|
.
Sada je: 26 tra 2026 18:46. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 18:46. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
| Autor |
Poruka |
|
levadesna
|
Naslov: XBUD arome??? Postano: 21 kol 2015 15:47 |
|
|
Konacno sam se i ja pocasti xbud-om i stvarno mi se svidjela tekucina al im je cijena pre visoka , zanima me dali oni imaju svoje ciste arome za prodati ? ako da gdje , a ako ne koje su arome u toj klasi jer mi je tekucina stvarno briljantna. Do sad sam probao tigra i zmaja njihovog i oba su mi se svidjela da bi ih pario na decilitre. PLS HELP! 
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: XBUD arome??? Postano: 21 kol 2015 17:45 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Nemaju arome, vec ljudima bezobrazno grabe pare iz dzepa. Liquideo treba bojkotirati, gamad. Nijedna njihova tekucina ne opravdava tu cijenu, a pri tome ne mislim na cijenu kod nas...cak nasi ne nabijaju veliku marzu.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: XBUD arome??? Postano: 03 ruj 2015 22:38 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
|
69kn za 15ml.. (neču pisat di) 4.60kn za 1ml jeste puno... ali ni ostale "premium" tekučine su tu negdi, čak i ove od domači ljudi, kao 136kn za 30ml. 4.50kn za 1ml i ostale "premium" tekučine..
samo ne kontam šta je to tako premium u njima, stavljaju komadiče 24karatnog zlata unutra šta li...
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
jocker21
|
Naslov: Re: XBUD arome??? Postano: 03 ruj 2015 22:59 |
|
|
|
joj vidio sam te za 136 kn hehe, ajde da idu preko oceana da toliko koštaju... ali HR proizvodnja sa vjerojatno tpa aromama... pa takvih mixeva imam pun ormar doma....
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: XBUD arome??? Postano: 03 ruj 2015 23:32 |
|
|
|
Premium nije premium bez razloga. Primjer premium liquida: jedinstveni završni okus i kvaliteta same baze, nekoliko pa čak zna biti i desetak aroma u jednom liquidu da se postigne željeni završni okus koji nosi finocu, punocu, te kompleksnost i bogactvo okusa koje osijecate sa svakim pufom, nije to samo ubacit aromu u bazu zmuckat i to je to. Premium liquid je sam po sebi jedinstven....barem bi takav morao biti. Dali opravdava cijenu to prosudite sami.....oni koji su probali provjerene premium liquid znaju o čemu govorim.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 03 ruj 2015 23:51 |
|
|
|
Probao onog tigra od xbuda...nist posebna aroma...da se razumijemo interesirao sam se prvo-prcital recenzije,sam opis arome i to je bilo po svem sudeci ono sto bi volio,a ispalo je da mi je prosjecno
E sad da bacam tolke nofce da isprobam svaku njihovu aromu da dozivim wow efekt-nebi fala
Jedina punoca koju sam sa tigrom osjetio je punoc osrednjosti
A mozda je samo do mene...ili do mog setupa...jebajga
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: XBUD arome??? Postano: 04 ruj 2015 07:41 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Nije samo do tebe
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
jocker21
|
Naslov: Re: XBUD arome??? Postano: 04 ruj 2015 09:36 |
|
|
Medo je napisao: Premium nije premium bez razloga. Primjer premium liquida: jedinstveni završni okus i kvaliteta same baze, nekoliko pa čak zna biti i desetak aroma u jednom liquidu da se postigne željeni završni okus koji nosi finocu, punocu, te kompleksnost i bogactvo okusa koje osijecate sa svakim pufom, nije to samo ubacit aromu u bazu zmuckat i to je to. Premium liquid je sam po sebi jedinstven....barem bi takav morao biti. Dali opravdava cijenu to prosudite sami.....oni koji su probali provjerene premium liquid znaju o čemu govorim. Ok, slažem se , ali danas svaki proizvođač smučka 2-3 arome u jednu tekučinu i napiše premium. To riječ premium bi trebali zabranit.
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: XBUD arome??? Postano: 04 ruj 2015 14:48 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
|
a ok, sad ču ja pomješat TPA M-Type, Malo jagode i mrvicu Koolade i dobio sam premium tekučinu, nema veze što je ona fuj, tako ni "premium" isto ne moraju bit dobrog okusa, bar ne svakome i te gluposti za tu cjenu, jednostavo nedam! infamous mi ide na k. a nikad nisam kupio od njih baš, gledam smutit papa smurf, recepata 7284, svi drugačiji, doznam od Vaperica-e da je kupila aromu, odem i nema ni arome, tekučina gotova dolazi bez boje itd.. i sad je to premium, premium moj k...
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: XBUD arome??? Postano: 04 ruj 2015 19:19 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
ne postoje premium tekućine...postoje samo one koje su nekome dobre i one koje su nekome loše...i Dekang je nekome premium...bitno je da su arome u tekućini uskladjene a ne bezveze nabacane...po tome je onda moj Jet Addict Premium PREMIUM tekućina, s obzirom na 8 aroma koje idu u njega...gluposti. To je samo bilo potrebno da se dobije takav okus. Ali jeb'ga...biznis je to  Ljepše zvuči.
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Sada je: 26 tra 2026 18:46. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 18:46. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |