|
.
Sada je: 20 tra 2026 14:11. | Zadnji put si ovdje bio: 20 tra 2026 14:11. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
imand
|
Naslov: Re: Parilica hr tekućine Postano: 16 tra 2014 13:20 |
|
|
|
mali prijedlog, pobrisati ili prebaciti u troll temu zadnjih 6 stranica
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Parilica hr tekućine Postano: 16 tra 2014 13:50 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
imand jučer sam napisao , daj čitaj:
"Mislio sam ovu temu preimenovat ili podijelit na dvije, ali su tema i njezin naslov od početka a ima tome godina i pol toliko nakrivo krenule da nema potrebe ništa dirati pa neka ostane za ... šta već ispadne."
i baš je dobra ovakva kakva je.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Cahla
|
Naslov: Re: Parilica hr tekućine Postano: 16 tra 2014 14:32 |
|
|
Nisam rekla da mi je cigareta eksplodirala u ustima, nego da se tak zagrijala u par sekundi, da mi je skurila usta, a imam i slike kao dokaz. Baš ste profinjeni, vi parioci. Želim vam sve najbolje. 
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Parilica hr tekućine Postano: 16 tra 2014 14:42 |
|
|
|
Daj slike..mene bas zanima..na koji dio si se opekla na usnik ili je tekucina spricnula? Napisi tocno koju opremu si koristila ili bolje stavi sliku opreme
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Parilica hr tekućine Postano: 16 tra 2014 14:54 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Cahla je napisao: Nisam rekla da mi je cigareta eksplodirala u ustima, nego da se tak zagrijala u par sekundi, da mi je skurila usta, a imam i slike kao dokaz. Baš ste profinjeni, vi parioci. Želim vam sve najbolje.  Ovdje je izneseno jako puno ozbiljnih optužbi pa bi baš volio vidjeti i nekakve argumente, na primjer slike te neispravne opreme koja je uzrokovala sve ovo ! Bez slika i dokaza sve to ostaje na rekla-kazala.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Parilica hr tekućine Postano: 16 tra 2014 15:23 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Cahla je napisao: Nisam rekla da mi je cigareta eksplodirala u ustima, nego da se tak zagrijala u par sekundi, da mi je skurila usta, a imam i slike kao dokaz. Baš ste profinjeni, vi parioci. Želim vam sve najbolje.  Dobar dio forumaša ovo smatra ozbiljnim hobijem  pa se uzbude na paušalne ocjene koje netko istrese iz rukava. Neki već godinama prate sva događanja ali i istraživanja vezana uz svoj hobi. Možeš ih slobodno smatrati kvalificiranim laicima  . Ako jasno izneseš problem vrlo brzo ćeš i sam znati što se točno dogodilo (ako te zanima). Paušalne ocjene o nekvalitetnoj opremi i antifrizu ne pomažu. Samo konkretno 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Silver Storm
|
Naslov: Re: Parilica hr tekućine Postano: 16 tra 2014 15:29 |
|
|
Cahla je napisao: Baš ste profinjeni, vi parioci.
Želim vam sve najbolje.
Hvala na komplimentu. Šteta što ne mogu uzvratiti istim, jer bih morao lagati a to ne bi bilo dolično, naročito ne na ovakvom mjestu, u javnosti. Zaželjeti bih ti mogao ponešto..ali eto, tu me spriječava ona parilačka profinjenost..koju si ti već tako lucidno uočila. Kako je iz sveg što si dosad podijelila s nama jasno vidljivo da nisi ovdje radi druženja sa ljudima s kojima dijeliš isti hobi a niti si i pokušala bilo što pitati, potražiti rješenje nekog problema vezanog za temu samog foruma, čuti nečije mišljenje..a ni bilo što iznijeti kao argument..zato samo kratko i iskreno: Please, go away.
_________________ *Where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise.* 
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Parilica hr tekućine Postano: 16 tra 2014 16:54 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
a gledajte ljudi.... zahladilo je opet pa antifriz nije nista lose  sad ozbiljno.... kaj se tice eventualnih ozljeda od e-pljuge, sve su se dogodile zbog neispravnog koristenja, ili nestrucnih modifikacija! a kaj se tice razdvajanja tema..... jos jednom predlazem gazdi da napravi podforum za takve stvari jer se iz oftopica znaju razvit jako zanimljive rasprave. vecina foruma to ima i nije bez razloga  nego...... idem si ja malo antifriza natocit u atomizer da inhaliram nuklearnu kemiju uz pomoc opasne baterijske kiseline 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Parilica hr tekućine Postano: 16 tra 2014 19:06 |
|
|
|
na ovom forumu sa ovakvim nacinom komunikacije ništa ne postižeš.....a sa tobom ne možemo puno ni dobit niti izgubit....ali ti sa nama možeš jako puno dobit i jako puno izgubit....zato razmisli u buduce.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Parilica hr tekućine Postano: 16 tra 2014 22:07 |
|
|
|
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 20 tra 2026 14:11. | Zadnji put si ovdje bio: 20 tra 2026 14:11. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot*, crawl i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |