|
.
Sada je: 09 svi 2026 06:19. | Zadnji put si ovdje bio: 09 svi 2026 06:19. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
DylanDog
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 17 lis 2013 00:11 |
|
|
|
Alkemičar, od čega se proizvodi aroma za e-tekućine? Jesu li to arome iz prehrambene industrije i jesu li one škodljive. Što su one po kem sastavu? Ne provjeravam te, samo bih želio znati što parim.
|
|
 |
|
 |
|
MorpheusX
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 17 lis 2013 01:17 |
|
|
Lega riješiš to kao ja, uzmeš od Kemig-a PG i VG,naručiš arome od FA i VZ,nikotin od VZ (100mg/ml) i E-CIG (1000mg/ml),skucam bazu nekad 50/50 a nekad 70/30 - zavisi koliko mi je  digla...tlak,špricom od 2ml "odokativno" pokušam ocijeniti nekad 3% a nekad 10% arome  ,pričekam par sati jer za duže sazrijevanje nemam živaca,otvorim i parim onako smrdljivo svježe i divim se sam sebi kak je super. Nekad mi se dogodi da odstoje koliko treba,pa napravim nove koje parim za par sati jer mi ove koje su sazrile ne smrde kak treba. 
|
 |
|
imand
|
Naslov: Odg: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigare Postano: 17 lis 2013 09:39 |
|
|
|
Ovo ne da je odličan post ovo je surova ISTINA onako kako u stvarnosti funkcionira ovaj hobi
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 17 lis 2013 18:28 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Neko pita ali ja ne odgovaram samo njemu nego i svakom koga zanima tema. Sadašnjim ili budučim forumašima Stvaramo bazu znanja 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Alkemičar
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 21 lis 2013 17:17 |
|
|
|
@deckard cain - koristio sam samo do sada jednim ovakvim forumom ('ovakvim' ne mislim posprdno nego samo kao forumom koji ne okuplja stručnjake niti ljude sa problemom nego isključivo zaljubljenike u nešto koji dijele isti interes) i to stranim, informirao sam se o nekakvom gadgetu koji sam mislio naručiti iz Amerike.
Iskreno, nisam primjetio da su se ljudi predstavljali na tom forumu, pogotovo ne imenom i prezimenom. Sada sam malo otišao po raznim forumima da vidim - nigdje nisam vidio da piše 'Hi, I'm John Glenn form Arkansas and would like to learn...'.
Čini mi se da je i ova sloboda u stavljanju profilne slike i ostalih znakova ovdje baš zato da ljudi ne bi bili primorani stavljati svoju slike i dijeliti svoju intimu sa imenom i prezimenom.
@svi
Osim foruma vidio sam (nisam sudjelovao, samo nešto tražio) forume iz fizike i medicine - također se nitko nije nigdje predstavio. I forum na Amazonu gdje se nitko ne predstavlja (inače sam izdavač stručnih knjiga, no možda i to lažem jer nemam pametnijeg posla).
Mislim - tragično je da se ovim bavite a NITKO mi nije dao konkretan odgovor na pitanje.
A pitanje vezano uz porijeklo kemijskog sastava arome - ukoliko je aroma zapravo okus nečega (možemo to tako reći ukoliko ne idemo dublje filozofski) mislim da je odgovor na tvoje pitanje suvišan.
Za one koji miješaju nikotin i tekućinu te ne znaju koji su omjer dobili - postoji jedna jedina formula iz koje se to može izračunati, obični omjeri. Dvije, pardon, ako imaš koncentraciju nečega.
Inače - nikotin ima i letalnu dozu. Koja i nije teško dostižna.
Pa vi ne znajte koliko čega miješate ali vrijeđajte ljude koji vam još ne žele ništa prodati nego se samo zanimaju kako bi započeli proizvodnju nečega u svojoj zemlji po zakonu i pod nekakvom kontrolom kvalitete.
A ja do sada nisam vidio nikakvu tekućinu koja nije porijeklom iz Kine (barem u nekom koraku proizvodnje).
Poante nema - samo sam se opet uvjerio kakav je prosječan čovjek. Neću vas više ometati u životu. Pućkajte sa srećom!
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 21 lis 2013 17:45 |
|
|
Magistre moj živio i ti meni sto godina u zdravlju & veselju, drago mi je da se nisi naljutio na malo onog mog standupa  , spominješ da je tragično da se svi bavimo s ovim, a da nitko ne zna regulaciju. Ja mislim da je tragično da ti ne kužiš da se mi ne BAVIMO s ovim (velika većina) nego imamo nešto s čim se u životu BAVIMO. Dosad smo pušili a sad KORISTIMO e cigaretu olitiga personal vaporizer i uopće ne moramo znati zakonske regulative o proizvodnji i prometu, isto kao šta ne moram znati regule o proizvodnji slavonskoga kulena i domaćih čvaraka koji su mi isto jako dragi, ali neke stvari u zakonu o zaštiti od požara moram znati, jer se s time BAVIM.  pa ako te od tu nešto zanima svrati na splitsko okupljanje kad bude idući put, ja častim  Ja još uvijek mislim da si promašio cilj i mjesto, al da nitko ne bi bio u nastupu onakav da si imao mrvicu takta u pristupu...pozdrav i mir tebi, a ja idem malo sad PUĆKAT  A prosječan čovjek, vidiš i sam kakav je, kao ptica, leti leti, pa se usere  I nu, vidi, ne bi on dilija intimu imenom i prezimenom, a utirava bi svoje mućkalice u nas  bravo mišu moj, tak se radi bizmis. 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 21 lis 2013 17:57 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Ako nisi primjetio ovaj forum je ujedno i klub. Čega? Ljudi koji dijele nešto zajedničko, ljudi koji su ajmo to nazvat, lječeni pušači, ljudi kojima je drago se družiti i pomoći drugome. Na ovom forumu nema adolescenta (jer još nisu shvatili da je pušenje loše za njih), provokatora, zajebanata osim u dobrom smisli te riječi, na ovom forumu teme ne završavaju svađama ustaša i partizana što je na mnogim "ozbiljnim forumima" čest slučaj ako ne i pravilo. A u nekom zajednićkom druženju lijepo je znati s kime se družiš. Nitko nikad od tebe nije tražio ime i prezime i ostalo. Kad kažemo da se netko predstavi onda mislimo da nešto kaže općenito o sebi, obično je to vezano uz pušački staž, kada je i kako počeo pariti i tako općenite stvari. Ako ne želiš više sudjelovati na forumu, dobro, tvoj izbor. Vjeruj mi nikoga to ovdje neće pogoditi, a ako se želiš priključiti i poštovati tih par pravila, prije bih rekao običaja uvijek si dobro došao.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Zakonska regulativa za proizvodnju tekućine za e-cigaret Postano: 21 lis 2013 23:57 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Nema se tu sto vise reci. Padobranaca koji prosipaju pamet ce uvijek biti a onih koje zele podijeliti svoja saznanja ce biti sve manje.
LOCK
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 09 svi 2026 06:19. | Zadnji put si ovdje bio: 09 svi 2026 06:19. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |