Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 71 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura
 Post Postano: 16 svi 2011 23:05 

Shaka,
daj komentiraj taj dekangov 555 i taj čiji već RY#4...
Također, ima li tko iskustva s onim raznim dodacima iz FA? Kao vapewizard i ostalim poboljšivačima okusa...
isto, imali tko neku zanimljivu i finu recepturu za smiksat s desertom, nakon tjedan dana, izgleda da mi je dosadio...

Pluća su sada ko' u male bebe...

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 svi 2011 16:46 
Moderator

msismano je napisao:
Shaka,
daj komentiraj taj dekangov 555 i taj čiji već RY#4...
Također, ima li tko iskustva s onim raznim dodacima iz FA? Kao vapewizard i ostalim poboljšivačima okusa...
isto, imali tko neku zanimljivu i finu recepturu za smiksat s desertom, nakon tjedan dana, izgleda da mi je dosadio...

Na žalost nisam Shaka, pa neću prvo komentirat.
Ovo drugo, valjda smijem, iako mi se čini da čarobnjaka koristimo samo DODO i ja, možda se varam.Napostal sam o njemu već dosta, ali eto: ima fini duhanski okus, parljiv je i sam.
Ako staviš previše esencije u tekučinu, on to na neki način regulira (nemam pojma kako), treće na 3,7V daje više pare.
već sam isto napostal, 8 kapi DS, 2 kapi VW na 10 ml osnove, daje dosta fini okus.
Uživaj. :kuc:

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 svi 2011 01:36 

@CHROMEX
Reci mi dali neki od tih dodataka,Vape Wizard i slicni njemu mogu pojacati TH ?
---------------------------------------------------------------------------------------
@cahura
ako ne smeta ja bi ovde prokomentirao Sinisine tekucine.....
---------------------------------------------------------------------------------------

Uzeo (a jos ne platio :roll: ) sam sledece:(sve 24mg) :ali: :ali:

1. Desert Ship
2. Maxboro
3. Royal
4. Latakia
5. Cowboy Blend
6. RY 4

Postar mi dofural oko 9.30 ujutro........i sat vremena kasnije.. :bec: :dru: :belj:

Da ne zaboravim,u isto vreme stigli i clearomizeri + jedan Giantomizer pa ove tekucine stavim u nekoliko novih gorenavedenih mizera.Mozda sam prvo trebal oprat ali nisam.
Od zelje da probam sve odjednom...jbg. :conf:

Odlucio sam prvo da probam Desert Ship i mislim da mi od prve pase.Okus i TH su odlicni.Parim ga 2-3 sata i vec sam po-pario jedan puni mizer,oko 1.4 ml.Prelijepo :blje: :plus: :yes:
:brav: Sinisa,majstore !!!

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 svi 2011 07:44 
Moderator

TH isključivo pojačava nikotin.Ponešto i alkohol, a najviše kad nemaš tekučine u refilu, tj.atty-ju, onda grebe strašno(jes da smrdi po zagorenom, ali grebe).Ovi razni dodaci nemaju veze s TH-om.Još jedino manji otpor daje i više TH-a, ali to je već opisano u tehničkom dijelu o atty-jima.
Tekučine i okusi su dosta diskutabilni, kako kome paše, a i svaki dan ne paše sve.Ipak izgleda da Desert paše 80% korisnicima, znači da je za svakoga (govorim o FA).
P.S.evo i ja sam se zadnjih dana vratio, (i opet) na Desert.Uglavnom poparim 10 ml nečega, pa smučkam nešto drugo i tak to ide.

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 svi 2011 07:56 
Administrator

Mogu ja prokomentirati Dk 555.

To je po meni najbolji kineski liquid. Finog, skladnog, nenametljivog duhanskog okusa i meni nedokucivo sto se u njoj nalazi jer je bitni drugacija od ostalih. Ako uzmes aromu kao i kod svih kineskih aroma, treba je staviti puno vise. E sad ... aromu koristim neprekidno zadnja dva tjedna uz potrosnju 10ml za 3 dana. U prvu bocicu od 10ml sam stavio 12 kapi arome. Sve super, da bi kako je vrijeme odmicalo aromu trebao pojacavati. Trenutno stavljam 28 kapi na 10ml. Zasto ... :conf:

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 svi 2011 08:05 
Administrator

CHROMEX je napisao:
TH isključivo pojačava nikotin.Ponešto i alkohol, a najviše kad nemaš tekučine u refilu, tj.atty-ju, onda grebe strašno(jes da smrdi po zagorenom, ali grebe).Ovi razni dodaci nemaju veze s TH-om.Još jedino manji otpor daje i više TH-a.

Ovo je savrseno tocno objasnjeno i treba naci pravo mjesto za zakucati kao jednu od deset zapovijedi.
:plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 svi 2011 10:17 
Moderator

Kinta je napisao:
Mogu ja prokomentirati Dk 555.

To je po meni najbolji kineski liquid. Finog, skladnog, nenametljivog duhanskog okusa i meni nedokucivo sto se u njoj nalazi jer je bitni drugacija od ostalih. Ako uzmes aromu kao i kod svih kineskih aroma, treba je staviti puno vise. E sad ... aromu koristim neprekidno zadnja dva tjedna uz potrosnju 10ml za 3 dana. U prvu bocicu od 10ml sam stavio 12 kapi arome. Sve super, da bi kako je vrijeme odmicalo aromu trebao pojacavati. Trenutno stavljam 28 kapi na 10ml. Zasto ... :conf:

Zašto, pretpostavka je da se zasitiš, nepce više ne reagira isto, pa treba mijenjati, kao što napisah prije.Meni se to dešava i sa FA, a i ostalim proizvođačima koje sam probao.
I opet naravoučenije, popariti 10 ml, promijeniti esenciju i tako u krug.
Nažalost je to tako, kod analognih sam Marlboro pljugal stoljećima i uvijek je bil isti, smrdio, kašljao sam i nisam mogel bežati (pred :cop: ), a i još puno toga, ali je bio isti.

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 svi 2011 10:46 
Administrator

CHROMEX je napisao:
Zašto, pretpostavka je da se zasitiš, nepce više ne reagira isto, pa treba mijenjati, kao što napisah prije.Meni se to dešava i sa FA, a i ostalim proizvođačima koje sam probao.

Pretpostavka je u redu, ali to mi se nikad nije dogadjalo. Jedino kad sam trebao dodavati arome je kad se vijek attya blizio kraju. Znaci recimo kod novog attya FA arome ide 2 kapi na 10ml, a kad je atty star 4 mjeseca ide 7 kapi. Stavim novi atty i opet ide dvije kapi. Obicno parim kakvih 3 mjeseca pa promijenim aromu. DSB sam pario neprekidno 6-7 mjeseci.
Hm ... neki dan sam zamijesao DSB i uopce mi nije odgovarao. Potrosio sam ga tek kad sam ga popravio Vape Wizardom. Ajde bar sam i ja skuzio cemu VW sluzi, i da je dobar i jeftin za razliku od golfa.
Ono sto hocu reci je da ili je stvar u sastavu DK 555 ili u meni ili su u shumi.

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 svi 2011 13:18 

CHROMEX je napisao:
TH isključivo pojačava nikotin.Ponešto i alkohol, a najviše kad nemaš tekučine u refilu, tj.atty-ju, onda grebe strašno(jes da smrdi po zagorenom, ali grebe).Ovi razni dodaci nemaju veze s TH-om.Još jedino manji otpor daje i više TH-a, ali to je već opisano u tehničkom dijelu o atty-jima.
Tekučine i okusi su dosta diskutabilni, kako kome paše, a i svaki dan ne paše sve.Ipak izgleda da Desert paše 80% korisnicima, znači da je za svakoga (govorim o FA).
P.S.evo i ja sam se zadnjih dana vratio, (i opet) na Desert.Uglavnom poparim 10 ml nečega, pa smučkam nešto drugo i tak to ide.

Da,znam o svemu gorenavedenog,ja sam stavio Sinisin "Desert" u clearomizer od 2.8 Om i TH je bio skoro nikakav,onda sam probao s "Regular Resistance" atty,opet tu negde otprilike-2.6-2.8 i opet slab TH.E onda sam uzeo atominatora od 1.4 i .......no coment.. :ali: :ali: ,to je to !! Mozda mi fali jos maaalo TH-a,zato sledeci put idem na cisti PG.Ali o okusu,pa to je fenomenalno !!

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 svi 2011 14:54 

Desetak sata kasnije......
Definitivno boljeg okusa od Deserta i RY4 nisam probao u zivotu.Svaka cast Sinisa....sve to skupa na LR Atty i kombinacija je 100 % dobitna. :plus:

Povratak na vrh 

[ 71 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club