| Autor |
Poruka |
|
Karo
|
Naslov: Re: Miješanje tekučina Postano: 11 lip 2011 19:25 |
|
|
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Miješanje tekučina Postano: 11 lip 2011 20:46 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Karo je napisao: Neznam kako je kod vas,ali ovde kod mene mozes da kupis tu tekucinu "E-Joye" od onih i to u apotekama.Lanac apoteka "Zegin" prodaje to po cjeni od 20 eura za 20 ml. Pitao jedanput onu djevojku koja tamo radi kolko kosta i ona kaze 1200 denara.Ja sam se nasmejao a ona kaze:"Pa sto se smejes decko,cak i ja koristim ovo...hmm...ako nadjes jevtinije onda mi pisi".  nemreš vjerovat
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Miješanje tekučina Postano: 12 lip 2011 07:06 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Pa, ako je mlada, plava, zgodna, bogata, naravno prekrasna, a glupa daj mi mail.S njom ću popričati u dva oka, ona će oba zatvoriti. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Miješanje tekučina Postano: 12 lip 2011 08:18 |
|
|
Karo je napisao: Neznam kako je kod vas,ali ovde kod mene mozes da kupis tu tekucinu "E-Joye" od onih i to u apotekama.Lanac apoteka "Zegin" prodaje to po cjeni od 20 eura za 20 ml. Pitao jedanput onu djevojku koja tamo radi kolko kosta i ona kaze 1200 denara.Ja sam se nasmejao a ona kaze:"Pa sto se smejes decko,cak i ja koristim ovo...hmm...ako nadjes jevtinije onda mi pisi". Ponudi joj po 15 eura za 20 ml. 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Miješanje tekučina Postano: 12 lip 2011 08:41 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Karo je napisao: Neznam kako je kod vas,ali ovde kod mene mozes da kupis tu tekucinu "E-Joye" od onih i to u apotekama.Lanac apoteka "Zegin" prodaje to po cjeni od 20 eura za 20 ml. Pitao jedanput onu djevojku koja tamo radi kolko kosta i ona kaze 1200 denara.Ja sam se nasmejao a ona kaze:"Pa sto se smejes decko,cak i ja koristim ovo...hmm...ako nadjes jevtinije onda mi pisi". Prije koju godinu, netko (mozda ja) je rekao da je e-liquid u rvata najskuplja tekucina na svijetu. A radilo se o cca. 10€ za 30ml.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Miješanje tekučina Postano: 13 lip 2011 15:51 |
|
|
|
Dali se itko sjeca "E-Health" tekucine,ali onu na kojoj je pisalo bas "Marlboro"? Ja se je sjecam jer sam to kupovao do pre nekih mjesec i po-dva.To je za mene bila jedna od najboljih kineskih tekucina,ali posto je bilo 6-7 vidova te iste ne mogu da vam objasnim i docaram na koju mislim.Prestao sam kupovat jer to sto se sad naziva "MB" i ima neku sivkastu boju je krajno grdo i neparljivo i nema dodirnu tacku sa ono prethodnje.Danas mi je momak koji prodaje to s..nje reko da se ta sivkasta tekucina koja je iste bocice i etikete proizvodi u Bugarskoj ??!! Do pre samo dva mjeseca se prodavala po 400-500 denara za 20ml.,to je oko 7-8 eura,a sad to isto mozes da kupis za 2 eura.Ne mogu da vjerujem da Bugari kloniraju kinesku tekucinu?!
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Miješanje tekučina Postano: 13 lip 2011 16:00 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Ma žao mi je što se naš član ELDA ne javlja, on bi mogao puno pojasniti, ali kad ulovimo vremena otići ćemo do njega.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Miješanje tekučina Postano: 13 lip 2011 16:25 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Karo je napisao: Do pre samo dva mjeseca se prodavala po 400-500 denara za 20ml.,to je oko 7-8 eura,a sad to isto mozes da kupis za 2 eura.Ne mogu da vjerujem da Bugari kloniraju kinesku tekucinu?! E sad bi ja tu mogao ponesto napisati ali sam jucer dobio ... kad mi je uvazeni kolega s foruma njezno priopcio: ˝TISINA !!! Ti se bavi tehnikom a tekucine ostavi meni !!˝ Tako da bi ja ... ali ne smijem. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Miješanje tekučina Postano: 13 lip 2011 18:11 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Kinta je napisao: Karo je napisao: Do pre samo dva mjeseca se prodavala po 400-500 denara za 20ml.,to je oko 7-8 eura,a sad to isto mozes da kupis za 2 eura.Ne mogu da vjerujem da Bugari kloniraju kinesku tekucinu?! E sad bi ja tu mogao ponesto napisati ali sam jucer dobio ... kad mi je uvazeni kolega s foruma njezno priopcio: ˝TISINA !!! Ti se bavi tehnikom a tekucine ostavi meni !!˝ Tako da bi ja ... ali ne smijem.  Nemam pojma koji je to gad rekao, ali sigurno je u pravu. 
|
|
 |
|
 |