I ja sam prestao je napisao:
Mislio sam kupiti 36mg čistog nikotina koji onda sa vg/pg iz kemiga vidim da svi pišu mjesam da dobijem odredenu količinu nikotina....jel dobro pričam?...onda u to dodam odreden broj kapi arome i to pustim 3 tjedna da stoji ( u neko mjesanje povremeno ) i tada sam spreman za probu...je to ok ?
Ajde da sve to malo pojednostavnimo......
Nekakva gornja granica za koristenje je tekucina sa 24 mg nikotina, a na svakoj flasici ti mora pisat kolika koncentracija nikotina je unutra. Od 24mg sigurno neces krepat, osim ako ju ne popijes, a toliko lud valjda nisi.
A 18 mg. nikotina je kolicina koju vecina ljudi koristi.
Ako imas 1 deci tekucine od 36mg., treba ti jedan decilitar tekucine koja nema u sebi nikotina. Takozvana nula. To je Kemig koji kupujes u ljekarni.
Kad pomjesas deci 36 i deci nule, dobio si dva deci od 18.
Jednostavna i pouzdana matematika.
Aromu nemoj dodavat u kompletnu tekucinu.
Kupi si u ljekarni flasicu od 10 ml. i dodaj aromu samo u 10 ml. tekucine. Nekih 5-7 kapi.
Na taj nacin neces upropastit svu tekucinu ako ti aroma nebude odgovarala.
Netrebas cekat 3 tjedna da odstoji. Tekucinu mozes koristit odma nakon dodavanja arome. Ali ju promuckaj i ostavi do jutra.
Jedina razlika u tekucini nakon cekanja je da tekucina dobi na intenzitetu arome. Ali posto si novi, to ti nece igrat skoro nikakvu ulogu i za pocetak mozes koristi tekucinu koja je odstajala samo preko noci.
36 mg. nije cisti nikotin. To je kolicina nikotina koja se nalazi u tekucini.
Isto kao sto je i tekucina od 24, 18, ili 12.mg.
Ako imas 1 deci tekucine od 36mg -To meni treba znači ta tekućina ,gdje ju kupim tj.kako se ona zapravo zove?
Nadam se da je sada malo jasnije moje pitanje...