|
.
Sada je: 27 tra 2026 00:43. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 00:43. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
jocker21
|
Naslov: Re: ePipeMods Arome Postano: 14 tra 2015 10:08 |
|
|
Corto_1973 je napisao: Pa nemojte odmah kupovati arome. Prvo uzmete tekućinu, pa ako vam se svidi kupite aromu... Da a 30ml tekucine kosta skoro ko i aroma..
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: ePipeMods Arome Postano: 14 tra 2015 10:12 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Tekućina je jeftinija i košta kao iz USA, čak i manje...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: ePipeMods Arome Postano: 14 tra 2015 11:05 |
|
|
|
Ja mislim uzet testere od 5ml (svaki cca 3usd) iz usa, 3usd shipping i vidit dal mi odgovara ili ne. O tom potom, zasad mi se nigdje ne zuri
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
krki
|
Naslov: Re: ePipeMods Arome Postano: 14 tra 2015 11:25 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 13:22 Postovi: 400 Lokacija: Zagreb, Špansko
|
|
Prika potpuno te razumijem, ali pricekaj malo tekucina treba odstajati svi ti to kazu. No sad si puknuo 160 kunica i dobio nekakvu borovnicu, ali pored borovnice ima jos podosta toga i u tome je poanta barem meni. Kad kupis TPA pa ti se ne svidja nikom nista jer kosta 15 k, ali rijetka je kompletna TPA aroma, nju treba znati dobiti iz raznih aroma a to je talent koji ne posjedujemo bas svi, barem ne ja, Valteru naprimjer to ide. Vratimo se LBL, meni odlicna tekucina, zamjeso na 4 % cisti VG, odstajalo 20 dana, ali i probao nakon dva dana bilo mi preintenzivno. JA konkretno ne zlim pariti samo vaniliju ili samo jabuku breskvu kapucino, za one koji to hoce dobar je i TPA (imama ih kuci sigurno 10-tak, koristim samo doubl RY4 a i nju s dodatkom)... zelim dobru kombinaciju i tu dolazimo do LBL i slicnih aroma, tebi se nesvidja Ok, sto ljudi sto cudi, meni se svidja ne zbog cijene, ni meni se cijena ne svidja ali sta jetu je. Corto ti dobro kaze kupi prvo tekucinu. Eto toliko. Pozz...
_________________ Hussar, Heron V2, Ataman V2, Ružica V2-manja micika, EVL Reaper, Xplora SDNA 75, Vapor Flask Lite, Evictcmini, 4Nine, Nemi. Clone fan, nema se....
|
|
 |
|
 |
|
oli
|
Naslov: Re: ePipeMods Arome Postano: 15 tra 2015 06:38 |
|
|
jocker21 je napisao: Kupio long botton Leaf, smijesao na 5%, par dana odstajao, natocio u kayu i taifun,povucem a ono na prvu m type premium od tpa,majko mila nakon nekog vremena poceo osjetiti neku borovnicu?? Uglavnom za 150kn sam ocekivao cuda, po meni je ovo bezveze aroma m-type i jos nesto vocno, smatram da ne vrijedi tih novaca. Ima jeftinijih i boljih aroma. Sad cu to parit i lagati sam sebi kako je tekucina profinjena, fenomenalna jer sam dao puno novaca za nju. Imam jednu aromu DELUX SPECIJAL PREMIUM EXTRA, vrhunska, vjeruj mi!  za samo 400 kn / 10ml pa ak hoćeš javi se... Mogli smo popit petnaest pivi za te pare. 
|
 |
|
jocker21
|
Naslov: Re: ePipeMods Arome Postano: 15 tra 2015 17:40 |
|
|
oli je napisao: jocker21 je napisao: Kupio long botton Leaf, smijesao na 5%, par dana odstajao, natocio u kayu i taifun,povucem a ono na prvu m type premium od tpa,majko mila nakon nekog vremena poceo osjetiti neku borovnicu?? Uglavnom za 150kn sam ocekivao cuda, po meni je ovo bezveze aroma m-type i jos nesto vocno, smatram da ne vrijedi tih novaca. Ima jeftinijih i boljih aroma. Sad cu to parit i lagati sam sebi kako je tekucina profinjena, fenomenalna jer sam dao puno novaca za nju. Imam jednu aromu DELUX SPECIJAL PREMIUM EXTRA, vrhunska, vjeruj mi!  za samo 400 kn / 10ml pa ak hoćeš javi se... Mogli smo popit petnaest pivi za te pare.  Iduci puta kada budem tako nesto htio naruciti , molim te mi pljusni samar..
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: ePipeMods Arome Postano: 15 tra 2015 20:23 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Aroma kosta 156,25kn...jednostavnim izracunom utroska materijala potrebnog za izradu maksimalne količine tekućine od kupljene arome, na bazi 10% arome i 50/50 PG/VG omjera skupa sa bočicom, izađe 100ml gotove tekućine = 183,00 To je 18,30kn na 10 ml. 30 ml gotove tekućine u dućanu košta 112,50 kn Kada ju sam napraviš, 30ml te izađe 54,90 kn To vam je skupo za jednu Premium tekućinu? Dekang na FT-u kosta 17kn 10ml.....
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: ePipeMods Arome Postano: 15 tra 2015 20:27 |
|
|
Cijena je zadnja stavka koju gledam kada parim, na shire maltu sam sad na dnevnoj bazi i ne vidim nikakav problem sa aromom. 160kn za aromu s kojom napravim 200ml liquida koji mi traje mj dana je meni sasvim prihvatljiva cijena  . Naravno da bi bilo bolje da je na guzove ali meni nije teko platiti neciji trud da osmisli takvu aromu
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: ePipeMods Arome Postano: 15 tra 2015 20:34 |
|
|
mravak je napisao: Cijena je zadnja stavka koju gledam kada parim, na shire maltu sam sad na dnevnoj bazi i ne vidim nikakav problem sa aromom. 160kn za aromu s kojom napravim 200ml liquida koji mi traje mj dana je meni sasvim prihvatljiva cijena  . Naravno da bi bilo bolje da je na guzove ali meni nije teko platiti neciji trud da osmisli takvu aromu šteka cigareta ne traje mjesec dana a košta sigurno više, tek toliko za usporedbu o skupoći arome.
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: ePipeMods Arome Postano: 15 tra 2015 20:42 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
mravak je napisao: Cijena je zadnja stavka koju gledam kada parim, na shire maltu sam sad na dnevnoj bazi i ne vidim nikakav problem sa aromom. 160kn za aromu s kojom napravim 200ml liquida koji mi traje mj dana je meni sasvim prihvatljiva cijena  . Naravno da bi bilo bolje da je na guzove ali meni nije teko platiti neciji trud da osmisli takvu aromu Naravno Mravak...ovo je bila vise reakcija na njihove postove.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 00:43. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 00:43. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |