|
.
Sada je: 21 tra 2026 06:30. | Zadnji put si ovdje bio: 21 tra 2026 06:30. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
tealc
|
Naslov: Re: Oćeš orginal ... dobiješ "mućko" Postano: 02 tra 2014 20:32 |
|
|
Majka je napisao: Ispao si telac U tri navrata sam od njih uzimao bazu koju prodaju pod FA,prvi puta usudio bih se reci da je zbilja i bila,medutim druga dva puta nije imala veze sa FA.... [/quote] Slažem se. Dapače, ispao sam magarac. Al mene se može samo jednom nasanjkati Mogel si i ti onda napisat, makar ja sam gotove liquide kupujem. Isto MTM? Bravo markoveliki! I sam radim u međunarodnoj nabavi i prodaji već 15 godina. Sva ta oprema košta par $ kod OEM proizvođača (i nije to ni Kanger ni Aspire ni Vision). Tekućina se bojim još više jer je to pretakanje sasvim nekaj drugo od rebrandinga opreme....zato se odlučiš na 'sigurni' original FA i onda dobiš bočicu bučkuriš. Ajd to bi još prežvakao, ali umjesto Chardonnaya noju... Da se neda kvalitetno pretočiti ne vjerujem jer smokerainbow to radi bez devijacija aroma ili kvalitete liquida. Neznam kakve tko uvjete ima dogovorene, ali da nam sve to prodaju za 15kn još su zaradili. Da me ne shvati tko krivo, dam ja 30kn za liquid, treba platiti poreze, zaposlenike itd. Ali nemoj me onda imat za magarca i poslat mi neku pretočenu splačinu. Da sam to htel naručil bi sa njuškala.
_________________   Batt.: iStick TC40W | eVic VTC mini | 2 x iPow | Tank: 3 x PT2 mini | PT2 | Eleaf GS | Uwell Crown | Ego One
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Oćeš orginal ... dobiješ "mućko" Postano: 02 tra 2014 22:00 |
|
|
tealc je napisao: Slažem se. Dapače, ispao sam magarac. Al mene se može samo jednom nasanjkati Mogel si i ti onda napisat, makar ja sam gotove liquide kupujem. Isto MTM? Pa dobro,koji vrag se ljutis,ispao si magarac,to isto sam ti i ja mogao reci.Ja procitao telac umjesto tealc,jbga desava se,nhf 
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 02 tra 2014 22:35 |
|
|
|
Gle,ne vjerujem nikom nista,znali su i proizvodjaci zajebat i bazu i aromu da nebi ovi lokalni koji sami mixaju...sjetimo se samo tihomira i njegove "originalne" vz baze koju mozes uzet u bilo kojem pgvg omjeru i njegovog izgovaranja i muktarenja...i kolko vidim i dalje ljudi misle da je to originalna vz baza
|
 |
|
maska
|
Naslov: Re: Oćeš orginal ... dobiješ "mućko" Postano: 02 tra 2014 23:01 |
|
Pridružen: 02 kol 2013 00:08 Postovi: 381 Lokacija: Zg...šuma na zapadu
|
http://www.thealchemistscupboard.co.uk/ ... ety%20dataovo je,za mene,firma koju ja postujem! za nas je to naucna fantastika ali ak oces delat posel delaj ga kak spada listajte malo...od certifikata za nikotin do prostora sa mikroklimom... da,oni su ovlasteni od proizvođaca Capella da pretacu njihove arome pakiraju ih u svoje bočice sa oznakom tko je proizvođac originala svakako i naravno datumima... mi bi trebali nastojati da tak bude i kod nas a ne da podržavamo...sve i svasta. tužno je vidjeti kolko nas ima a podjeljeni smo...i nije to jal dragi moj... ja ne želim besplatne uzorke ni ulagivanja...jeftini nikotin ili bazu na litre sigurnost jer...napisala bi postenje ali necu..
|
 |
|
tealc
|
Naslov: Re: Oćeš orginal ... dobiješ "mućko" Postano: 02 tra 2014 23:57 |
|
|
Majka je napisao: Pa dobro,koji vrag se ljutis,ispao si magarac,to isto sam ti i ja mogao reci.Ja procitao telac umjesto tealc,jbga desava se,nhf  Ma kaj bi se ljutil.... Bilo mi je čudno zakaj si drugi put uzimal. Nisi jedini. To mi nije i nebu jasno. Pa ja bi razmel da ljudi nemaju izbora ko da smo u Jugi još uvijek i samo to ima, al ovak ne... Ma može poslije poslat i cisternu liquida za ispriku, gotovo, amen, basta. Kak bi ono reko Bush: Fool me once, shame, shame on You 
_________________   Batt.: iStick TC40W | eVic VTC mini | 2 x iPow | Tank: 3 x PT2 mini | PT2 | Eleaf GS | Uwell Crown | Ego One
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Oćeš orginal ... dobiješ "mućko" Postano: 03 tra 2014 00:17 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
maska je napisao: http://www.thealchemistscupboard.co.uk/page/safety%20data
ovo je,za mene,firma koju ja postujem! za nas je to naucna fantastika ali ak oces delat posel delaj ga kak spada listajte malo...od certifikata za nikotin do prostora sa mikroklimom... da,oni su ovlasteni od proizvođaca Capella da pretacu njihove arome pakiraju ih u svoje bočice sa oznakom tko je proizvođac originala svakako i naravno datumima...
mi bi trebali nastojati da tak bude i kod nas a ne da podržavamo...sve i svasta. tužno je vidjeti kolko nas ima a podjeljeni smo...i nije to jal dragi moj... ja ne želim besplatne uzorke ni ulagivanja...jeftini nikotin ili bazu na litre sigurnost jer...napisala bi postenje ali necu.. A šta mogu kad mi te arome ništa ne valjaju, a pošteni duhan i kavu nema. A onu kavu sa šlagom da mi onakvu donese vratio bi mu je natrag. 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Oćeš orginal ... dobiješ "mućko" Postano: 03 tra 2014 11:17 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Iskreno... nije to ništa... hoćeš Dinamo dobiješ Mamića...  Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Oćeš orginal ... dobiješ "mućko" Postano: 03 tra 2014 14:47 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
Majka je napisao: Ja procitao telac umjesto tealc,jbga desava se,nhf  nisi jedini LOL
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
Sada je: 21 tra 2026 06:30. | Zadnji put si ovdje bio: 21 tra 2026 06:30. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |