Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 87 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Croatian E-liquid Brewery
 Post Postano: 09 sij 2016 15:40 
Administrator

sioux je napisao:
Ne čudim se, to je kod nas nažalost normano i nemam namjeru raspravljat o tržištu, formiranju cijene, vrijednosti proizvoda, znoju koji je proliven.. Ja tu vidim jedino prodavačevu maržu koja je veća od 100%. Jedan od razloga zašto i kupujem većinom vani.

Nemoj misliti da je drugacije vani.
Prije par godina kad sam napravio DME ljudima se dopao i zatrazili su ponudu na bazi 1000 kom. Kako se radi o vecoj kolicini s cijenom sam isao jako dolje. Na kraju i s takvom niskom cijenom racunica je govorila da bi DME u njemackom ducanu bio 200€. Kad su me trazili da idem s cijenom jos nize tu je bio prekid bilo kakvih pregovora.

Dobio sam i ponudu za USA trziste. Cijena koju su zahtijevali je bila tako niska da me je uopce sram spomenuti ju.

Ni kinezi nisu nista bolji. Iako izgleda drugacije renomirani trgovci kao FT i GB rade s marzom od 100%.

Hocemo o domacim ducanima? Imas neki proizvod ... jogurt ili busilicu, tak svejedno. Prvo da bi usao u ducan moras dati cca. 20 000Kn. Po proizvodu. Dalje, mjesto na polici se opet posebno placa. Ako si robu predao nekome kao sto je konzum, lovu ni neces vidjeti nego ces za sest mjeseci do godinu dana dobiti recimo smrznute krumpirice.
Ako imas srece ... ili covjeka na pravom mjestu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 sij 2016 15:46 

Ostalo je nešto bočica sa starom ambalažom i starim etiketama. Mogu otpisati ili prodat na ovaj način. Nekak mi je draže prodat. :)
Samo za info, ne radimo niti sa jednim HR shopom pa tako niti sa MTM-om. Oni jesu uzeli iz prve ture liquide ali smo u međuvremenu
prekinuli suradnju. Dok smo surađivali sa njima nisam nudio niti prodavao Liquide u HR, čak ni prijateljima. I da, 60 kuna je nabavna,
veleprodajna cijena za do 50 bočica. Za 5000 je naravno drugačija. :) Dosta ljudi me žicalo da prodam, kak smo surađivali sa MTM-om
naravno da sam ih odbio. Pošto ne mislimo raditi niti sa jednim HR dućanom niti sad niti u budućnosti kad mi nešto ostane ponudit ću
u HR ovak, ko voli nek izvoli. Kaj se tiče slabog TH, ja ne mogu utjecat na način skladištenja tekućina u dućanu, isto tako moji liquidi steepaju 50 dana i naravno da nije isto parit tako nešto ili nešto kaj ide odmah na policu. Valjda sam sve pokrio. :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 sij 2016 15:49 

@sasa385 pretpostavljam da si ti taj koji nudiš/prodaješ to, al daj se barem poredstavi na forumu tamo gdje je mjesto, da ljudi znaju ;)

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 sij 2016 15:51 
Administrator

sasa385 je napisao:
Ostalo je nešto bočica sa starom ambalažom i starim etiketama. Mogu otpisati ili prodat na ovaj način. Nekak mi je draže prodat. :)
Samo za info, ne radimo niti sa jednim HR shopom pa tako niti sa MTM-om. Oni jesu uzeli iz prve ture liquide ali smo u međuvremenu
prekinuli suradnju. Dok smo surađivali sa njima nisam nudio niti prodavao Liquide u HR, čak ni prijateljima. I da, 60 kuna je nabavna,
veleprodajna cijena za do 50 bočica. Za 5000 je naravno drugačija. :) Dosta ljudi me žicalo da prodam, kak smo surađivali sa MTM-om
naravno da sam ih odbio. Pošto ne mislimo raditi niti sa jednim HR dućanom niti sad niti u budućnosti kad mi nešto ostane ponudit ću
u HR ovak, ko voli nek izvoli. Kaj se tiče slabog TH, ja ne mogu utjecat na način skladištenja tekućina u dućanu, isto tako moji liquidi steepaju 50 dana i naravno da nije isto parit tako nešto ili nešto kaj ide odmah na policu. Valjda sam sve pokrio. :)

Nisi.
Nisi se predstavio :belj:
Ili da ti aktiviram stari acc? :lol:

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 sij 2016 15:51 

Rego sam se kad smo udrugu osnovali i zaboravio. Bio sam i nekad davno tu tak da sam se već predstavio samo sa drugim nickom. Nisam bil na forumu jako jako jako dugo. Frend mi rekao da ima pitanja pa reko da odgovorim.

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 sij 2016 15:52 

Može i stari ili novi ili još noviji. Tak me razvlače okolo da vremena imam taman za tenisice zavezat ujutro.

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 sij 2016 15:53 
Moderator

Eto kad već Vulja brine tuđe brige, ali da i ja kažem Saša molim te predstavi se u temi viewforum.php?f=26, mnogi znaju tko si ali ajde običaj je na forumu da se predstavimo.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 sij 2016 15:55 

dežuran :P netko je napisao danas/jucer (možda bas i ti max) da ovi sa post countom od 1000+ su dežurni za napomenut,ukazat na nepravilnosti, uostalom stavil sam smajlić na kraju posta :blje:

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 sij 2016 15:56 

Ajde, budem kad doletim doma. Opet. :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 sij 2016 16:01 

Jesam. :)

Povratak na vrh 

[ 87 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.