03 pro 2013 18:50 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Iznijeli ste mnoge prijedloge kako bi to trebalo izgledati. Pa probajte nešto napraviti. Ne smeta meni da napravite nešto od toga.
Kada sam krenuo prije par mjeseci sa pokusima ovoga i onoga nisam znao da je to moguće i u kojoj mjeri. Vi imate tu prednost. A mogu reći da sam uništio podosta arome dok to nisam utvrdio. Tek kada sam bio 90% siguran u postupak sam se usudio predložiti g. Kuniću pokus sa njegovom aromom.
A i onda uspjeh nije bio potpun. Opet je trebalo malo više truda za potpuno sazrijevanje. Najviše je tu kumovao strah od uništavanja 5 ml sasvim dobre arome.
A oni koji su lijeni i pokušati, uvijek meni možete doći sa aromom za sazrijevanje.
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Sazrijevanje tekućina Postano: 03 pro 2013 19:49 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Sazrijevanje tekućina Postano: 09 pro 2013 14:37 |
|
|
Valtere, pošto recepAt... i kome ćeš ga masno prodat?? 
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
Ayaz Paša
|
Naslov: Re: Sazrijevanje tekućina Postano: 14 sij 2014 08:04 |
|
Pridružen: 21 lis 2013 11:59 Postovi: 224 Lokacija: Umag/Novigrad
|
|
Staviš tekućinu u staklene bočice, zmućkaš ju i staviš u toplu vodu (ne kipuću) i nek stoji nekp vrijeme unutra. Onda ponoviš mućkanje, zagriješ vodu i uroniš bocu sa tekućinom opet. I to ponavljaš dok ne dobiš traženi rezultat.
Sent from my Motorola using Tapatalk2
|
|
 |
|
 |
|
Max Abarth
|
Naslov: Re: Sazrijevanje tekućina Postano: 14 sij 2014 08:37 |
|
|
iskreno... boli me uvce za brzo sazrijevanje  ako ikada dođe do toga da sam počnem mučkati čekati ću koliko treba da sazrije recepata na netu ma koliko oš ako me uvati kriza, a nešto nije dozrijeloi drugoga nemam parit ću i DK u nedostatku drugoga jako puno tema na ovome forumu namjenjeno je da pomogne drugim vaperima ova tema to nije ovo je samoreklama da se proda roba koju ne treba čekati da sazrije pa je možeš odmah pariti svaka čast na svom znanju i na uspjehu u ubrzanom sazrijevanju
_________________  Sigelei zmax V5 , Nemesis clone, Chi You clone, rsst, Kraken clone, i clear30, Kayfun lite...
|
|
 |
|
 |
|
Ayaz Paša
|
Naslov: Re: Sazrijevanje tekućina Postano: 14 sij 2014 08:52 |
|
Pridružen: 21 lis 2013 11:59 Postovi: 224 Lokacija: Umag/Novigrad
|
|
Max Abarth..ako si primijetio na iClearu30, staviš tekućinu u tank prvi dan, pariš i do drugog dana tekućina postane tamjana, a i ima intenzivniju aromu drugi dan..razlog, tekućina se zagrijava zbog zagrijavanja samog attya koji apsorbira toplinu grijača..pa tekućina sazrije u njemu.
Sent from my Motorola using Tapatalk2
|
|
 |
|
 |