| Autor |
Poruka |
|
spliccio
|
Naslov: Re: Gdje kupujete/naručujete trenutno? Postano: 13 vel 2013 14:45 |
|
|
MorpheusX je napisao: spliccio je napisao: Nisam ništa kupovao sa tih stranica no evo mogu ti ostaviti mišljenje. Svakako je bolja prva opcija tj. ovo http://www.vipvaporcig.com/diy-supplies/flavorless-nicotine-liquid/1000ml-100mg-flavorless-nicotine-liquid.html jer je količina i miligramaža nikotina veća i cijena je manja. Druga opcija je kako piše čisti UK proizvod ali je 54mg/ml i skuplji je tako da za cijenu od 15.95 funti je po meni neisplativo,bolje uzeti 100mg/ml za manje novca a veća miligramaža nikotina. Sve je to i meni jasno ko dan,zanimala me je kvaliteta nikotina,ako je netko probao! 
|
|
 |
|
 |
|
Toni88
|
Naslov: Re: Gdje kupujete/naručujete trenutno? Postano: 13 vel 2013 23:57 |
|
|
|
Da li tko vamo sa foruma prodaje tekucine, trenutno imam dekang desert 18mg...nije da sam neki iskusni parioc al vidim da je tekucina bzvz (bar meni) a citajuci po temama na formu vidim da su ove "domace" najbolje...
|
 |
|
alibabah
|
Naslov: Re: Gdje kupujete/naručujete trenutno? Postano: 14 vel 2013 00:02 |
|
|
Toni88 je napisao: Da li tko vamo sa foruma prodaje tekucine, trenutno imam dekang desert 18mg...nije da sam neki iskusni parioc al vidim da je tekucina bzvz (bar meni) a citajuci po temama na formu vidim da su ove "domace" najbolje... pošalji siniši pp ima u njega od FA sve
_________________  Pretpostavka je majka svih zajeba
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Gdje kupujete/naručujete trenutno? Postano: 15 vel 2013 20:08 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
|
Jel tko ima kakvog iskustva s ovim superkoncentratim aroma sa VZ ili nekim drugim???
|
|
 |
|
 |
|
1denis
|
Naslov: Re: Gdje kupujete/naručujete trenutno? Postano: 15 vel 2013 21:18 |
|
|
Forrest je napisao: Jel tko ima kakvog iskustva s ovim superkoncentratim aroma sa VZ ili nekim drugim??? Meni su super, samo sam prije par dana skužio da su bezobrazno digli poštarinu! Usput, do kraja vikenda ti je 10% Off All Liquid Items On Site Promo Code: Liquid10
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Gdje kupujete/naručujete trenutno? Postano: 15 vel 2013 23:07 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Meni nisu sjele. Ali to ovisi o korisniku.
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
spliccio
|
Naslov: Re: Gdje kupujete/naručujete trenutno? Postano: 16 vel 2013 22:58 |
|
|
|
Meni su zakon te vz super koncentrirane arome.Uz Desert Ship od FA(s malo karamele),mixam isključivo te arome. Najbolje su mi French Pipe,Parliment,Cherry Cigar i Karamel Mocha! Real Cig i Cohiba mi nisu legle,Dunhill može proć.... Izbacili su i novu aromu Old Captain,to bih volija probat,naručujem prvom prilikom!
|
|
 |
|
 |
|
kavasaki
|
Naslov: Re: Gdje kupujete/naručujete trenutno? Postano: 16 vel 2013 23:09 |
|
Pridružen: 05 kol 2011 18:24 Postovi: 265 Lokacija: bosanski brod
|
slažem se u potpunosti sa sp  lićom
|
|
 |
|
 |
|
barbas
|
Naslov: Re: Gdje kupujete/naručujete trenutno? Postano: 16 vel 2013 23:51 |
|
|
spliccio je napisao: Meni su zakon te vz super koncentrirane arome.Uz Desert Ship od FA(s malo karamele),mixam isključivo te arome. Najbolje su mi French Pipe,Parliment,Cherry Cigar i Karamel Mocha! Real Cig i Cohiba mi nisu legle,Dunhill može proć.... Izbacili su i novu aromu Old Captain,to bih volija probat,naručujem prvom prilikom! i ja se spremam za 1 mix , konkretno me zanima desert ship od fa , već sam par puta naletio na to da treba stavit karamelu u mix , e sad koliko treba stavit karamele na 10 ml liquida da bi to bilo to ? ( znam da su ukusi individualni ali onako otprilike ) recimo da sliči na klasični ds koji se može gotov kupiti .
_________________ Ni potriba.... ali lipo je imat...... 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Gdje kupujete/naručujete trenutno? Postano: 16 vel 2013 23:57 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
barbas je napisao: i ja se spremam za 1 mix , konkretno me zanima desert ship od fa , već sam par puta naletio na to da treba stavit karamelu u mix , e sad koliko treba stavit karamele na 10 ml liquida da bi to bilo to ? ( znam da su ukusi individualni ali onako otprilike ) recimo da sliči na klasični ds koji se može gotov kupiti . Dvije kapi otprilike, ali to svejedno nije onaj stari DS.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |