| Autor |
Poruka |
|
Lis
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 31 ožu 2011 22:08 |
|
|
|
Meni je ta aroma preslabog intenziteta, a kad se nakapa da se osjeti, onda mi je slatkasta a ne kisela.
|
|
 |
|
 |
|
cahura
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 31 ožu 2011 22:11 |
|
|
Lis je napisao: Meni je ta aroma preslabog intenziteta, a kad se nakapa da se osjeti, onda mi je slatkasta a ne kisela. neznam ova se dosta osjeti... ali zaboravio sam napisat da ima mi okus koji ak cu previse koristit ce mi se lako zgadit
_________________ TkO?
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 06 svi 2011 12:18 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Još jedan pokušaj kupnje RY#4, ovaj put iz HG-a Dekang.Ne ni to nije to, a nadao sam se da možda nekim slučajem pogodim seriju.Ispada da je moja formula bolja, nažalost. Sad se još čeka esencija, pa možda to bude nešto, ali polako gubim nadu da ću pronaći pravi RY#4. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 06 svi 2011 12:53 |
|
|
|
A koji je RY#4 pravi?
_________________ Never underestimate the power of stupid people in large groups.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 06 svi 2011 15:04 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Pitanje na mjestu.Jednom sam iz iVapour-a dobil pravi, a stavljaju ga i u cartove. Čak je iz Savske prva serija (10 ml) probna bila ok. Od onda tražim....tražim....tražim.  budem od potrage, ali se nedam.
|
|
 |
|
 |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 06 svi 2011 15:58 |
|
|
A da se možda tvoje čulo ukusa u međuvremenu nije promenilo, zato tu aromu nigde ne možeš naći  ? Znam po sebi, kada sam počeo sa e-cigarama video sam da taj RY#4 svi hvale kao neku extra dobru aromu, i poručim je ovde od nekog lika koji prodaje "najbolje i najkvalitetnije tečnosti"(kasnije saznam da su to neke Totally Witch/Green iz Hrvatske koje lik dodatno meša sa nekim svojim tečnostima, užas). Elem, kako sam se tada oduševio sa tim RY#4, to je bio haos... Posle 10-ak dana mi stigne pošiljka od Siniše, 11 različitih aroma, i ja ih purnjam jače od mesec dana, ne mogu da se odlučim koja mi je bolja. Posle mesec i nešto htedoh probati taj moj RY#4, i uspeo sam samo da skinem čep: miris me je odmah oterao od pomisli da to ikada više u svoja pluća stavim! Evo stoji mi kući, meni za nauk a skepticima koji me pitaju "a zašto su FA arome skuplje od kineskih" za primer Naravno, ovih dana ću da poručim Dekangov RY#4 i HG-ovu "zamenu" 555, čisto da zadovoljim znatiželju...
_________________ Never underestimate the power of stupid people in large groups.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 06 svi 2011 16:16 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Shaka Zuluf je napisao: Elem, kako sam se tada oduševio sa tim RY#4, to je bio haos... Posle 10-ak dana mi stigne pošiljka od Siniše, 11 različitih aroma, i ja ih purnjam jače od mesec dana, ne mogu da se odlučim koja mi je bolja. Ja sam poceo pariti s Dekangovim Marlborom ... i bio mi je super. A bio bi mi i dalje super da me vrag nije tjerao dalje. Ili kako jamericani kazu: ignorance is bliss. Jedino treba priznati da talijanska tekucina dodje malo prije ... i da je jeftinija ... i da je malkeco bolje ... i da ...
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 06 svi 2011 16:53 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Naravno, ovih dana ću da poručim Dekangov RY#4 i HG-ovu "zamenu" 555, čisto da zadovoljim znatiželju... kaže Shaka Ma ok, možda da uzmeš i jedno i drugo, ako ima zamenski HG.Recimo 555 Dekangov je ok, ali i ovo bi trebalo probati. No, ja se ipak vračam na FA, ali kad mi  ne da mira.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 06 svi 2011 17:06 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ne kontam taj smajic. Kaj je to ... prepucij?!?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 06 svi 2011 18:39 |
|
 |
| Moderator |