|
.
Sada je: 27 tra 2026 19:18. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 19:18. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
CaseyJones
|
Naslov: Re: Stiglo novo :) X Bud tattoo collector tekućine Postano: 30 sij 2015 23:20 |
|
|
|
Parim True love i nije loš. Zanima me jedna stvar, kao početnik u parenju...rokam na Nautilus miniju i Evodu i kad naspem čistu tekućinu gotovo mi je nemoguće to pariti. Throat hit strahovit ima, lupa ko mutavo i nije ugodno ni najmanje. Žena iz Parilice mi je rekla da se to ne pari "čisto", nego da razrijedim sa "bazom" po potrebi. Kupio sam "bazu" i razrijedio nekih 20% i odličan mi je za pariti sad. Ali mi je ko čista voda, full slabu aromu ima, ali se može vuć i na pluća bez grča.
Da li mi može netko to objasniti malo? Zašto ga moram razrijeđivati da bi bio blaži za pariti? Ne volim jaki throat hit. Kužim da je 70/30 omjer pg, vg...vidim da je kod Infamous tekućina kontra omjer, da li bi njih mogao pariti "bezbolnije" možda?
_________________ No gods, or kings, only men
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Stiglo novo :) X Bud tattoo collector tekućine Postano: 30 sij 2015 23:30 |
|
|
|
Gotovo sigurno bi bile grlu ugodnije. Za nepce ne znam.
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Stiglo novo :) X Bud tattoo collector tekućine Postano: 30 sij 2015 23:33 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
|
Prvo te tekućine su jake same po sebi, mislim da se prodaju 11mg nikotin a lupaju koda su 24,a najviše radi velikog postotka PG u njima. To da se ne pari tako je glupost jer zašto ih onda prodaju. Ja sam Ispario jednu bocu ali na rupi za zrak od skoro 3mm da mi smanji TH inače bi završile u wc školjku koliko su jake.
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
CaseyJones
|
Naslov: Re: Stiglo novo :) X Bud tattoo collector tekućine Postano: 30 sij 2015 23:40 |
|
|
Ok, hvala na odgovorima. Već sam mislio da sam lud Kad sam već ovdje, da li ima netko preporuku za tekućinu? Uvijek uzimam tekućine sa malim nikotinom, da bude što slabija. Probao sam Dekangovu čokoladu (užas živi), Liqua Traditional tobacco (tak tak), Collins McDave (totalno ok). Želim nekaj miješano, ovaj Taxi me vuće od Infamousa. Da bude gusta para, da aroma dođe do izražaja, ali da nema jako throat hit, da ga mogu ponekad u pluća potegnut, bez da umrem.
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Stiglo novo :) X Bud tattoo collector tekućine Postano: 30 sij 2015 23:43 |
|
 |
 |
|
CaseyJones je napisao: Ok, hvala na odgovorima. Već sam mislio da sam lud Kad sam već ovdje, da li ima netko preporuku za tekućinu? Uvijek uzimam tekućine sa malim nikotinom, da bude što slabija. Probao sam Dekangovu čokoladu (užas živi), Liqua Traditional tobacco (tak tak), Collins McDave (totalno ok). Želim nekaj miješano, ovaj Taxi me vuće od Infamousa. Da bude gusta para, da aroma dođe do izražaja, ali da nema jako throat hit, da ga mogu ponekad u pluća potegnut, bez da umrem. Javi se Valteru sa foruma on sigurno ima nešto po tvom ukusu i puno bolje od toga. Probaj nećeš požaliti.
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
CaseyJones
|
Naslov: Re: Stiglo novo :) X Bud tattoo collector tekućine Postano: 30 sij 2015 23:47 |
|
|
Valter je "kuhar", ili ima dobre preporuke samo? 
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Stiglo novo :) X Bud tattoo collector tekućine Postano: 30 sij 2015 23:52 |
|
 |
 |
|
CaseyJones je napisao: Valter je "kuhar", ili ima dobre preporuke samo?  Hahah kuhar dušu dao za Braking Bad.
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Stiglo novo :) X Bud tattoo collector tekućine Postano: 30 sij 2015 23:54 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Stiglo novo :) X Bud tattoo collector tekućine Postano: 31 sij 2015 00:27 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
CaseyJones je napisao: Parim True love i nije loš. Zanima me jedna stvar, kao početnik u parenju...rokam na Nautilus miniju i Evodu i kad naspem čistu tekućinu gotovo mi je nemoguće to pariti. Throat hit strahovit ima, lupa ko mutavo i nije ugodno ni najmanje. Žena iz Parilice mi je rekla da se to ne pari "čisto", nego da razrijedim sa "bazom" po potrebi. Kupio sam "bazu" i razrijedio nekih 20% i odličan mi je za pariti sad. Ali mi je ko čista voda, full slabu aromu ima, ali se može vuć i na pluća bez grča.
Umjesto 20% baze probaj staviti 5% vode. Smanjit ces TH podjednako a aromu neces toliko izgubiti.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Stiglo novo :) X Bud tattoo collector tekućine Postano: 31 sij 2015 00:31 |
|
|
|
Dobar savjet, Kinta !
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 19:18. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 19:18. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 4 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |