| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Spravljanje arome i tekućine za 24 sata DIY Postano: 22 sij 2014 00:30 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Ma nije nesto strasno to sto imand pokusava. Najveci zajeb su radioaktivne padaline koje biljka duhana jako privlaci. U svakom slucaju bolje od kineskog duhana jer kako znamo Kina je puna zive, pa ni njihov caj nije pozeljno konzumirati. Ali sve su to pizdarije.
Generalno sranje bi napravio onaj tko bi to isto pokusavao ne iz lista duhana, nego vadeci duhan iz gotovih cigareta. U tom slucaju bi dobio nikotinski sulfat/sulfid/nesto ... crnu smolastu tvar cija je otrovnost sasvim u rangu pigmejskog kurare otrova.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 22 sij 2014 01:03 |
|
|
|
Oko nikotina ovako,uzmi pretpostavku da je jacine recimo 2mg po gramu (plafon),u cigaretu ide 1 gram,koliko dobis izvazi i pomnozi,nemam ideju kolko ces toga dobit,i nakon toga korigiraj sa vg-om na recimo zeljenu kolicinu nikotina...ili odnesi testirat negdje...nemoj krepat samo,nije vrijedno:D
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Spravljanje arome i tekućine za 24 sata DIY Postano: 22 sij 2014 01:09 |
|
|
vulja, promašio si ceo fudbal kako da profiltriram i izvučem aromu
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 22 sij 2014 01:22 |
|
|
|
Aaa,ja skuzio da bi ti napravio aroma+nic...jos mi cudno,al ajd...a da pitas coco chanel kako oni to rade?:) Eh,samo aroma,tu je problem,aroma svaka ima neke svoje supstance koje je cine aromom,sumnjam da ces to izvuc,valjda bi se netko sjetio od proizvodjaca,budimo realni neznam ko se sjetio duhanske arome nazvat duhanskim jer nijedna nema veze sa duhanom,a probal sam ih brdo...zato ja i dalhe tvrdim da su arome najveci otrov u ovoj cijeloj prici,i u zadnje vrijeme razmisljam o parenju ciste baze,pogotovo jer sam se zasitio aroma,samo mi dvije kolko tolko pasu u zadnjih par mjeseci,a isprobao ih more
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Spravljanje arome i tekućine za 24 sata DIY Postano: 22 sij 2014 01:36 |
|
|
|
jedinu bazu koju bi mogo parit a da nema arome je od valtera....probal sam i ostalu bazu ali to je bljak bez arome......stoga treba parit kak je kinta jednom prilikom reko sa malo više nica i malo arome.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
zeljko81
|
Naslov: Re: Spravljanje arome i tekućine za 24 sata DIY Postano: 22 sij 2014 02:26 |
|
|
bok ekipo "svaka cast u svakom pogledu vrjedi pokusaj" jos tije Anis i na kraju u Attyu Grandiozno.. puno sam o tome razmisla i citao" u Švabiji imaju Aroma (essenciju)koju nemres nit sam miksat u Nic il 0%nic Bazu!!jel se mora pna ponajprije razrjedit 1-100 ..i vise da bi mogao mjerilicu racunat. Jedna kap te essencije bi u 10ml vpg baze bila takp penetrantno i bljak ..toliko jako!! to sam ovde kod nas trazio ali nedostupno?? dolazi mi nes tako iz Deuclanda..u dobijo upute jel trazi poseban tretman! Ovaj pokus sa Duhanom me brine "na bazi alkohola i systema Pečenje rakije bi moga extrahirat aromu  Onaj velik kotao u malom formatu"laborskim priborom i znanjem ..tako i rade! Ali guba Anis Diy Jako mi se Sviđja..  lp zeljko81
_________________  [/url] Prošla vremena sušenja dufka.motanja .nic.pflastera...Sretan Vapper!! Neki Mod ! Neki Atty!! Arome :wish/best F.pipe/Cohiba/Sezam/Coffe cream/CC/O.captain/555 a.s.o
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Odg: Spravljanje arome i tekućine za 24 sata DIY Postano: 22 sij 2014 08:44 |
|
|
|
Priprema za ovaj eksperiment traje već dva mjeseca. Od proučavanja gradiva pa do 'uzgoja' kvalitetne NIC VG baze. I naravno da sam cijeli dan pario samo bazu, pa 20 dana rada sam utrošio.
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Spravljanje arome i tekućine za 24 sata DIY Postano: 26 sij 2014 01:01 |
|
|
okus i miris CIGARA, havana kakve su drug Tito i Winston Churchill dimili za pućkanje i šmekanje složio malo jače morati ću rezati bar na na pola aromu, pre jaki aftertaste, ko duvan u ustima EDIT: NIJE POGODNO ZA PARENJE SADRŽI VIŠE NEZDRAVIH SASTOJAKA NEGOLI ŽELJENE AROME
Zadnja izmjena: imand; 26 sij 2014 09:16; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Spravljanje arome i tekućine za 24 sata DIY Postano: 26 sij 2014 01:44 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Nadam se da si sve uzeo u obzir  . Mislim, znaš što si sve ekstrahirao Recimo ponovno cimet. Kad ga ti ekstrahiraš pitanje je što osim finog mirisnog ulja dobiješ. Možda estrakcijom dobiješ napr. i kumarin (narodski rečeno mišomor  ). 4-Hydroxycoumarin (često samo kumarin) može se dobiti iz cinnamona. Poznati je rodenticid sa anitkoagulaciskim djelovanjem. Interesantno, to se njegovo svojstvo korist i nakon operacija za sprečavane stvaranje ugrušaka (warfarin). Daklem, poslije operacije dobli bute malo mišomora za dug i sretan život 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Odg: Spravljanje arome i tekućine za 24 sata DIY Postano: 26 sij 2014 08:55 |
|
|
|
Fosna, U pravu si sto posto, U ekstraktu ima svega i svačega i puca u glavu sva ta kemija Ovakve stvari treba prepustiti profesionalnoj industriji Doma kemijati samo sa atestiranim liquidima A kuhati samo čaj od zdravih i pitomih biljnih sastojaka
|
|
 |
|
 |