Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 139 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Sandsmods – S&S mods (USA)
 Post Postano: 15 sij 2014 13:11 
Moderator

Grumpys Hooch

http://www.sandsmods.com/grumpys-hooch/

Kao i Bobas Bounty, vrlo slojevita tekućina, puno različitih aroma.
Uzeo sam namjerno mješavinu 20%PG/80%VG i 18mg nikotina da ne bude pregusta ko BB i dobro da jesam jer je taman.
Cijena 34.64$ s poštarinom do HR za 60 ml je ok.
Aroma:
Duhan ne jaki nekako slatki, kava, čokolada ne jako izražena, nekakvi prženi orašćići i crno pivo.
Posebno na kraju u ustima ostaje okus kao da ste popili gutljaj pive. Ali vrlo ugodan, ne onog Dekangovog smrada od pive iz podzemlja.
Pretpostavljam kome će se to svidjeti.
Taj okus pive joj daje neku svježinu i definitivno je dobar, mogla bi biti tekućina za cijeli dan.
Pustit ću je kao i sve tekućine da odstoji pa ćemo vidjeti ima li kakvih promjena, no za sada vrlo ugodna i dobra tekućina za parenje.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Grumpys Hooch - S&S Mods (USA)
 Post Postano: 15 sij 2014 14:30 

Zvuči interesantno! Kao nešto što bi mi se moglo svidjeti (ne, prstić, ne naručuj, pec!).

(Dobro je. Spavlitis je popustio. Phew!)

Jesi još štogod od njih uzimao? :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 sij 2014 14:33 
Moderator

Ne samo to, donesem u subotu pa probajte.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 sij 2014 14:38 

Max_ZG je napisao:
Ne samo to, donesem u subotu pa probajte.

Mislim da sam u Zadru ovaj vikend :(
Bar ćete se malo odmoriti od mene :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 vel 2014 23:33 
Veliki Cezar splitske podružnice

Već sam treći dan na ovom liquidu.
Meni je odličan, osjetim malo kave ali jako malo.
Dosta je slatkast, ima nešto slično kao bobas bounty.
Ovo je prava stvar za all day vaping, aroma se ne gubi nikako.
Svakako ću naručiti još nešto od njih a i cjena je ok.
Preporuke :plus:

Povratak na vrh 

Naslov: Sandsmods – S&S mods (USA)
 Post Postano: 31 sij 2015 21:17 

Nabavljeno sa http://www.sandsmods.com/

Tekućine su mi izvrsne, sve klizi lijepo niz grlo, ugodno., izražen okus tekućine i dobar aftertaste. Ne ide mi baš opisivanje, okuse ne mogu baš rasaznat koji je koji pa slobodno nadopišite (ima i na njihovoj stranici recenzije koga zanima više). TH nisam opisivao jer ga najčešće ne osjetim kad parim. Na nekima sam ga osjetio i nadopisao.
Moj osobni stav je da tekućine vrijede svaku kunu, pa i malo više  , sa Božićnim popustom i shippingom me ispalo 3.5kn po ml. Uzeo sample packove pa imam za guštat.

Sve tekućine su Vg/Pg 50/50 s 18mg nikotina, odstajale cca 2 mjeseca. Testirano na magma driperu i vati, kantal 0.15, 4 namotaja na 2.8 ohma, našarafljeno na lavatube na 3v.

Idemo redom, od najbolje 3 (meni)
Grumpy's Hooch, fantastika, nešto najbolje što sam zasad probao, isprepleteno bar 3-4 okusa, bolje je to opisano u ovom postu: viewtopic.php?f=7&t=5395

Blueberry Waffle – odlično, to je to, okus fine borovnice s vaflima u pozadini, predivno, osvaja na prvu, odličan desert

Black & Black – duhanski okus s blagom malinom ili kupinom, fino fino fino.

Blackberry Waffle – isprepleten okus malina i waffla u pozadini, vafle se ne osjete toliko kao u Blueberry waffle-u, ali fini pretežito voćni okus

Tropic Twister – jako vini voćni mix, dominantne marelice, ananasa i još nekog voća. Osvježavajuće. S tim da se ananas više osjeti kad još tekućina nije dozrijela. Sad, nakon 2mj ga niti ne osjetim nego samo fina marelica (slična kao kod x-buda).

8 Ball – osvježavajuće, okus po nekom sirupu s malo mentola. Imaju opciju s više mentola, ja uzeo s manje i zeznuo. Da je više, bila bi ooodlična tekućina. Piše na stranici Licorice (neznam šta je to al je fino) s mentolom i vanilijom.

Nilla Dreamz – kad još nije bila dozrijela mi je bila finija, sad je to očigledna vanilija. Slična vaniliji custard od Mystic juicea samo blaža i lijepše klizi niz grlo

Pirates Brew – čini mi se da je dominantni okus koji oponaša rum, ali blagi, okus se dosta osjeti, fino, dobar TH

Red Devil – e ta tekućina nikako da mi sjedne, tek danas mi valja, okus intenzivniji od svih ovdje opisanih. Nekakvo crveno voće pitajbogašta i neki parfem. Bo. Nemogu opisat. Okus teže izlazi iz setupa od bilo koje druge tekućine koje sam probao. Dobar aftertaste.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Sandsmods – S&S mods (USA)
 Post Postano: 31 sij 2015 21:25 

Ja sam bio narucio Pirates Brew i tekucina mi je bila super, kremasta i dosta se osijeti rum. Steta sto je potrajala samo 2 dana :blje:

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 sij 2015 21:27 

ja to samo na driperu, uživam u svim tekućinama već mjesec dana i popario od svake max 1ml :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 vel 2015 22:44 

Probao Grumpy Hooch i peach tea tobacco. Grumpy hooch je jako dobra duhanska aroma, intenzivna i 'drvenasta' s dodatkom orašastog voća i još koje čega...gusta i tamna i prlja coil stravično. svaki tank morao mjenjat. peach tea je vrlo fina aroma duhana s breskovom s još koja mi je sjela bolje od grumpy hoocha. planiram probat još ponešto od njih....

Kako uspiješ pariti 18 mg na driperu stvarno ne znam...ja ni 12 ne mogu.... :kuc:

SX Mini M Class;eVic Mini;Cana30silver;SVD;ZNA50;Nemesis,Astro,
KayfunV4;Russian91%,TaifunGT(ft);Subtank Mini;Mutation X V2(cl)

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 vel 2015 22:51 
Administrator

MilliVanili je napisao:
Kako uspiješ pariti 18 mg na driperu stvarno ne znam...ja ni 12 ne mogu.... :kuc:

curica

Povratak na vrh 

[ 139 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Sljedeća

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club