| Autor |
Poruka |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 25 svi 2011 20:22 |
|
|
CHROMEX je napisao: PG,ili VG, a posebno alkohol ne moraš držati u frižideru, ne bude se pokvarilo, a nikotin je sam po sebi otrov, pa ako se i pokvari ostat će i dalje otrov.Stavi sve lijepo u špajzu (ostavu) ili podrum, ak imaš, ili garažu i nikom niš. Vukovi na broju,a ovca na ražnju, ili tako nekako. Reklama: OBODIN frižideri su najbolji za čuvanje liquida. Znam ja da ne mora u friđu,al kud god da stavim,njoj smeta,smetam joj i ja i ona sama sebi,špajz je pun plastike što samo tako stoji jer voli plastiku ko ja DSB,SAMO DA MI JE ... 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
cahura
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 11 lip 2011 19:17 |
|
|
|
Evo josh 2 tekucine
Jagoda... jako fino, ko sladoled:) bash je uzivancija si to pusiti 8/10 Dark Perque(tak nekaj)- ni slicno duhanu... to što smrdi po krepanim životinjama neznaci da je ko analogna:) oke je za pusiti ali i dalje to nije to.... 6/10
_________________ TkO?
|
|
 |
|
 |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 11 lip 2011 19:40 |
|
|
Skoro probano: - FA Jagoda: vrlo prijatno iznenađenje, baš fina a intezivna aroma jagode. Preporuka! - Dekang RY#4: užas, uspeo sam jedva potrošiti 1,5 ml i to iz 3 pokušaja, čisto da ne bude da sam odmah odustao  . Prejaka aroma, kao da pušim parfem... Za izbegavanje! - Dekang 5*5: fina aroma, neki čudan ali prijatan ukus. Možda bi mogla biti za delić jača. Forsiraću je još par dana da bih stekao malo kompletniju sliku, ali za sada idu sve preporuke za nju...
_________________ Never underestimate the power of stupid people in large groups.
|
|
 |
|
 |
|
Siniša
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 12 lip 2011 08:56 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 15:52 Postovi: 77 Lokacija: Bjelovar-Masanzzago
|
Shaka Zuluf je napisao: Skoro probano: - FA Jagoda: vrlo prijatno iznenađenje, baš fina a intezivna aroma jagode. Preporuka! - Dekang RY#4: užas, uspeo sam jedva potrošiti 1,5 ml i to iz 3 pokušaja, čisto da ne bude da sam odmah odustao  . Prejaka aroma, kao da pušim parfem... Za izbegavanje! - Dekang 5*5: fina aroma, neki čudan ali prijatan ukus. Možda bi mogla biti za delić jača. Forsiraću je još par dana da bih stekao malo kompletniju sliku, ali za sada idu sve preporuke za nju... Ostzavi RY# 4 da malo odstoji pa onda probaj ponovo vidjet ćeš razliku.
_________________ Ja sam svoje popušio!!! Sada se inhaliram sa E-cigaretom. 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 12 lip 2011 09:36 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Siniša je napisao: Ostzavi RY# 4 da malo odstoji pa onda probaj ponovo vidjet ćeš razliku. Zar nije dosta odstajao putujuci iz Kine? 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Siniša
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 12 lip 2011 10:06 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 15:52 Postovi: 77 Lokacija: Bjelovar-Masanzzago
|
Kinta je napisao: Siniša je napisao: Ostzavi RY# 4 da malo odstoji pa onda probaj ponovo vidjet ćeš razliku. Zar nije dosta odstajao putujuci iz Kine?  Moj RY#4 nije iz kine i treba odstajati kad se pomješa sa bazom
_________________ Ja sam svoje popušio!!! Sada se inhaliram sa E-cigaretom. 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 12 lip 2011 10:08 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Kinta je napisao: Siniša je napisao: Ostzavi RY# 4 da malo odstoji pa onda probaj ponovo vidjet ćeš razliku. Zar nije dosta odstajao putujuci iz Kine?  A-HAAA pojačaj mojim receptom i parljiv je, recimo, za Helenu 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 12 lip 2011 11:03 |
|
|
Siniša je napisao: Kinta je napisao: Siniša je napisao: Ostzavi RY# 4 da malo odstoji pa onda probaj ponovo vidjet ćeš razliku. Zar nije dosta odstajao putujuci iz Kine?  Moj RY#4 nije iz kine i treba odstajati kad se pomješa sa bazom Siniša, tvoj RY#4 još nisam probao. Ovo gore je moj utisak o Dekangovom RY#4 
_________________ Never underestimate the power of stupid people in large groups.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 12 lip 2011 17:31 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Siniša je napisao: Kinta je napisao: Siniša je napisao: Ostzavi RY# 4 da malo odstoji pa onda probaj ponovo vidjet ćeš razliku. Zar nije dosta odstajao putujuci iz Kine?  Moj RY#4 nije iz kine i treba odstajati kad se pomješa sa bazom Ni moj nije iz Kine ali kad se spoji s bazom treba ga dobro pomijesati. Ako odstoji nikakve koristi od njega.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Grab
|
Naslov: Re: Tekucina reporti- cahura Postano: 01 ruj 2011 11:13 |
|
|
|
Kao prvo, kod standardnih cigareta sam bio izuzetni izbrljiv. Do sada sam probao 50 ml različitih orginalnih arom od FA, probao sam 5-6 SM-MIX-eva i 40 ml aroma od HC, a probao sam i neke tekućine od Frenka. Sve od navedenog fercera i sve je parljivo, nemam nikakih primjedbi i živjet ću sretno do kraja života.
|
|
 |
|
 |