Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 10 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: XBUD arome???
 Post Postano: 21 kol 2015 15:47 

Konacno sam se i ja pocasti xbud-om i stvarno mi se svidjela tekucina al im je cijena pre visoka , zanima me dali oni imaju svoje ciste arome za prodati ? ako da gdje , a ako ne koje su arome u toj klasi jer mi je tekucina stvarno briljantna. Do sad sam probao tigra i zmaja njihovog i oba su mi se svidjela da bi ih pario na decilitre. PLS HELP! :slin:
:sinisa:

Povratak na vrh 

Naslov: Re: XBUD arome???
 Post Postano: 21 kol 2015 17:45 
Moderator

Nemaju arome, vec ljudima bezobrazno grabe pare iz dzepa. Liquideo treba bojkotirati, gamad.
Nijedna njihova tekucina ne opravdava tu cijenu, a pri tome ne mislim na cijenu kod nas...cak nasi ne nabijaju veliku marzu.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 ruj 2015 22:38 

69kn za 15ml.. (neču pisat di) 4.60kn za 1ml
jeste puno... ali ni ostale "premium" tekučine su tu negdi, čak i ove od domači ljudi, kao 136kn za 30ml. 4.50kn za 1ml i ostale "premium" tekučine..

samo ne kontam šta je to tako premium u njima, stavljaju komadiče 24karatnog zlata unutra šta li...

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 ruj 2015 22:59 

joj vidio sam te za 136 kn hehe, ajde da idu preko oceana da toliko koštaju... ali HR proizvodnja sa vjerojatno tpa aromama... pa takvih mixeva imam pun ormar doma....

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 ruj 2015 23:32 

Premium nije premium bez razloga.
Primjer premium liquida: jedinstveni završni okus i kvaliteta same baze, nekoliko pa čak zna biti i desetak aroma u jednom liquidu da se postigne željeni završni okus koji nosi finocu, punocu, te kompleksnost i bogactvo okusa koje osijecate sa svakim pufom, nije to samo ubacit aromu u bazu zmuckat i to je to.
Premium liquid je sam po sebi jedinstven....barem bi takav morao biti.
Dali opravdava cijenu to prosudite sami.....oni koji su probali provjerene premium liquid znaju o čemu govorim.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 03 ruj 2015 23:51 

Probao onog tigra od xbuda...nist posebna aroma...da se razumijemo interesirao sam se prvo-prcital recenzije,sam opis arome i to je bilo po svem sudeci ono sto bi volio,a ispalo je da mi je prosjecno

E sad da bacam tolke nofce da isprobam svaku njihovu aromu da dozivim wow efekt-nebi fala

Jedina punoca koju sam sa tigrom osjetio je punoc osrednjosti

A mozda je samo do mene...ili do mog setupa...jebajga

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 ruj 2015 07:41 
Moderator

Nije samo do tebe

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 ruj 2015 09:36 

Medo je napisao:
Premium nije premium bez razloga.
Primjer premium liquida: jedinstveni završni okus i kvaliteta same baze, nekoliko pa čak zna biti i desetak aroma u jednom liquidu da se postigne željeni završni okus koji nosi finocu, punocu, te kompleksnost i bogactvo okusa koje osijecate sa svakim pufom, nije to samo ubacit aromu u bazu zmuckat i to je to.
Premium liquid je sam po sebi jedinstven....barem bi takav morao biti.
Dali opravdava cijenu to prosudite sami.....oni koji su probali provjerene premium liquid znaju o čemu govorim.

Ok, slažem se , ali danas svaki proizvođač smučka 2-3 arome u jednu tekučinu i napiše premium. To riječ premium bi trebali zabranit.

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 ruj 2015 14:48 

a ok, sad ču ja pomješat TPA M-Type, Malo jagode i mrvicu Koolade i dobio sam premium tekučinu, nema veze što je ona fuj, tako ni "premium" isto ne moraju bit dobrog okusa, bar ne svakome i te gluposti za tu cjenu, jednostavo nedam!
infamous mi ide na k. a nikad nisam kupio od njih baš, gledam smutit papa smurf, recepata 7284, svi drugačiji, doznam od Vaperica-e da je kupila aromu, odem i nema ni arome, tekučina gotova dolazi bez boje itd.. i sad je to premium, premium moj k...

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 ruj 2015 19:19 
Moderator

ne postoje premium tekućine...postoje samo one koje su nekome dobre i one koje su nekome loše...i Dekang je nekome premium...bitno je da su arome u tekućini uskladjene a ne bezveze nabacane...po tome je onda moj Jet Addict Premium PREMIUM tekućina, s obzirom na 8 aroma koje idu u njega...gluposti. To je samo bilo potrebno da se dobije takav okus. Ali jeb'ga...biznis je to :D Ljepše zvuči.

Povratak na vrh 

[ 10 post(ov)a ] 

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club