| Autor |
Poruka |
|
cahura
|
Naslov: Re: Miješanje tekučina Postano: 27 ožu 2011 22:26 |
|
|
Lis je napisao: Kupil sam 2-3 arome u ducanu. Nisu skupe i sa dovoljnim brojem kapi se moze dobit solidna aroma. Ali problem je boja u tim aromama. Ima je valjda vise nego same arome. A kak ta boja utjece na atomizer, zakljucite sami.  i talijanske imaju boju... a npr od dretkera limun nema boju i rum kolko se sjecam nema boju... a fine su
_________________ TkO?
|
|
 |
|
 |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Re: Miješanje tekučina Postano: 29 ožu 2011 14:33 |
|
|
|
Pitanje za alhemičare: mogu li jednu gotovu e-tečnost, koja ima prilično jaku aromu i 24 mg nikotina, dodavanjem PG-a spustiti na npr 18 ili čak 12 mg, a da to ostane iole normalnog ukusa? Da li se takav PG može kupiti u apoteci, ili moram da vijam Italijane?
Hvala i pozzz
_________________ Never underestimate the power of stupid people in large groups.
|
|
 |
|
 |
|
yenki69
|
Naslov: Re: Miješanje tekučina Postano: 29 ožu 2011 14:50 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 18:41 Postovi: 180 Lokacija: Pačir, Vojvodina
|
Shaka Zuluf je napisao: Pitanje za alhemičare: mogu li jednu gotovu e-tečnost, koja ima prilično jaku aromu i 24 mg nikotina, dodavanjem PG-a spustiti na npr 18 ili čak 12 mg, a da to ostane iole normalnog ukusa? Da li se takav PG može kupiti u apoteci, ili moram da vijam Italijane?
Hvala i pozzz Možeš ga razblažiti, i ima kod nas da se kupi i PG i VG, ali odmah gubiš na aromi tj ukusu, to kažem iz ličnog iskustva, probao sam. inače VG sam kupio u državnoj apoteci, običan glicerin 50ml a i PG ima svaka bolje snabdevenija apoteka koja sama spravlja neke kreme i lekove
|
 |
|
Davor
|
Naslov: Re: Miješanje tekučina Postano: 31 ožu 2011 14:57 |
|
|
|
imam jednu bocicu medim tekucine iz doba mini cigarete.. e sad, to mi nikak ne odgovara okusom vise... jel mozda netko probao nesto izmiksati s tim?? neki savjet?? kako da poboljsam okus?? kolicina nikotina nije bitna...
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Miješanje tekučina Postano: 31 ožu 2011 15:09 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Davor je napisao: imam jednu bocicu medim tekucine iz doba mini cigarete.. e sad, to mi nikak ne odgovara okusom vise... jel mozda netko probao nesto izmiksati s tim?? neki savjet?? kako da poboljsam okus?? kolicina nikotina nije bitna... medium, a čega, koji okus????
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Davor
|
Naslov: Re: Miješanje tekučina Postano: 02 tra 2011 20:35 |
|
|
|
kineska tekucina..okus samo nebo zna... nema okusa..neki bljak neparivi.. ak bi se to dalo popraviti..inace mislim da je jacine 18.. zeli neko experimentirati?? savjet?
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Miješanje tekučina Postano: 02 tra 2011 20:39 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Davor je napisao: kineska tekucina..okus samo nebo zna... nema okusa..neki bljak neparivi.. ak bi se to dalo popraviti..inace mislim da je jacine 18.. zeli neko experimentirati?? savjet? Ubiti aromu glicerinom i zatim doraditi s boljom aromom.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Davor
|
Naslov: Re: Miješanje tekučina Postano: 02 tra 2011 21:18 |
|
|
|
 |
|
 |
|
jurica
|
Naslov: Re: Miješanje tekučina Postano: 02 tra 2011 22:06 |
|
|
|
Znam da se večina neće složiti, ali su meni određene Dekangove tekučine super(Camal, 5*5, Dunhil, vergnia).
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Miješanje tekučina Postano: 02 tra 2011 22:11 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
jurica je napisao: Znam da se večina neće složiti, ali su meni određene Dekangove tekučine super(Camal, 5*5, Dunhil, vergnia). 555 je odlicna tekucina, po meni najbolja kineska i sasvim u rangu s talijanskom.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |