Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 71 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: ePipeMods Arome
 Post Postano: 16 tra 2015 00:15 
Moderator

corto...nemoj biti tuzan...i zenami kaze da sam prebrz :P :D

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 tra 2015 00:32 

Baš me zanima kako bi ljudi ocijenili ili uopće probali tu tekućinu da se zove Šuć-muč-buč made in Kina. Bi li dali za nju te novce i tvrdili da je super.
Normalno je da teba sve probati i da ja volim tirolsku salamu a većini smrdi. Da volim janjetinu i konjsku salamu a neki je nevole. Da ja volim duhanske arome i neke Dekang arome a drugi tvrde da je to smeće, pare banane, borovnice, pice-boce i da su Američke najbolje -jer su Američke. Kolko sam se samo ja puta zajeb.. s aromama.
Da se razumijemo - sve je smeće i ništ nije zdravo i sve je Kinesko.
Samo nešto nam dolazi u ljepšoj ambalaži i preko Amerike iz "super laboratorija gdje je na aromama radilo 100 stručnjaka" pa zato mora bit skuplje a nešt iz "jadne" Kine koji su najveći trovači". - MOŠ MISLIT!
Meni nije bitno jel se aroma zove Jovo, Ivo, John ili čunga Lunga. Bitno da je fina za pljugat da mi paše aroma, da je 10 ml arome cca. 30-50 kn, da nekašljem puno i da mi nije zlo od nje i da je od nekog već provjerenog proizvođača (od Dekanga još niko nije otegno papke).

I zato što sam stariji sve više kužim da nema savršene Premium" tekućine već samo onih koje su vam fine duže vrijeme, fine kraće vrijeme i koje vam odma nevaljaju.
I one koje su vam fine s vremenom vam dopizde a one što nisu bile baš neke sad su dobre.
Zato treba imat 3,4-5 favorita i s njima kružit i s vremenom smučkati neke arome s preporukom da si eventualno povećaš listu favorita.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 16 tra 2015 01:38 
Moderator

a sto ako ti je jedan od favorita epipemods tekucina? mislis li da je bitnija kronoloska ili bioloska starost? zamisli aromu cunga lunga, iz amerike i da kosta 250kn 30ml, zar ne bi svijet bio ljepse mjesto? koliko si se puta zajebo sa aromama...molim te, reci...otkrij nam istinu. nije mi bas jasno...ti se stvarno ne mozes pomiriti sa cinjenicom da se nekome svidja nesto i spreman je dati novce za to ili trolas temu zato sto ti je dosadno u zivotu?

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Naslov: ePipeMods Arome
 Post Postano: 16 tra 2015 07:40 

Skroz ste zaTROLLali temu.
A i većina drugih tema je zatrollana zbog dvojice ili trojice ali nisu trollovi krivi
Krivi su hranitelji trolova
I zato DONT FEED THE TROLL

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 tra 2015 09:03 
Veliki Cezar splitske podružnice

Epipe tekućine odavno uzimam na nagovor MaxZg iako slabije u zadnje vrime i njih i općenito sam probao iz prve serije svaku njihovu tekućinu.

I mene je zabolio novčanik npr na BarelCideru i KentuckyBluegrass ali to ne znači da tekućina ne vrijedi te novce, a pogotovo za vas koji mixate sami i možete dobiti aromu po super lovi, na kraju krajeva uvik ih možete trampiti za nešto jer sve ima svoga kupca.

Od njihovih mi je pogodatk Grandpsa Cough Medicine i Sweet Georgia peach i po meni vrijede te novce.
A to da je Dekang lošiji ili bolji je stvar ukusa a valjda se o njemu ne raspravlja.
A ti ne pariš od jučer i možeš se sjetiti da se dekang kod nas prodavao jedno vrime i po 30 pa naviše kuna i misliš li da vrijedi te novce?

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 tra 2015 09:31 

jocker21 je napisao:
Ukratko za tih 156kn sta sam dao za Premium Mega Extra aromu sam mogao napraviti pola litre recimo Tribece koja mi je puuno bolja,jer ako aroma kosta 156kn pa valjda zelim i ocekivati da je 156 puta bolja, a ne da mi podvale m-type kojeg imam doma(26kn na e-cigareta) i skuplja prasinu.
I ne pusim vise te vase price mmm aroma je profinjena,ni slatka ni gorka neznam kako bih ju opisao.... Jednostavno napises ima okus m-typea i borovnice i ajd bok, neka ljudi znaju sta mogu ocekivati.. I da, okus nema veze sa duhanom. OLD BOTTOM LEAF? Ni L od duhanskog lista.. Bolji premium mega extra liquid si sam napravim. Ali to cete shvatiti kad prestanete vjerovati da puno para ne znaci dobar liquid. Eto toliko od mene. Hvala OLI sto si jedini koji me podrzava ovdje!

A koja ti to tekućina ima duhanski stih. Duhanski stih usvjetu pare je urbana legenda.

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 tra 2015 09:36 

Jednima se sviđa,nastavite pariti te arome,drugima ne,zaobiđite te arome,nema potrebe sad dramatizirati kao da ste popusili 10000kn u jokeru ko kerum,stavi u pero prodaj naruci neke druge i idi dalje traziti sto ti odgovara :)

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 tra 2015 12:01 

Ma svi ste u pravu!
Malo sam možda zabrijo iz razloga da sam u besparici pa mi je svaka kuna ko kuća.
Samo kažem da meni ta tekućina ne vrijedi te novce. Da svršavam od te tekućine vjerojatno bi našo negdje novce za nju.
Možemo raspravljati i nadmudrivati se do besvjesti oko ove teme.
Ko voli nek izvoli!
Ak je nekom tekućina super i ima love, nek pljugaaaaaaaaaa i uživa nemam ništ protiv.
Zato postoji ovaj forum da se kaže svoje mišljenje i iskustvo.

Pozdrav svima i bez ljutnje. :plus:
Završio sam !

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 tra 2015 15:59 

krki je napisao:
jocker21 je napisao:
Ukratko za tih 156kn sta sam dao za Premium Mega Extra aromu sam mogao napraviti pola litre recimo Tribece koja mi je puuno bolja,jer ako aroma kosta 156kn pa valjda zelim i ocekivati da je 156 puta bolja, a ne da mi podvale m-type kojeg imam doma(26kn na e-cigareta) i skuplja prasinu.
I ne pusim vise te vase price mmm aroma je profinjena,ni slatka ni gorka neznam kako bih ju opisao.... Jednostavno napises ima okus m-typea i borovnice i ajd bok, neka ljudi znaju sta mogu ocekivati.. I da, okus nema veze sa duhanom. OLD BOTTOM LEAF? Ni L od duhanskog lista.. Bolji premium mega extra liquid si sam napravim. Ali to cete shvatiti kad prestanete vjerovati da puno para ne znaci dobar liquid. Eto toliko od mene. Hvala OLI sto si jedini koji me podrzava ovdje!

A koja ti to tekućina ima duhanski stih. Duhanski stih usvjetu pare je urbana legenda.

Virginia od Flavour Art!

Povratak na vrh 

Naslov: ePipeMods Arome
 Post Postano: 16 tra 2015 17:00 

Sad slijedi barem dvije stranice rasprave o FA Virginiji koja je neuspjeli klon smrada znojne tenisice

Povratak na vrh 

[ 71 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club