| Autor |
Poruka |
|
Valter
|
Naslov: Re: Sazrijevanje tekućina Postano: 26 sij 2014 21:07 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Nemaju.
Ali nemaju niti one koje sam isprobao kao dobre. Ali daj se strpi. Nema razloga kupovati nešto za što ću ti reći je li dobro ili nije.
|
 |
|
Gocznet
|
Naslov: Re: Sazrijevanje tekućina Postano: 26 sij 2014 21:57 |
|
Pridružen: 08 lip 2013 21:04 Postovi: 116 Lokacija: Zagreb, Maximir
|
Ma nije meni zurba imam ja jos zaliha Vise me zanima sa čime radim mixeve.
|
|
 |
|
 |
|
AmPh
|
Naslov: Re: Sazrijevanje tekućina Postano: 28 sij 2014 11:27 |
|
|
Atmomixani.gr ima mutav web shop Meni za više od 5 itema u košarici ne zna izračunati shipping... ne jednom sam se već natezao mailovima s njima, no uglavnom sve se moglo dogovoriti. Može i paypal. Ali mailom dogovoriti prethodno, sa Domeniclie, iliti Katerina... koju neki znaju i sa stranih foruma (sa onim horor nakinđurenim noktima). Prije mjesec dva opet takva drama za 10ak aroma, no ovaj put se nije udostojila ni odgovoriti na te mailove, a webshop i dalje ne funkcionira kako treba (da ne spominjem sa mobile uređaja). Tako da sam prekrizio amomixani.gr kao izvor Atmosa. Ontopic: Stvarno, koja je poanta javnog qrcenja "tajnom metodom sazrijevanja" na forumu - a ne želiš podijeliti iskustvo? Jadno.
|
|
 |
|
 |
|
AmPh
|
Naslov: Re: Sazrijevanje tekućina Postano: 28 sij 2014 11:32 |
|
|
|
Btw, zaboravih... naručivanje AtmosLab aroma je povoljnije sa VapeMania.ro nego atmomixani.gr
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Sazrijevanje tekućina Postano: 28 sij 2014 11:41 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
AmPh je napisao: Ontopic: Stvarno, koja je poanta javnog qrcenja "tajnom metodom sazrijevanja" na forumu - a ne želiš podijeliti iskustvo? Jadno. Valter je podijelio jako puno znanja, iskustva i još pored toga masu puta direktno pomogao ljudima, tako da ima potpuno pravo malo se hvalisati sa svojim tekućinama 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Sazrijevanje tekućina Postano: 28 sij 2014 11:45 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
AmPh, navedi jedan dobar razlog zašto bi to otkrio.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
AmPh
|
Naslov: Re: Sazrijevanje tekućina Postano: 28 sij 2014 12:00 |
|
|
|
Zašto?
Zato što forum služi dijeljenju iskustava? Reci ti meni zašto ne bi? Ako je već otvorio temu, znači da ima nešto što želi podijeliti? Ili ne? Kaj, jedino je meni to čudno? Nemam niš protiv čovjeka, nemam na temelju čega... da je i Kinta to napisao isto bi reagirao, jer mi je takav pristup bez veze. p.s. sad tek vidim da je tu aktivna i neka prodaja, pa mi je jasno zašto ne. Sve 5, biznis je biznis.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Sazrijevanje tekućina Postano: 28 sij 2014 12:03 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
a možda stvar i nije baš bezazlena i nije dobro da se svatko s njom petlja
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
AmPh
|
Naslov: Re: Sazrijevanje tekućina Postano: 28 sij 2014 12:16 |
|
|
Kao što rekoh, sve 5. Metoda je i opasna znači, ni to nije pisalo inicijalno. Uz to je i tajna zanata, tako da nećemo javno ni saznati o čemu je riječ. 
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Sazrijevanje tekućina Postano: 25 vel 2014 18:03 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
http://www.madvapes.com/blog/e-liquid-tanning-test/Iz ovoga se mogu izvuči interesantni zaključci vezano uz obojenje tekućine starenjem tj. što u stvari uzrokuje obojenje 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |