|
.
Sada je: 27 tra 2026 21:33. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 21:33. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
catevs
|
Naslov: Cinnamon cookie problem Postano: 13 sij 2016 00:04 |
|
|
|
Imam problem sa Cinnamon cookie aromom, zapravo gotovom tekućinom. Znači mješam atmos lab cinnamon cookie na 5% u pink mule 50/50 18mg i tekućina je dobra za parenje nakon 3-4 dana i super je sve do nekih mjesec dana dok se aroma jednostavno ne počne gubiti, miris je još tu, ali okusa ni čmrč. Nije čak ni problem samo sa mojom tekućinom, ista stvar se desila i sa tekućinom od jednog "poznatog" mixera
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Cinnamon cookie problem Postano: 13 sij 2016 00:15 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
catevs je napisao: Imam problem sa Cinnamon cookie aromom, zapravo gotovom tekućinom. Znači mješam atmos lab cinnamon cookie na 5% u pink mule 50/50 18mg i tekućina je dobra za parenje nakon 3-4 dana i super je sve do nekih mjesec dana dok se aroma jednostavno ne počne gubiti, miris je još tu, ali okusa ni čmrč. Nije čak ni problem samo sa mojom tekućinom, ista stvar se desila i sa tekućinom od jednog "poznatog" mixera Neke arome, odnosno komponente arome jednostavno tako reagiraju. Nije da nema okusa nego to nije okus koji očekuješ. Neko voli baš takav CC. Ja sam čekao minimalno 3 tjedna prije nego sam ga počeo pariti. Ništa mi nije valjao odmah ili nakon 3-4 dana. I zasičenje igra ulogu. A da ne govorim koliko je atomizer važan za pojedine arome. Tako je CC možda jedina stvar koja u Ithaki ne valja nimalo. Ali je u Foggeru V2 fantastičan.
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Re: Cinnamon cookie problem Postano: 13 sij 2016 00:36 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Potvrdjujem Valterov post, nesto ima u tom Cc-u sto te totalno sjebe, ja sam ga pario i volio, ali morao sam to potrosit iznimno brzo, ako je ostajao cca 40 dana, mogao sam ga bacit..
Al nije to do toliko do liquida, nego do tebe
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |
|
catevs
|
Naslov: Cinnamon cookie problem Postano: 13 sij 2016 05:48 |
|
|
|
Znači nema mi druge nego potrošiti smješano u manje od mjesec dana. Pario sam ga na RoseV2, Taifun, Subtank i NextGen i na genesisu je najlošije, ali to pripisujem meshu
|
|
 |
|
 |
|
Famozni
|
Naslov: Cinnamon cookie problem Postano: 13 sij 2016 08:35 |
|
Pridružen: 13 lis 2015 09:17 Postovi: 85 Lokacija: Lega Grad Osijek
|
|
Meni je opet CC od Atmos Laba bio fantastican, poceo sam parit odmah isti dan, nije bilo nesto specijalno, ali nakon 3-4 dana je postalo stvarno odlicno za parenje, dva mjeseca sam pario taj okus i iz dana u dan sve bolje i bolje. Nakon evo skoro 5 mjeseci, probao bas neki dan tekucinu i nekako mi ima grozan okus, tocnije, ne pase mi nikako, poslao sam jednom kolegi bocicu i covjek kaze da mu je super. Izgleda da sam se ja ili zasitio ili da je nesto trece u pitanju.
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
_________________ Kayfun Five Pawns / Hcigar DNA200
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Cinnamon cookie problem Postano: 13 sij 2016 09:37 |
|
Pridružen: 17 pro 2014 12:44 Postovi: 962 Lokacija: Mali Bukovec
|
sasha19_81 je napisao: Potvrdjujem Valterov post, nesto ima u tom Cc-u sto te totalno sjebe, ja sam ga pario i volio, ali morao sam to potrosit iznimno brzo, ako je ostajao cca 40 dana, mogao sam ga bacit..
Al nije to do toliko do liquida, nego do tebe Identično iskustvo sam i ja imao sa CC. Jer kad je odstajao, više mi nije pasao.
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
|
catevs
|
Naslov: Cinnamon cookie problem Postano: 13 sij 2016 12:48 |
|
|
|
Ostalo mi je u bočici cca 15ml, to poparim i neću ga mješati narednih mjesec dana pa vidim ponovo.
Sad moram naći neki drugi ADV a da je neka cookie
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Cinnamon cookie problem Postano: 13 sij 2016 14:16 |
|
|
ima nešto u CC okusu, uz cookie koji je predobar, i cimet, također, napravi se neki "3." okjus, nešto što smrducka i kvari doživljaj. pogotovo kad se pari na silici, tu je izraženije. Kad sam bio friški vaper, nisam to osjetio, pa sam se davio u CC, sada da. Znači kad odstoji bar 20 dana. Nije da je taj okus stalno tu, nego recimo 3-4 povlačenja ga ima, pa ga jedno vrijeme nema, pa je opet tu. Probao sam Tihomirov CC, Valterov (taj okus se pojavio nakon 5mjeseci stajanja, i sada svoj radim i nema baš cimet okusa  . Ali zanimljivo, kada idem na driper parit, samo pol ml, tog smrada nema.
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
catevs
|
Naslov: Cinnamon cookie problem Postano: 13 sij 2016 21:31 |
|
|
|
Sad da li je to problem zbog cookie dijela arome ili cimeta?
Dajte mi preporuku za neku drugu cookie aromu
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Cinnamon cookie problem Postano: 13 sij 2016 21:47 |
|
|
|
nisam našao bolji cookie od ovog.
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 21:33. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 21:33. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |