|
.
Sada je: 27 tra 2026 00:41. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 00:41. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
mravak
|
Naslov: Re: ePipeMods Arome Postano: 15 tra 2015 20:46 |
|
|
Pisali smo simultano... @fek0...ja sam na mobu pa mi je duze trebalo 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: ePipeMods Arome Postano: 15 tra 2015 20:52 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
aha...sorry onda 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
oli
|
Naslov: Re: ePipeMods Arome Postano: 15 tra 2015 22:13 |
|
|
fek0 je napisao: Aroma kosta 156,25kn...jednostavnim izracunom utroska materijala potrebnog za izradu maksimalne količine tekućine od kupljene arome, na bazi 10% arome i 50/50 PG/VG omjera skupa sa bočicom, izađe 100ml gotove tekućine = 183,00 To je 18,30kn na 10 ml. 30 ml gotove tekućine u dućanu košta 112,50 kn Kada ju sam napraviš, 30ml te izađe 54,90 kn To vam je skupo za jednu Premium tekućinu? Dekang na FT-u kosta 17kn 10ml..... Šta znači "Premium" tekućina ? Jel ima u njoj nešto što u drugim "Vulgaris" tekućinama nema? Jel ti se dok pariš Premium priviđa  ili je para tak dobra i hranjiva da nemoraš jest i pit cijeli dan ? Mogu skužit da ću dati 15 kn za 10 deka pršuta. a ne 2 kn za debrecinke iz Bugarske. Jedem pršut a ne smeće. To kužim! Al dat bespotrebno 3x više za nešt što nije 3x bolje čini mi se nepotrebno. Možda nije puno al meni, koji nema love, nije malo. Usporedba troškova glede cigareta je suvišna i to je nepotrebno komentirati. S time se netreba stalno tješiti koliko si hrpe novaca uštedio zato što pariš a ne dimiš. Popušio sam jedan auto, stan......i te fore. Da nisi pušio trošio bi novce na cugu ili nešt drugo jebiga. Nakraju: Probao sam tu navedenu tekućinu i čist je OK al za mene ne vredi te pare. Pario sam i bolje i puno jeftinije tekućine (recimo Valterove). Za te novce si bolje kupim četvrti mod i bateriju.
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Re: ePipeMods Arome Postano: 15 tra 2015 22:32 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|
oli je napisao: fek0 je napisao: Aroma kosta 156,25kn...jednostavnim izracunom utroska materijala potrebnog za izradu maksimalne količine tekućine od kupljene arome, na bazi 10% arome i 50/50 PG/VG omjera skupa sa bočicom, izađe 100ml gotove tekućine = 183,00 To je 18,30kn na 10 ml. 30 ml gotove tekućine u dućanu košta 112,50 kn Kada ju sam napraviš, 30ml te izađe 54,90 kn To vam je skupo za jednu Premium tekućinu? Dekang na FT-u kosta 17kn 10ml..... Šta znači "Premium" tekućina ? Jel ima u njoj nešto što u drugim "Vulgaris" tekućinama nema? Jel ti se dok pariš Premium priviđa  ili je para tak dobra i hranjiva da nemoraš jest i pit cijeli dan ? Mogu skužit da ću dati 15 kn za 10 deka pršuta. a ne 2 kn za debrecinke iz Bugarske. Jedem pršut a ne smeće. To kužim! Al dat bespotrebno 3x više za nešt što nije 3x bolje čini mi se nepotrebno. Možda nije puno al meni, koji nema love, nije malo. Usporedba troškova glede cigareta je suvišna i to je nepotrebno komentirati. S time se netreba stalno tješiti koliko si hrpe novaca uštedio zato što pariš a ne dimiš. Popušio sam jedan auto, stan......i te fore. Da nisi pušio trošio bi novce na cugu ili nešt drugo jebiga. Nakraju: Probao sam tu navedenu tekućinu i čist je OK al za mene ne vredi te pare. Pario sam i bolje i puno jeftinije tekućine (recimo Valterove). Za te novce si bolje kupim četvrti mod i bateriju. Sorkač, ali ako je 200ml tekućine 150 i kusur kn, onda to baš i nije jeftinije od valtera?
|
 |
|
jocker21
|
Naslov: Re: ePipeMods Arome Postano: 15 tra 2015 23:30 |
|
|
|
Ukratko za tih 156kn sta sam dao za Premium Mega Extra aromu sam mogao napraviti pola litre recimo Tribece koja mi je puuno bolja,jer ako aroma kosta 156kn pa valjda zelim i ocekivati da je 156 puta bolja, a ne da mi podvale m-type kojeg imam doma(26kn na e-cigareta) i skuplja prasinu. I ne pusim vise te vase price mmm aroma je profinjena,ni slatka ni gorka neznam kako bih ju opisao.... Jednostavno napises ima okus m-typea i borovnice i ajd bok, neka ljudi znaju sta mogu ocekivati.. I da, okus nema veze sa duhanom. OLD BOTTOM LEAF? Ni L od duhanskog lista.. Bolji premium mega extra liquid si sam napravim. Ali to cete shvatiti kad prestanete vjerovati da puno para ne znaci dobar liquid. Eto toliko od mene. Hvala OLI sto si jedini koji me podrzava ovdje!
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: ePipeMods Arome Postano: 15 tra 2015 23:34 |
|
|
|
ma sad je malo bzvze pričat jel jeftino ili nije. niko nikog ne prisiljava da se nešto uzme il ne. kao svi uzimaju pa moram i ja. Evo i mene odbija ta cijena, za probat pa vidit. Al zato, ak mi se neka od tih ful svidi, al ono, ful, onda uzimam. jer na kraju, nećeš tu tekućinu parit svaki dan, nego, recimo, 2 dana u tjednu. 2 dana u tjednu je meni 5-6ml. 200ml dobiješ, dakle, trajat će mi aroma za cca 40 tjedana, gotovo god dana. za bit godinu dana na nečem finom, nije previše.
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: ePipeMods Arome Postano: 15 tra 2015 23:48 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|
jocker21 je napisao: Ukratko za tih 156kn sta sam dao za Premium Mega Extra aromu sam mogao napraviti pola litre recimo Tribece koja mi je puuno bolja,jer ako aroma kosta 156kn pa valjda zelim i ocekivati da je 156 puta bolja, a ne da mi podvale m-type kojeg imam doma(26kn na e-cigareta) i skuplja prasinu. I ne pusim vise te vase price mmm aroma je profinjena,ni slatka ni gorka neznam kako bih ju opisao.... Jednostavno napises ima okus m-typea i borovnice i ajd bok, neka ljudi znaju sta mogu ocekivati.. I da, okus nema veze sa duhanom. OLD BOTTOM LEAF? Ni L od duhanskog lista.. Bolji premium mega extra liquid si sam napravim. Ali to cete shvatiti kad prestanete vjerovati da puno para ne znaci dobar liquid. Eto toliko od mene. Hvala OLI sto si jedini koji me podrzava ovdje! Zato sam si ja sam slozio LBL, za puno manje love nego sta je ta aroma. Okus nije skroz isti, al posto mi je ovo jednako fino onda me bas briga kolko je slicno ili ne. A shire malt cu uzet kroz neko vrijeme, zvalo se to premium ili ne meni je fino  fin mi je i gold ducat, al kompleksnu tekucinu ne mozes usporedivat sa jednom aromom. Shire malt sam dobio par ml na jednom meetu, frisko smjesanu i meni je to bio sladoled cisti, bez mrvice duhana u sebi, nakon sta je odstajala je duhan izaso na vidjelo i to je bilo to.. Tak da probaj pustit to neko vrijeme na miru pa probaj opet.. I kazu da se pipe sauce radi na cistom VGu, pa ako imas PGa mozda je i do tog Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: ePipeMods Arome Postano: 15 tra 2015 23:55 |
|
|
jocker21 je napisao: Ukratko za tih 156kn sta sam dao za Premium Mega Extra aromu sam mogao napraviti pola litre recimo Tribece koja mi je puuno bolja,jer ako aroma kosta 156kn pa valjda zelim i ocekivati da je 156 puta bolja, a ne da mi podvale m-type kojeg imam doma(26kn na e-cigareta) i skuplja prasinu. I ne pusim vise te vase price mmm aroma je profinjena,ni slatka ni gorka neznam kako bih ju opisao.... Jednostavno napises ima okus m-typea i borovnice i ajd bok, neka ljudi znaju sta mogu ocekivati.. I da, okus nema veze sa duhanom. OLD BOTTOM LEAF? Ni L od duhanskog lista.. Bolji premium mega extra liquid si sam napravim. Ali to cete shvatiti kad prestanete vjerovati da puno para ne znaci dobar liquid. Eto toliko od mene. Hvala OLI sto si jedini koji me podrzava ovdje! Ako ti tekucina nevalja razumijem te u potpunosti, meni je skupo dat i 5kn za tekucinu koja mi nevalja... Ali tvrditi da je tekucina/aroma losa na temelju vlastitog subjektivnog dojma je donekle krivo. Pari kaj ti pase pa mi ostali se nemoramo slozit sa tobom. Btw mozda ti je baza losa pa nisi mogao nist osjetiti ili ti je los setup prevelika temp. itd... Nekad nije problem samo u losoj tekucini.
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: ePipeMods Arome Postano: 16 tra 2015 00:08 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
oli i jocker, sta se vas dvojica pjenite? hej, ne svidja ti se, nemoj pariti...svidja ti se, pari. simple as that. racunica pokazuje da kosta kao dekang, tako da o nekoj skupoci tu nema govora, a ukusi su razliciti. osobno cu uvijek reci da su to (meni) fantasticne arome/tekucine, parim ih oko godinu dana i bio sam presretan sto ih vise ne moram narucivati iz amerike...to ne znaci da se svima moraju svidjati. kazem "premium" za sve tekucine koje nisu single arome, vec mixevi u koje je netko ulozio određeno vrijeme i trud. recimo, jagoda od fa meni nikada nece biti premium tekucina...kupis aromu, smiksas i paris. Tur od Valtera, s druge strane, smatram njegovom premium tekucinom...covjek si je dao truda, napravio mix i dobar je...cak stovise, odlican. ja to tako gledam i to je totalno nebitno u citavoj prici.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
Zadnja izmjena: fek0; 16 tra 2015 00:13; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: ePipeMods Arome Postano: 16 tra 2015 00:09 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Ne znam zašto misliš da ti je itko išta podvalio. Aroma ti se ne sviđa i to je to. Al lakše je kriviti druge, nego sebe, zar ne? Nas 10 ti tu daje savjete a ti hoćeš glavom kroz zid. Mogao si probati tekućinu, pa vidjeti da li ti se sviđa ili ne. Ili daj oglas i siguran sam da ćeš udomiti aromu vrlo brzo. Do prije 2 mjeseca se arome nisu ni mogle nabaviti. Jesu, skupe su i vjerojatno će s rastom dolara ići gore i cijena. To je tako, a mi možemo samo kukati, ali nam to neće pomoći. I sam sam na home-made tekućinama i tek povremeno si priuštim nešto originalno, a Epipemods sam još prije 2 godine napikirao i nikako da se odlučim. Da ih nije MTM uvrstio u ponudu, čisto sumnjam da bi i isprobao. Razočaranja su sastavni dio života i puno su češća od oduševljenja... kako u životu, tako i u parenju...
P.S. Eto me fek0 preduhitrio, again...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 00:41. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 00:41. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |