|
.
Sada je: 07 svi 2026 20:40. | Zadnji put si ovdje bio: 07 svi 2026 20:40. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
msismano
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 16 svi 2011 23:05 |
|
|
|
Shaka, daj komentiraj taj dekangov 555 i taj čiji već RY#4... Također, ima li tko iskustva s onim raznim dodacima iz FA? Kao vapewizard i ostalim poboljšivačima okusa... isto, imali tko neku zanimljivu i finu recepturu za smiksat s desertom, nakon tjedan dana, izgleda da mi je dosadio...
_________________ Pluća su sada ko' u male bebe...
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 17 svi 2011 16:46 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
msismano je napisao: Shaka, daj komentiraj taj dekangov 555 i taj čiji već RY#4... Također, ima li tko iskustva s onim raznim dodacima iz FA? Kao vapewizard i ostalim poboljšivačima okusa... isto, imali tko neku zanimljivu i finu recepturu za smiksat s desertom, nakon tjedan dana, izgleda da mi je dosadio... Na žalost nisam Shaka, pa neću prvo komentirat. Ovo drugo, valjda smijem, iako mi se čini da čarobnjaka koristimo samo DODO i ja, možda se varam.Napostal sam o njemu već dosta, ali eto: ima fini duhanski okus, parljiv je i sam. Ako staviš previše esencije u tekučinu, on to na neki način regulira (nemam pojma kako), treće na 3,7V daje više pare. već sam isto napostal, 8 kapi DS, 2 kapi VW na 10 ml osnove, daje dosta fini okus. Uživaj. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 24 svi 2011 01:36 |
|
|
@CHROMEX Reci mi dali neki od tih dodataka,Vape Wizard i slicni njemu mogu pojacati TH ? --------------------------------------------------------------------------------------- @cahura ako ne smeta ja bi ovde prokomentirao Sinisine tekucine..... --------------------------------------------------------------------------------------- Uzeo (a jos ne platio  ) sam sledece:(sve 24mg) 1. Desert Ship 2. Maxboro 3. Royal 4. Latakia 5. Cowboy Blend 6. RY 4 Postar mi dofural oko 9.30 ujutro........i sat vremena kasnije.. Da ne zaboravim,u isto vreme stigli i clearomizeri + jedan Giantomizer pa ove tekucine stavim u nekoliko novih gorenavedenih mizera.Mozda sam prvo trebal oprat ali nisam. Od zelje da probam sve odjednom...jbg. Odlucio sam prvo da probam Desert Ship i mislim da mi od prve pase.Okus i TH su odlicni.Parim ga 2-3 sata i vec sam po-pario jedan puni mizer,oko 1.4 ml.Prelijepo  Sinisa,majstore !!!
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 24 svi 2011 07:44 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
TH isključivo pojačava nikotin.Ponešto i alkohol, a najviše kad nemaš tekučine u refilu, tj.atty-ju, onda grebe strašno(jes da smrdi po zagorenom, ali grebe).Ovi razni dodaci nemaju veze s TH-om.Još jedino manji otpor daje i više TH-a, ali to je već opisano u tehničkom dijelu o atty-jima. Tekučine i okusi su dosta diskutabilni, kako kome paše, a i svaki dan ne paše sve.Ipak izgleda da Desert paše 80% korisnicima, znači da je za svakoga (govorim o FA). P.S.evo i ja sam se zadnjih dana vratio, (i opet) na Desert.Uglavnom poparim 10 ml nečega, pa smučkam nešto drugo i tak to ide.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 24 svi 2011 07:56 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Mogu ja prokomentirati Dk 555. To je po meni najbolji kineski liquid. Finog, skladnog, nenametljivog duhanskog okusa i meni nedokucivo sto se u njoj nalazi jer je bitni drugacija od ostalih. Ako uzmes aromu kao i kod svih kineskih aroma, treba je staviti puno vise. E sad ... aromu koristim neprekidno zadnja dva tjedna uz potrosnju 10ml za 3 dana. U prvu bocicu od 10ml sam stavio 12 kapi arome. Sve super, da bi kako je vrijeme odmicalo aromu trebao pojacavati. Trenutno stavljam 28 kapi na 10ml. Zasto ... 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 24 svi 2011 08:05 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
CHROMEX je napisao: TH isključivo pojačava nikotin.Ponešto i alkohol, a najviše kad nemaš tekučine u refilu, tj.atty-ju, onda grebe strašno(jes da smrdi po zagorenom, ali grebe).Ovi razni dodaci nemaju veze s TH-om.Još jedino manji otpor daje i više TH-a. Ovo je savrseno tocno objasnjeno i treba naci pravo mjesto za zakucati kao jednu od deset zapovijedi. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 24 svi 2011 10:17 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Kinta je napisao: Mogu ja prokomentirati Dk 555. To je po meni najbolji kineski liquid. Finog, skladnog, nenametljivog duhanskog okusa i meni nedokucivo sto se u njoj nalazi jer je bitni drugacija od ostalih. Ako uzmes aromu kao i kod svih kineskih aroma, treba je staviti puno vise. E sad ... aromu koristim neprekidno zadnja dva tjedna uz potrosnju 10ml za 3 dana. U prvu bocicu od 10ml sam stavio 12 kapi arome. Sve super, da bi kako je vrijeme odmicalo aromu trebao pojacavati. Trenutno stavljam 28 kapi na 10ml. Zasto ...  Zašto, pretpostavka je da se zasitiš, nepce više ne reagira isto, pa treba mijenjati, kao što napisah prije.Meni se to dešava i sa FA, a i ostalim proizvođačima koje sam probao. I opet naravoučenije, popariti 10 ml, promijeniti esenciju i tako u krug. Nažalost je to tako, kod analognih sam Marlboro pljugal stoljećima i uvijek je bil isti, smrdio, kašljao sam i nisam mogel bežati (pred  ), a i još puno toga, ali je bio isti.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 24 svi 2011 10:46 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
CHROMEX je napisao: Zašto, pretpostavka je da se zasitiš, nepce više ne reagira isto, pa treba mijenjati, kao što napisah prije.Meni se to dešava i sa FA, a i ostalim proizvođačima koje sam probao.
Pretpostavka je u redu, ali to mi se nikad nije dogadjalo. Jedino kad sam trebao dodavati arome je kad se vijek attya blizio kraju. Znaci recimo kod novog attya FA arome ide 2 kapi na 10ml, a kad je atty star 4 mjeseca ide 7 kapi. Stavim novi atty i opet ide dvije kapi. Obicno parim kakvih 3 mjeseca pa promijenim aromu. DSB sam pario neprekidno 6-7 mjeseci. Hm ... neki dan sam zamijesao DSB i uopce mi nije odgovarao. Potrosio sam ga tek kad sam ga popravio Vape Wizardom. Ajde bar sam i ja skuzio cemu VW sluzi, i da je dobar i jeftin za razliku od golfa. Ono sto hocu reci je da ili je stvar u sastavu DK 555 ili u meni ili su u shumi.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 24 svi 2011 13:18 |
|
|
CHROMEX je napisao: TH isključivo pojačava nikotin.Ponešto i alkohol, a najviše kad nemaš tekučine u refilu, tj.atty-ju, onda grebe strašno(jes da smrdi po zagorenom, ali grebe).Ovi razni dodaci nemaju veze s TH-om.Još jedino manji otpor daje i više TH-a, ali to je već opisano u tehničkom dijelu o atty-jima. Tekučine i okusi su dosta diskutabilni, kako kome paše, a i svaki dan ne paše sve.Ipak izgleda da Desert paše 80% korisnicima, znači da je za svakoga (govorim o FA). P.S.evo i ja sam se zadnjih dana vratio, (i opet) na Desert.Uglavnom poparim 10 ml nečega, pa smučkam nešto drugo i tak to ide. Da,znam o svemu gorenavedenog,ja sam stavio Sinisin "Desert" u clearomizer od 2.8 Om i TH je bio skoro nikakav,onda sam probao s "Regular Resistance" atty,opet tu negde otprilike-2.6-2.8 i opet slab TH.E onda sam uzeo atominatora od 1.4 i .......no coment..  ,to je to !! Mozda mi fali jos maaalo TH-a,zato sledeci put idem na cisti PG.Ali o okusu,pa to je fenomenalno !!
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 24 svi 2011 14:54 |
|
|
Desetak sata kasnije...... Definitivno boljeg okusa od Deserta i RY4 nisam probao u zivotu.Svaka cast Sinisa....sve to skupa na LR Atty i kombinacija je 100 % dobitna. 
|
 |
Sada je: 07 svi 2026 20:40. | Zadnji put si ovdje bio: 07 svi 2026 20:40. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |