|
.
Sada je: 20 tra 2026 12:40. | Zadnji put si ovdje bio: 20 tra 2026 12:40. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
manilu
|
Naslov: Re: Parilica hr tekućine Postano: 15 tra 2014 17:21 |
|
Pridružen: 19 kol 2013 16:17 Postovi: 242 Lokacija: vodnjan, Istra
|
|
Šta je meni onda trebalo ostati od pluća nakon 2 god na skoro 10 ml tekućina dnevno, a jbt gle čuda povečao mi se kapacitet pluća za preko 20%, nikakvih odstupanja u krvnoj slici osim što su mi leukociti u normali što nisu bili zadnjih 10 godina kako sam počeo pušiti, da ne pričam o povratu okusa mirisa i to u tolikoj mjeri da nisam mogao vjerovati, a tek smanjeni trošak višak novaca koji mogu koristiti na druge gluposti, evo dobrovoljno se javljam da budem gost u toj tvojoj reportaži da ti dokažem da si u krivu, a vjerojatno će se naći još pokoji član ovog foruma da se složi samnom, ajde molim te da prestaneš pričati gluposti jer sam 99% uvjeren da koristiš mobitel ili laptop i vidi vraga te baterije koje mi koristimo u parenju se i tamo koriste, meni je jako žao što si se opekla ali upravo zato i postoje ovakvi forumi da se nađu korisne informacije i ne moraš potpaljivati vatru tamo gdje je ne treba
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Parilica hr tekućine Postano: 15 tra 2014 19:34 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
|
... U iščekivanju velike konferencije za štampu i TV, vjerojatno odmah nakon što ulove Jetija ...
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
dafreek
|
Naslov: Parilica hr tekućine Postano: 16 tra 2014 00:40 |
|
|
WeCo13 je napisao: Jaooooooooooo, istovremeno se valjam po podu od smijeha i povracam  )) Dobraaaaaaa  Sent from my iPhone
|
|
 |
|
 |
|
Cahla
|
Naslov: Re: Parilica hr tekućine Postano: 16 tra 2014 11:21 |
|
|
Drago mi je, profinjeni parioci, da se smijete tuđoj nesreći. Jako pohvalno. Ja dođem ovdje dati svoje iskustvo, kako sa tekučinama, kako sa električnom cigaretom, a vama je smješno? Koji dio točno, da sam se mogla jače ozljediti? Da nema smisla kratki spoj, ili neispravni dio robe koja dolazi iz Kine? Da, nema smisla nimalo. Samo vi uživajte i dalje u zavaravanju kako više niste pušači, jer, ipak, tako je lakše, zar ne? 
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Parilica hr tekućine Postano: 16 tra 2014 11:33 |
|
|
|
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
Zadnja izmjena: Deckardcain; 16 tra 2014 11:34; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Parilica hr tekućine Postano: 16 tra 2014 11:33 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Došla si podijeliti svoje iskustvo, to je u redu. Samo ovdje ima puno više ljudi sa puno više iskustava koji su ti mogli pomoći i savjetom i svojim iskustvom i svojim znanjem da si samo malo pristupila samo malo otvorenije i bez te velike panike, tako da cijela ova priča o "eksplodirajućoj e-cigareti" djeluje jako neobično i ovako na prvu i "ne drži vodu".
Malo manje panike a malo viče činjenica!
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
shanta
|
Naslov: Postano: 16 tra 2014 11:34 |
|
|
|
Da se nadovezem na post; posao mi je takav da svakih 6 mjeseci imam fizicke provjere. Predzadnje su bile u 10.mjesecu,taman prije nego sam poceo pariti. Zadnje,prije par dana sam odradio,nikad bolji rezultati, nakon trcanja sam imao osjecaj da sam mogao jos barem toliko istrcati. Puno vise zraka u plucima + nema vise onog ogavnog kaslja ujutro. Nedavno sam bio na lijecnickom pregledu i sve je bilo super,a spirometriju sam napuhao u nebesa. Jel do moje psihe ili do parenja,ne znam,vjerujem i do jednog i drugog,ali znam dok sam pusio da se nisam ovako dobro osijecao. Za mene je parenje definitivno pozitivno iskustvo,a sigurno bi bilo najbolje da u pluca ne ubacujem nista osim "zraka" za koji su i namijenjena. U svakom slucaju,ja sam zadovoljan!
Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Parilica hr tekućine Postano: 16 tra 2014 11:39 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
Ne vidim smisao i svrhu tvojih postova. Je li to želja nekoga odgovoriti od parenja? Našla si se na krivom mjestu. Nije niti pristojno doći među ljubitelje bilo čega i hračkati po tome. Niti ja ne mogu vidjeti Jelenu Rozgu ali mi ne pada na pamet otići na njen koncert i ljudima objašnjavati da slušaju smeće i gledaju kozu. Nije pristojno. A ne vjerujem ni slova u ta tvoja "iskustva". Mislim da su to više iskustva iz novina. Ali samo ti nastavi pisati ovakve bedastoće. Zabavlja nas. 
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Parilica hr tekućine Postano: 16 tra 2014 11:39 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Cahla je napisao: Događaj nakon kojeg sam ja odustala od parenja, je bilo nakon kaj mi je cigareta skoro eksplodirala u ustima i skurila mi usta. Nakon kaj sam napunila bateriju i stavila ju na kartomizer (Ce4), cigareta je počela pištati, dimiti se full, i u sekundi se toliko zagrijala, da mi je skurila usta! Toliko o kvaliteti robe ..
Uopće se neću ni truditi reklamirati, niti ići do njih, jer me isprike ne zanimaju. Pripremam intervju za tisak, i za televiziju, sa jednom našom televizijom, jer ovakve stvari nisu dopustive, niti oprostive, i nikakve isprike za to kaj se desilo ne postoje.
Bilo mi je loše od tekućina, pluča su me nakon nekog vremena počela rasturati, i već tad sam skužila da je to neka kemija žešća. Nedugo nakon toga mi se desio fijasko sa cigaretom.
Uglavnom, ne preporučam proizvode, nikako. A da ne pričam o sastojku, Propilen Glikolu;
Propilen glikol (propylene glycol) se u industriji koristi kao antifriz i tekućina za kočnice, ali je isto tako vrlo prisutan i u regeneratorima za kosu, losionima za tijelo, kremama i zubnim pastama. U kozmetici se koristi kao sredstvo za vlaženje kože, a uzrokuje iritaciju kože, iritaciju očnog tkiva, oštećenje bubrega i jetre, mučninu i glavobolje.
Glavobolje su bile prisutne i kod mene, na što su oni tvrdili da se samo "moram priviknuti na parenje".
Bježite od toga, i radije se malo potrudite prestati pušiti. Napravite svom zdravlju uslugu.
Nisi li možda razmislila da je greška u tebi i da se nisi informirala i naučila služiti e cigaretom. Baterija ti se zagrijala jer si je negdje kratko spojila. Ta tvoja tvrdnja je kao da kupiš auto i zabiješ ga u zid jer nisi znala da postoji kočnica. A o propilen glikolu ne želim uopće komentirati, informiraj se, nauči, pa donosi zaključke, ovako ispadaš smiješna.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
manilu
|
Naslov: Re: Parilica hr tekućine Postano: 16 tra 2014 11:41 |
|
Pridružen: 19 kol 2013 16:17 Postovi: 242 Lokacija: vodnjan, Istra
|
Cahla je napisao: Drago mi je, profinjeni parioci, da se smijete tuđoj nesreći. Jako pohvalno. Ja dođem ovdje dati svoje iskustvo, kako sa tekučinama, kako sa električnom cigaretom, a vama je smješno? Koji dio točno, da sam se mogla jače ozljediti? Da nema smisla kratki spoj, ili neispravni dio robe koja dolazi iz Kine? Da, nema smisla nimalo. Samo vi uživajte i dalje u zavaravanju kako više niste pušači, jer, ipak, tako je lakše, zar ne?  to što si se ti opekla, meni je stvarno žao, to što ti imaš neko svoje mišljenje o tekućinama koje koristimo, hm neznam kako da se fino izrazim pa zato niti neću, to što si kupila neispravnu robu žao mi je, kina ima stvarno dosta kvalitetne robe što se tiće e-cigareta a isto tako ima i jako loše, zato se malo treba informirati prije bilo kakve kupovine, ne moraš dizati hajku oko jedne zapaljene baterije i pitaj boga kakve tekućine koju si kupila jer ovi lešinari od novinara jedva čekaju takvu vijest, ne zavaravam se ja sa ničime ja ne pušim 2 godine ti možeš ovo nazvati kako hočeš to je tvoj problem, ako ti ne pašu cigarete i e-cigarete zašto se uopće zamaraš sa time, ti kao neki sportaš bi trebala znati da je štetno ali vidiš mene ipak više brinu isparavanja kod co2 zavarivanja koje svaki dan udišem i po 10 sati ali nikog nije briga za to pa tako nije niti mene za takve kao ti i njihova mišljenja, ne znam da li znaš ali postoje i ekološki načini pušenja
|
|
 |
|
 |
Sada je: 20 tra 2026 12:40. | Zadnji put si ovdje bio: 20 tra 2026 12:40. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |