Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 71 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura
 Post Postano: 24 svi 2011 19:33 

CHROMEX je napisao:
Kinta je napisao:
Mogu ja prokomentirati Dk 555.

To je po meni najbolji kineski liquid. Finog, skladnog, nenametljivog duhanskog okusa i meni nedokucivo sto se u njoj nalazi jer je bitni drugacija od ostalih. Ako uzmes aromu kao i kod svih kineskih aroma, treba je staviti puno vise. E sad ... aromu koristim neprekidno zadnja dva tjedna uz potrosnju 10ml za 3 dana. U prvu bocicu od 10ml sam stavio 12 kapi arome. Sve super, da bi kako je vrijeme odmicalo aromu trebao pojacavati. Trenutno stavljam 28 kapi na 10ml. Zasto ... :conf:

Zašto, pretpostavka je da se zasitiš, nepce više ne reagira isto, pa treba mijenjati, kao što napisah prije.Meni se to dešava i sa FA, a i ostalim proizvođačima koje sam probao.
I opet naravoučenije, popariti 10 ml, promijeniti esenciju i tako u krug.
Nažalost je to tako, kod analognih sam Marlboro pljugal stoljećima i uvijek je bil isti, smrdio, kašljao sam i nisam mogel bežati (pred :cop: ), a i još puno toga, ali je bio isti.

Spomenuo si alkohol i sad sam se sjetio,mixao sam nešto-svašta i odokativno sam dodao alkohol,kad kasnije parim ,nešto me peče,grebe u grlu,i onda razmišljam,koliko sam u stvari stavio alkohola,računam,dodao sam 7%,jel to puno,malo,previše ili...imam zapisano od nekud da se dodaje 6%,daj Draž,napiši ovde koliko,da to probam zapamtit već jednom... :kam:

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 svi 2011 19:43 
Moderator

ne preterujmo, 4-6 kapi na 10 ml je dovoljno

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 svi 2011 19:46 

Koliko je kapi 1ml-definitivno ?

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 svi 2011 23:38 
Administrator

Frenk je napisao:

Nikoliko, kap nije klasicna mjerna jedinica jer volumen kapi jako varira. Ugrubo se moze reci da 35-40 kapi cine 1ml. Ali zavisno o rupi na kapaljci, temperaturi, viskoznosti tekucine ... bla bla tra tra ... Neki put ce i 25 kapi biti mililitar.

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 svi 2011 23:54 

Kinta je napisao:
Frenk je napisao:

Nikoliko, kap nije klasicna mjerna jedinica jer volumen kapi jako varira. Ugrubo se moze reci da 35-40 kapi cine 1ml. Ali zavisno o rupi na kapaljci, temperaturi, viskoznosti tekucine ... bla bla tra tra ... Neki put ce i 25 kapi biti mililitar.

Ljeti više u ml,zimi manje,hehe,ujebo sam 100ml baze,stavio 7% alkohola,to je ,ako uzmemo 30 kapi=1ml,20-ak kapi na 10ml,grebe grlo da ni ti nebi mogo to cuclat,morat ću razredit,imam solne kiseline,kažu da najbolje razređuje-broj stanovnika na kmxkm/kilometar kvadratni/,fala na slanju... :pivo:

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 svi 2011 00:17 
Administrator

Frenk je napisao:
Ljeti više u ml,zimi manje,hehe,ujebo sam 100ml baze,stavio 7% alkohola,to je ,ako uzmemo 30 kapi=1ml,20-ak kapi na 10ml,grebe grlo da ni ti nebi mogo to cuclat,morat ću razredit,imam solne kiseline,kažu da najbolje razređuje-broj stanovnika na kmxkm/kilometar kvadratni/,fala na slanju... :pivo:

huh ja sam isao najdalje s probama 10 kapi alkohola na 10ml liquida. I to je posteno drmalo da ne treba pelinkovac ujutro. Ali ovo tvoje bi i pokojni dr. Hudolin zabranio.
slikaslika

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 svi 2011 01:45 

Kinta je napisao:
Frenk je napisao:

huh ja sam isao najdalje s probama 10 kapi alkohola na 10ml liquida. I to je posteno drmalo da ne treba pelinkovac ujutro. Ali ovo tvoje bi i pokojni dr. Hudolin zabranio.
slikaslika

M a smuvalo me to što sam ja koristio 70%-ni alc.,a sad mi Draž poslao 98%-ni,e sad,neki sam matematičar,kao dobar,u gimbi među najboljima a i na faksu i imam običaj u glavuši sve na brzaka sračunati i uvijek su se ljudi čudili,kao,velika glava-pametna glava,pa sam i ovo tako izračunao,nasuo,smixo,kad ono,jebote grebe,ja mislio PG iz ljekarne sjebali,dobro da nisam odmah zvao i srao,a tamo mi daju neki lek što nemam pravo...i sad,zaključak,sive stanice tamneee i od sad više,duže razmišljanja prije dela... :old:

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 svi 2011 06:59 
Moderator

Znate ona kad tip pije žmirečki, a prijatelj ga pita: zašto to radiš?
Pa doktor mi je rekao da alkohol ne smijem ni pogledati.

Tak, Frenk ne gledaj, ne računaj previše, a kap više-manje nije bed.Osnovu spasi, dodaš PG-a ili VG-a i bok.Nikotin opet po svom receptu, koji nadam se nije isti ko ovaj za alch.
Privitak:
bunsen11-res.png

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 svi 2011 19:10 

CHROMEX je napisao:
Znate ona kad tip pije žmirečki, a prijatelj ga pita: zašto to radiš?
Pa doktor mi je rekao da alkohol ne smijem ni pogledati.

Tak, Frenk ne gledaj, ne računaj previše, a kap više-manje nije bed.Osnovu spasi, dodaš PG-a ili VG-a i bok.Nikotin opet po svom receptu, koji nadam se nije isti ko ovaj za alch.
Privitak:
bunsen11-res.png

Izračunao sam,ak se nisam i ope zajebo,trebam na ovih 100ml dodati 300ml čistog da bude oko 5 kapi na 10ml,hm,jako zabavno,iovako mi sokovi zauzimaju frtalj frižidera,a skvo alergična na sve što je u vazi parenja,p.... joj mat..... :uzi:

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 svi 2011 20:14 
Moderator

PG,ili VG, a posebno alkohol ne moraš držati u frižideru, ne bude se pokvarilo, a nikotin je sam po sebi otrov, pa ako se i pokvari ostat će i dalje otrov.Stavi sve lijepo u špajzu (ostavu) ili podrum, ak imaš, ili garažu i nikom niš.
Vukovi na broju,a ovca na ražnju, ili tako nekako.
Reklama: OBODIN frižideri su najbolji za čuvanje liquida.

Povratak na vrh 

[ 71 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot*, crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club