Kad smo već skrenuli sa teme, pridružujem se i ja obrani Inawere

Napali ste Inaweru kao da je najgori otrov ikad napravljen. Neznam s čim uspoređujete, ali opet... Po meni je sasvim OK za tu cijenu. Pogotovo za ljude koji su novi u svemu ovome i žele isprobati svašta.
Ja osobno sam krenuo sa Joyetech tekućinama i bile su mi OK, ali odlučio sam isprobati Dekang jer je imao u ponudi bočice od 10ml i to mi je izgledalo privlačno za isprobavanje raznih okusa. Od nekih 5 komada različitih Dekang tekućina, sve su mi bile odvratne i proslijedio sam ih dalje. Slučajno sam naletio na Inaweru i uzeo 10-ak njihovih tekućina. Neke su mi bile odlične, neke prolazne, a neke mi uopće nisu legle. Review-ovi kažu svašta, ali na kraju se sve svodi na nečiji osobni ukus.
Već mjesecima koristim Inawerine baze i arome, te se uopće ne žalim. Ono što mi odgovara se miksa i dalje, a ono što mi ne leži ide dalje. Ima aroma koje su meni super, a frendovima su odvratne. Isto tako ima aroma koje proslijedim dalje jer su meni odvratne, a za par dana moram naručivati ponovno jer su nekom savršene... Kod miksanja jako puno utječe na sve tip baze, postotak arome, dodaci za arome i vrijeme sazrijevanja. Prije nekih tri mjeseca sam zamješao njihov RY4, ostavio da odstoji dva tjedna i ocijenio kao loše. Tako je ta bočica ostala kod mene na polici do nedavno. Sad nakon tri mjeseca sve je sjelo na svoje i ovo je odlično...
Ako već imate nešto protiv bilo kojeg proizvođača tekućina/aroma, bar konkretno napišite o čemu se radi. Ako su home made miksevi, onda još konkretnije jer svaka sitnica puno znači.
Od Inawere trenutno koristim i dobre su mi:
- Tobacco "C" sa DNB bazom
- Tiramisu sa VPG+ bazom
- Mango sa VPG+ bazom
- Black Cherry sa VPG+ bazom
- Fortuna Strike sa DNB bazom
- Chocomint sa VPG+ bazom
- Lime sa VG bazom
Da ne bude sve idealno, upravo sam iskopao i dvije tekućine stare bar 6 mjeseci koje stoje i čekaju. Tvornički smiksane od Inawere. Strawberry i Blueberry. Imaju totalno loš okus, pa su zato i ostale

Previše umjetno, meni neprobavljivo....