|
.
Sada je: 21 tra 2026 10:11. | Zadnji put si ovdje bio: 21 tra 2026 10:11. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Najgora tekućina koju ste probali Postano: 14 vel 2014 22:13 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
|
Ja još nisam naletia na neku da mi je ružna. Sve mi je dobro i djelim ih na one kojima aromu osjećam i slabije osjećam.
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Najgora tekućina koju ste probali Postano: 14 vel 2014 22:48 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
Istina ja sam probao 5 njihovih testera, jedino je absolute pin mogao nekako proći, ostale baš i ne... Ali kako ono kažu o ukusima se ne raspravlja, a mi tu raspravljamo sve u 16, sad koliko to ima smisla 
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Najgora tekućina koju ste probali Postano: 14 vel 2014 23:02 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
Dalmat je napisao: Istina ja sam probao 5 njihovih testera, jedino je absolute pin mogao nekako proći, ostale baš i ne... Ali kako ono kažu o ukusima se ne raspravlja, a mi tu raspravljamo sve u 16, sad koliko to ima smisla  pa bas zato ima smisla da se vidi kolko su ukusi razliciti  meni su recimo sve FA arome koje sam probo neparljive, probo sam ih dvadesetak ......dok se puno ljudi doslovno utapa u njima.....
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Najgora tekućina koju ste probali Postano: 14 vel 2014 23:21 |
|
|
Dalmat je napisao: ...Ali kako ono kažu o ukusima se ne raspravlja, a mi tu raspravljamo sve u 16, sad koliko to ima smisla  Hmmm... pa vidi... o ukusima se ne raspravlja, ali može se doći do zaključka da su pojedine tekućine apsolutni neukus i to globalnih razmjera. Znači, ne baš zanemariv broj vapera je probalo neku određenu ISTU tekućinu koja im definitivno odvratna do te mjere da je ne bi poželili ponuditi na isprobavanje ni smrtnom neprijatelju. Npr. apsolvirali smo (i to ne samo ovdje nego i na drugim forumima) da je Red Usa Mix od Inawere esencija neukusa. Ja tu tekućinu nisam probao i sudeći po recenzijama vapera koje je ta nevolja ni krive ni dužne zadesila, 100% sam siguran da sebi neću dopustiti tu vrstu mazohizma. A pošto je ovo prijateljski nastrojen forum, red je da se na neki način upozori, alarmira, izbaci frustracija u pisanom obliku na račun nekog neparljivog smrada. A ako se zadesi da velika većina vapera ima negativne kritike na neku istu vrstu tekućine to je više nego jasan znak da je oni koji je još nisu probali i ne pokušavaju, nego da je zaobilaze u širokom luku i samim time sačuvaju svoje živce, pluća, želudac i svoje teško zarađene novce potroše u neke pametnije svrhe.
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
dafreek
|
Naslov: Najgora tekućina koju ste probali Postano: 15 vel 2014 01:20 |
|
|
Zar nije ovo tema bas o raspravljanju ukusa? u negativnom kontekstu  Usa red mix od inawere je i meni odvratan, ali mi je bolji od njihove vanilije ili od onih fiwe pawns testera..toliko o tome sto mi pase a sto ne  Uuu, jos bih i jednu aromu dodao koju ne mogu smisliti, dok se drugi u njoj guse i dizu je u nebesa. Okusa mi je kao da uzmem bor, prelijem litrom parfema i onda strpam u usta...VZ Old Captain. Sent from my iPhone
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Najgora tekućina koju ste probali Postano: 15 vel 2014 03:21 |
|
|
dafreek je napisao: Zar nije ovo tema bas o raspravljanju ukusa? u negativnom kontekstu  Usa red mix od inawere je i meni odvratan, ali mi je bolji od njihove vanilije ili od onih fiwe pawns testera..toliko o tome sto mi pase a sto ne  Uuu, jos bih i jednu aromu dodao koju ne mogu smisliti, dok se drugi u njoj guse i dizu je u nebesa. Okusa mi je kao da uzmem bor, prelijem litrom parfema i onda strpam u usta...VZ Old Captain. Sent from my iPhone ovo je dokaz da su ukusi razliciti...i...to je dobro... Old capten od vz-a je meni ok...a....moja žena ga nemre smislit....jednom probala i nikad više.....a ja u njemu uživam..... Dobro je da imamo razlicite ukuse...da svi volimo isto nebi bilo zanimljivo.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
dafreek
|
Naslov: Najgora tekućina koju ste probali Postano: 15 vel 2014 04:07 |
|
|
Medo je napisao: ovo je dokaz da su ukusi razliciti...i...to je dobro... Old capten od vz-a je meni ok...a....moja žena ga nemre smislit....jednom probala i nikad više.....a ja u njemu uživam..... Dobro je da imamo razlicite ukuse...da svi volimo isto nebi bilo zanimljivo. Amen  Sent from my iPhone
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Postano: 15 vel 2014 16:52 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
Polako, nisam ja nikome zabranio da raspravlja  To što se neka tekućina ne sviđa večini vapera (koji su o tome pisali) ne znači da nema onih kojima se sviđa (ali nisu na forumima ili ih nije briga), jer da nikome ne valja, vjerojatno je ne bi više proizvodili nakon što bi bacili neprodane zalihe. Može većina reći što hoće, ali dok sam ne probaš... Tome i služe između ostalog sastanci u Palfiju i drugdje. Ja recimo nikad nisam probao usa red mix, što ne znači da neću ako nekad naiđem na njega. Sent from some tablet
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
peregrunf
|
Naslov: Re: Najgora tekućina koju ste probali Postano: 25 vel 2014 23:38 |
|
|
|
Fa Black Fire.Iskreno, ali iskreno nisam ni znao da tako odvratno nešto može biti, a kamo li tekučina za parenje.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Najgora tekućina koju ste probali Postano: 02 ožu 2014 13:50 |
|
|
|
Navodno je lavanda pariteljski horor. Nisam probao, ali sjecam se da je Chromex rekao da je dovoljno koristit lavandu i garantirano se prestaje sa parenjem.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 21 tra 2026 10:11. | Zadnji put si ovdje bio: 21 tra 2026 10:11. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot*, crawl i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |