Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 71 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: ePipeMods Arome
 Post Postano: 16 tra 2015 17:38 

imand je napisao:
Sad slijedi barem dvije stranice rasprave o FA Virginiji koja je neuspjeli klon smrada znojne tenisice

Jbg da kosta 150kn bila bi premium,a ovak znojne patike.. Ok mislim da je dosta i da bi trebali napraviti zakljucak jer mozemo u nedogled se prepirati. Meni LBL nije nista posebno , vama je super, ko voli nek izvoli ja hvala nebih vise bacao novac na to. Kada sam kupio LBL mislio sam da imam neznam sta, razocarao sam se i eto, mogu ga pariti ali kada ga potrosim ne kupujem ga vise. Bolje trosit pare na walterove tekucine.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 16 tra 2015 20:19 

Nadam se da si pustio taj lbl da odstoji barem 3 tjedna prije nego si ga probao. Ni nemi epipe tekucine nisu nista posebno. Jedina koju bih istaknuo je chtulu. Slatkasta anisna. Mnogima ne pase a meni jedan od rijetkih anisa koji mi odgovara. Sto ljudi-sto cudi.

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 16 tra 2015 21:06 
Moderator

D-I-A-B-L-O je napisao:
Nadam se da si pustio taj lbl da odstoji barem 3 tjedna prije nego si ga probao. Ni nemi epipe tekucine nisu nista posebno. Jedina koju bih istaknuo je chtulu. Slatkasta anisna. Mnogima ne pase a meni jedan od rijetkih anisa koji mi odgovara. Sto ljudi-sto cudi.

Je, Cthulhu je odlicna tekućina...jedna od boljih što se anis aroma tiče. Nisu ni ostale iz Steam sauce linije loše...sjecam se da mi je njihov blueberry bubblegum fino legao.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 tra 2015 18:37 

jocker21 je napisao:
imand je napisao:
Sad slijedi barem dvije stranice rasprave o FA Virginiji koja je neuspjeli klon smrada znojne tenisice

Jbg da kosta 150kn bila bi premium,a ovak znojne patike.. Ok mislim da je dosta i da bi trebali napraviti zakljucak jer mozemo u nedogled se prepirati. Meni LBL nije nista posebno , vama je super, ko voli nek izvoli ja hvala nebih vise bacao novac na to. Kada sam kupio LBL mislio sam da imam neznam sta, razocarao sam se i eto, mogu ga pariti ali kada ga potrosim ne kupujem ga vise. Bolje trosit pare na walterove tekucine.
Mislim da sam ja bio taj koji je koristio izraze "profinjena" :D
Takva mi je stvarno bila, na prvu me se baš dojmila, nesto kao JC dok sam prvi put probao, drugacija... nakon nekog vremena nekako se utopila u sivilu svih ostalih aroma, ali sa nekim svojim i dalje specifičnim štihom... no ne prepoznajem borovnicu, prije nekakva neznam, kesten karamela, a još manje m-type blend od TPA ako se na tu mislilo, koja je meni čisti papar... Takvo sto LBL po mojim "okusnim senzorima" u sebi nema ni u tragovima. Shvatljivo mi je razocaranje, ali sve je ovo prije svega toliko individualno, ponekad opisivo tek pridjevima, da nebi trebalo biti mjesta nekakvoj ljutnji, bez obzira sto sam se i sam puno puna uhvatio sa... "kaj ovaj brije" :)
Razocaranja su sastavni dio ovog sporta, jbiga, al je zato i zabavan..

@D-I-A-B-L-O
osobno, dozrijevanjem ove arome nisam primjetio nikakve bitnije promjene.

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 tra 2015 19:12 

Hmm, ja primjetim na shire maltu, gotovoj tekućini kupljenoj direkt od epipemods-a promjenu kad ga ostavim da stoji barem mjesec dana. Premda oni tvrde da su tekućine već odležale i da su u potpunosti spremne za parenje, okus se promjeni malo.

Ja nemam neki razvijeni somelijerski jezik, pa nemogu objasniti kako se promjeni, no svi okusi su i dalje tu, samo su ujednačeniji. Na tek kupljenoj tekućini osjetim nešto kao drvenasto u prvom planu, a u pozadini lagani okus nekakve karamele i još nečega. Na odstajaloj se okus karamele i tog nečega pojača, dok se drvenasta nota smanji, i takva mi je tekućina puno finija.
No kao što sam rekao, i dalje ni nije ništa za čime bih žile rezao samo da nabavim (kao na primjer El Toro Cult), no to ne znači da ne vrijedi tih novaca. Dapače, kad pogedam pošto neki prodaju kojekakve bućkuriše smućkane u podrumima u kućnoj radinosti i na šta to sve skupa liči, epipe bi trebao biti još skuplji :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 svi 2015 12:10 

Pozdrav ljudi. Budući da nema tema o gotovim tekućinama,a glupo mi otvarati novu temu,nadam se da ovdje nije offtopic napisat koj red. Kupio sam gotovu tekućinu,piper mint. Piše da bi trebao bit nekakav duhan sa mentolom. Isto tako,piše da bi trebao biti 95% vg baza. Prvo što mi je upalo u oko je da je puno rjeđa od recimo infamous tekućina,što mi je čudno jer bi valjda trebala bit puno viskoznija od ove koja je 70/30,a meni se čini vodenastija,lakše se preljeva. Druga stvar,iako je okus ok,jako me podsjeća na jednu drugu tekućinu,točnije colins desert wind,samo što je ova puno nježnija za grlo. Nije loša,ali fali mi onaj vau faktor. Ne oduševljava po ničemu. Cjenu neću previše komentirati,takva je kakva je,112 kn/30 ml što je onako,ok. Kad pogledam druge koje parim,sve su to tu negdje,oko 3-4 kn/ml. Probao sam tekućine koje su me i više oduševile. Dat ću šansu sigurno još nekoj pa donjeti konačan sud. Iako,bočice su im super. Fora mi je upozorenje na njima :P

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 svi 2015 17:15 

Ok, stigao i obc na red i sta rec. Zamjesao u pink mule purple na 5% isprobao na driper nakon dva dana vec mi sline cure, sta ce tek bit nakon 10 dana. Sve pohvale proizvodacu i mtm sto ih drzi, jesu skupe ali vrijede novaca. Istovremeno kupio i infemus creminal, zamjesano isti dan u istom postotku ali neznam ok je ali nesto fali mislim to je ona nijasna koja odlicnu aromu razlikuje od prosjecne, to je ono nesto i to kosta, mogu tu neki reci svastaali cinjenice su cinjenice. Creminal je ok ali treba mu dodati jos nesto ovako je samo intenzivna mislim jagoda bez okusa kremoznosti koji meni fali. No mozda se popravi nak9n 10 dana stajanja. Toliko od mene. Poz...

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 lip 2015 13:59 

Neki dan naručio i dobio Sweet Georgia Peach 12mg nic sa mtm.
Kad sam otvorio bočicu miris na breskvu iznenađujuće prirodan ali tekućina nekako na oko rijetka u odnosu na 70/30 (vg/pg pink mule) a koriste 95% VG. Prvi puf i okus na izdahu pravi okus lule ( nagađam, nisam nikad koristio lulu ), okus težak dok se ne naviknem.
Po meni liqud za uživanje na večer i guštanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 lip 2015 19:40 
Moderator

uzmi u obzir da stavljaju i vodu...to je i dalje 95%vg, ali sa vodom :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 lip 2015 10:58 
Moderator

Eto...cisto da kazem, 5% arome za ove tekucine je dovoljno...sve vise unistava okus i mjenja ga do neprepoznatljivosti i daje neugodnu gorcinu. Naravno, govorim o potpuno dozrelim tekucinama.

Povratak na vrh 

[ 71 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club