|
.
Sada je: 07 svi 2026 21:43. | Zadnji put si ovdje bio: 07 svi 2026 21:43. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 24 svi 2011 19:33 |
|
|
CHROMEX je napisao: Kinta je napisao: Mogu ja prokomentirati Dk 555. To je po meni najbolji kineski liquid. Finog, skladnog, nenametljivog duhanskog okusa i meni nedokucivo sto se u njoj nalazi jer je bitni drugacija od ostalih. Ako uzmes aromu kao i kod svih kineskih aroma, treba je staviti puno vise. E sad ... aromu koristim neprekidno zadnja dva tjedna uz potrosnju 10ml za 3 dana. U prvu bocicu od 10ml sam stavio 12 kapi arome. Sve super, da bi kako je vrijeme odmicalo aromu trebao pojacavati. Trenutno stavljam 28 kapi na 10ml. Zasto ...  Zašto, pretpostavka je da se zasitiš, nepce više ne reagira isto, pa treba mijenjati, kao što napisah prije.Meni se to dešava i sa FA, a i ostalim proizvođačima koje sam probao. I opet naravoučenije, popariti 10 ml, promijeniti esenciju i tako u krug. Nažalost je to tako, kod analognih sam Marlboro pljugal stoljećima i uvijek je bil isti, smrdio, kašljao sam i nisam mogel bežati (pred  ), a i još puno toga, ali je bio isti. Spomenuo si alkohol i sad sam se sjetio,mixao sam nešto-svašta i odokativno sam dodao alkohol,kad kasnije parim ,nešto me peče,grebe u grlu,i onda razmišljam,koliko sam u stvari stavio alkohola,računam,dodao sam 7%,jel to puno,malo,previše ili...imam zapisano od nekud da se dodaje 6%,daj Draž,napiši ovde koliko,da to probam zapamtit već jednom... 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 24 svi 2011 19:43 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
ne preterujmo, 4-6 kapi na 10 ml je dovoljno
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 24 svi 2011 19:46 |
|
|
|
Koliko je kapi 1ml-definitivno ?
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 24 svi 2011 23:38 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Frenk je napisao: Koliko je kapi 1ml-definitivno ? Nikoliko, kap nije klasicna mjerna jedinica jer volumen kapi jako varira. Ugrubo se moze reci da 35-40 kapi cine 1ml. Ali zavisno o rupi na kapaljci, temperaturi, viskoznosti tekucine ... bla bla tra tra ... Neki put ce i 25 kapi biti mililitar.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 24 svi 2011 23:54 |
|
|
Kinta je napisao: Frenk je napisao: Koliko je kapi 1ml-definitivno ? Nikoliko, kap nije klasicna mjerna jedinica jer volumen kapi jako varira. Ugrubo se moze reci da 35-40 kapi cine 1ml. Ali zavisno o rupi na kapaljci, temperaturi, viskoznosti tekucine ... bla bla tra tra ... Neki put ce i 25 kapi biti mililitar. Ljeti više u ml,zimi manje,hehe,ujebo sam 100ml baze,stavio 7% alkohola,to je ,ako uzmemo 30 kapi=1ml,20-ak kapi na 10ml,grebe grlo da ni ti nebi mogo to cuclat,morat ću razredit,imam solne kiseline,kažu da najbolje razređuje-broj stanovnika na kmxkm/kilometar kvadratni/,fala na slanju... 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 25 svi 2011 00:17 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Frenk je napisao: Ljeti više u ml,zimi manje,hehe,ujebo sam 100ml baze,stavio 7% alkohola,to je ,ako uzmemo 30 kapi=1ml,20-ak kapi na 10ml,grebe grlo da ni ti nebi mogo to cuclat,morat ću razredit,imam solne kiseline,kažu da najbolje razređuje-broj stanovnika na kmxkm/kilometar kvadratni/,fala na slanju...  huh ja sam isao najdalje s probama 10 kapi alkohola na 10ml liquida. I to je posteno drmalo da ne treba pelinkovac ujutro. Ali ovo tvoje bi i pokojni dr. Hudolin zabranio.  
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 25 svi 2011 01:45 |
|
|
Kinta je napisao: Frenk je napisao: Ljeti više u ml,zimi manje,hehe,ujebo sam 100ml baze,stavio 7% alkohola,to je ,ako uzmemo 30 kapi=1ml,20-ak kapi na 10ml,grebe grlo da ni ti nebi mogo to cuclat,morat ću razredit,imam solne kiseline,kažu da najbolje razređuje-broj stanovnika na kmxkm/kilometar kvadratni/,fala na slanju...  huh ja sam isao najdalje s probama 10 kapi alkohola na 10ml liquida. I to je posteno drmalo da ne treba pelinkovac ujutro. Ali ovo tvoje bi i pokojni dr. Hudolin zabranio.   M a smuvalo me to što sam ja koristio 70%-ni alc.,a sad mi Draž poslao 98%-ni,e sad,neki sam matematičar,kao dobar,u gimbi među najboljima a i na faksu i imam običaj u glavuši sve na brzaka sračunati i uvijek su se ljudi čudili,kao,velika glava-pametna glava,pa sam i ovo tako izračunao,nasuo,smixo,kad ono,jebote grebe,ja mislio PG iz ljekarne sjebali,dobro da nisam odmah zvao i srao,a tamo mi daju neki lek što nemam pravo...i sad,zaključak,sive stanice tamneee i od sad više,duže razmišljanja prije dela... 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 25 svi 2011 06:59 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Znate ona kad tip pije žmirečki, a prijatelj ga pita: zašto to radiš? Pa doktor mi je rekao da alkohol ne smijem ni pogledati. Tak, Frenk ne gledaj, ne računaj previše, a kap više-manje nije bed.Osnovu spasi, dodaš PG-a ili VG-a i bok.Nikotin opet po svom receptu, koji nadam se nije isti ko ovaj za alch. Privitak: bunsen11-res.png
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 25 svi 2011 19:10 |
|
|
CHROMEX je napisao: Znate ona kad tip pije žmirečki, a prijatelj ga pita: zašto to radiš? Pa doktor mi je rekao da alkohol ne smijem ni pogledati. Tak, Frenk ne gledaj, ne računaj previše, a kap više-manje nije bed.Osnovu spasi, dodaš PG-a ili VG-a i bok.Nikotin opet po svom receptu, koji nadam se nije isti ko ovaj za alch. Privitak: bunsen11-res.png Izračunao sam,ak se nisam i ope zajebo,trebam na ovih 100ml dodati 300ml čistog da bude oko 5 kapi na 10ml,hm,jako zabavno,iovako mi sokovi zauzimaju frtalj frižidera,a skvo alergična na sve što je u vazi parenja,p.... joj mat..... 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 25 svi 2011 20:14 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
PG,ili VG, a posebno alkohol ne moraš držati u frižideru, ne bude se pokvarilo, a nikotin je sam po sebi otrov, pa ako se i pokvari ostat će i dalje otrov.Stavi sve lijepo u špajzu (ostavu) ili podrum, ak imaš, ili garažu i nikom niš. Vukovi na broju,a ovca na ražnju, ili tako nekako. Reklama: OBODIN frižideri su najbolji za čuvanje liquida.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 07 svi 2026 21:43. | Zadnji put si ovdje bio: 07 svi 2026 21:43. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot*, crawl i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |